4,9

Reviews over ons bedrijf.
Lees hier wat onze klanten over ons schrijven.


 • Dit jaar na dakrenovatie in november-begin december … Meer lezen (noodzakelijk wegens aanwezigheid asbestcementleien) in december 12 zonnepanelen met batterij laten plaatsen. 5 offertes gevraagd. Na grondige analyse gekozen voor de firma Green House Solutions uit Willebroek : een vrij recent opgericht gespecialiseerd bedrijf geleid door de jonge, dynamische zaakvoerder Nick De Roeck die bijgestaan wordt door een aantal bekwame, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Om de volgende redenen kunnen mijn vrouw en ikzelf dit bedrijf enkel aanbevelen:
  -deskundige uitleg en transparante offerte (verstrekt en opgesteld door zaakvoerder N. De Roeck) die een oordeelkundige keuze mogelijk maakten;
  -uitvoering van de werken volgens de offerte en met respect voor de afgesproken timing door 2 ploegen van jonge, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers (1° fase: plaatsing batterij, nodige bedrading en nieuwe zekeringkast; 2° fase: installatie en aansluiting van de zonnepanelen);
  -terbeschikkingstelling van een App waarmee de productie permanent opgevolgd kan worden;
  -zorg voor de keuring en aanmelden van de installatie bij Fluvius en gewaardeerde bijstand bij het aanvragen van de premies.
  Conclusie: een absolute aanrader!
  Herman Fransen ★★★★★
 • Green House is de norm mbt customer centricity. Vanaf … Meer lezen de offertefase tem de installatie krijg je zeer duidelijke informatie, er wordt steeds meegedacht met de klant om het project te optimaliseren. De installatie van zonnepanelen en thuisbatterij werd uitgevoerd door een dynamisch en meedenkend team en ze leverden professionele service. Montage en activatie van systeem ok! Aanrader, niet de goedkoopste wel top merken en top service. Kies voor kwaliteit en dan kom je bij Green House terecht.
  Christophe Lammens ★★★★★
 • Jong, dynamisch team, deskundig advies bij plaatsbezoek, … Meer lezen nette afwerking, respecteren van timing, begeleiding met stappenplan voor subsidieaanvragen, prijs/kwaliteitsverhouding ok na vergelijkende studie.
  David Walschap ★★★★★
 • Zeer goede communicatie en product. Heel goed uitbreidbaar … Meer lezen naar de toekomst toe. Afwerking, enz.
  Zeker een aanrader. Klantvriendelijkheid een topper.
  Jurgen Van Dessel ★★★★★
 • Prima service!!!
  Wij hebben in Juni 2021 een thuisbatterij
  … Meer lezen laten plaatsen door de firma Green House Solutions, de installatie, opstart en opvolging waren uitzonderlijk goed. In ons nieuwbouw huis kan ik zeggen dat dit eerder uitzonderlijk is voor een firma die maar 1 project doet in jullie huis.
  Ik raad hen dan ook aan bij al mijn vrienden en kennisen.
  Toon Gernaey
  Toon Gernaey ★★★★★
 • Zeker een aanrader , van offerte tot levering/plaatsing … Meer lezen alles perfect uitgevoerd.
  Duidelijke uitleg van Kristof en Nick m.b.t. de werking van thuisbatterij met omvormer.
  Nu nog hopen dat het wat gaat opbrengen.
  Luc ★★★★★
 • Zeer tevreden over Green House Solutions!
  Begin dit
  … Meer lezen jaar kregen we een zeer duidelijke uitleg en gedetailleerde offerte van Nick voor zonnepanelen, thuisbatterij en airco.
  De plaatsing van de zonnepanelen en airco door Nick en zijn (vak) mannen was volgens afspraak en met de nodige zorg én humor!
  Ondertussen is de thuisbatterij geplaatst, wederom alles tiptop in orde.
  Wij raden Green House Solutions ten zeerste aan!
  Johan en Tine
  Johan De Hert ★★★★★
 • Aanrader! Offerte op maat voor airco, snelle en meer … Meer lezen dan correcte plaatsing. Ongeveer anderhalve maand na plaatsing nog steeds zeer tevreden van deze keuze.
  Glenn De Kempeneer ★★★★★
 • Eindelijk groen gegaan met zonnepanelen en thuis … Meer lezen batterij. Met dank aan green house solutions voor de duidelijke offerte, correcte afhandeling, vriendelijke plaatsers en duidelijke uitleg. #savetheclimat.
  tom caers ★★★★★
 • Zeer tevreden, correcte en nette plaatsing door Michael … Meer lezen en Gregory, zeer vriendelijk en met de nodige humor. Snelle respons van Nick op enkele vragen nadien. Top.
