Hoogwaardige laadpalen die perfect passen bij jouw groene levensstijl

In het nieuwe tijdperk van EV-voertuigen is een laadpaal thuis ondenkbaar geworden. In combinatie met zonnepanelen en thuisbatterij verhoog je jouw rendement drastisch, je kan zo gratis rijden en je auto is steeds volledig opgeladen.

Green house solutions laadpaal smappee

Waarom kiezen voor laadpalen
van Green House Solutions?

Geïntegreerde systemen

Veel bedrijven zijn installateurs, maar wij gaan verder dan dat. Wij zijn gespecialiseerd in het integreren van laadpalen met zonnepanelen. Dit betekent dat je niet alleen groen rijdt, maar ook kunt laden op de overproductie van je zonnepanelen. Zo wordt duurzaamheid nog toegankelijker en betaal je minder voor je kilometers.

Load balancing

Onze laadpalen zijn slim. Ze passen zich aan je behoeften aan en zorgen voor load balancing. Dit betekent concreet dat het vermogen naar beneden gaat als je bijvoorbeeld je kookplaat aanzet. Zo kun je zonder zorgen je elektrische auto opladen terwijl je andere apparaten gebruikt, zonder dat je elektrische systeem overbelast raakt.

Facturatiemogelijkheden

Voor bedrijven en werkgevers bieden we de mogelijkheid tot facturatie. Zo kun je je laadkosten op een eenvoudige en overzichtelijke manier verrekenen.

Alles in eigen huis

Bij Green House Solutions hebben we alles in eigen huis. Van installatie tot integratie in smart home applications, wij zorgen ervoor dat je laadpaal netjes en efficiënt werkt binnen jouw thuisomgeving.

Ontdek meer over onze laadpalen

Cross single green light

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk voor een plaatsbezoek wanneer het jou past.

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

 • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
  Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
  Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
 • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
  Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
 • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
  Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
 • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
  Charles ★★★★★ een maand geleden
 • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
  Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.