  Lode Van Overbeke ★★★★★
 • Na veel offertes en bezoeken van concullega's, … Meer lezen eindelijk van iemand over de vloer die wist waarover hij sprak. Tevens geen vertegenwoordiger die gefocust is op zijn verkoop maar de zaakvoerder (Nick) zelf gefocust op klantentevredenheid dus, wat jij wil en nodig hebt als klant. Hij had ook direct door waar ik naartoe wilde en stelde mij dan ook een zwaardere batterij voor, geheel aangepast aan mijn noden en wensen. Een mogelijke snelle plaatsing - binnen de maand- haalde mij dan ook over de streep om met Green House Solutions in zee (of zon) te gaan. Onlangs is de plaatsing gebeurd, net, beleefd en vakbekwaam personeel en niet onbelangrijk, Nick de zaakvoerder zelf heeft zelf heel de dag meegewerkt en alles in goede banen geleid. Het project werd ook in één dag afgewerkt.. geen 9 to 5 en dan de blok erop , neen, bij GHS werkt men tot het af is.
  Al bij al een zeer positieve ervaring en ook na de installatie is Nick graag bereid u bij te staan met raad en daad. We zien de toekomst zonnig tegemoet.
  Marc K ★★★★★
 • Installatie van de airco is op een zeer professionele … Meer lezen en correcte manier verlopen. Van de uitleg tijdens het eerste contact tot de installatie zelf verliep vlekkeloos. De communicatie en de service van het team was top!
  Jelle Dauwe ★★★★★
 • zeer nuttige raadgevingen tijdens het eerste contact … Meer lezen m.b.t. de plaatsing van de airco units. Bij de plaatsing werd er door de montageploeg alert en adequaat gereageerd bij het optreden van een onvoorziene hindernis. De monteurs staken niet de handen en de lucht maar zorgden voor een correcte oplossing
  karel peeters ★★★★★
 • Begin februari hadden we onze gespreksronde gestart … Meer lezen i.v.m. de aankoop van zonnepanelen. Green house Solutions heeft ons zelf opgebeld. Na dit gesprek had ik beslist om met hen ook een gesprek te houden. Een goede beslissing want zij hebben ons goed ingelicht met het juiste advies. Na dit gesprek hebben we hun offerte vergeleken met anderen. Na een korte beraadslaging kwam zijn offerte er als beste (prijs/kwaliteitsverhouding). De plaatsing is zeer professioneel en zeker ordelijk. Ik zal hem zeker aanbevelen als iemand een installateur van zonnepanelen zoekt.
  Stijn/Gwendy Everaert/Van Ginderen ★★★★★
 • Goede prijs. Vriendelijk en professionele Dienst. … Meer lezen
  De installatie door Gregory liep perfect en met de glimlach.
  Ook netjes opgeruimd na installatie.
  Goede communicatie
  Betaling na installatie.
  Controle voor attest werd ingepland dank zij hun, 3 dagen na installatie.
  Wij kunnen deze firma aanraden.
  Fvb Meise
  Freddy VAN BOLES ★★★★★
 • Green House heeft een goede service geleverd binnen … Meer lezen de afgesproken timing en aan een correcte prijs. Plaatsing airco was goed en verzorgd vakmanschap. Ook de geboden instructies na de installatie waren volgens afspraak. Klasse!
  Frank V. ★★★★★
 • Vorig jaar door Green House Solutions mijn zonnepanelen … Meer lezen laten plaatsen. Veel verdelers gesproken, maar toch gekozen voor Green House Solutions.
  De reden waarom ik voor hen gekozen heb is door de kennis die Nick hierover had en mij de meest ideale oplossing aanbood.
  Toen kwam de melding dat het terugdraaien van de tellers ging stoppen. Kort daarna heeft hij mij proactief gebeld om een voorstel te doen om een thuisbatterij te plaatsen.
  De beslissing was snel genomen. Met als resultaat dat nu 99% van mijn verbruik mijn eigen geproduceerde energie is! TOP!
  Ik raad iedereen aan, indien ze overwegen om zonnepanelen te leggen en/of batterij, zeker eens te horen bij Green House Solutions.
  Sven en Sofie Schoevaerts en Vannerum ★★★★★
 • Wat een service! Goede afspraken,goede offertes,duidelijke … Meer lezen uitleg en super installatie! Wij zijn heel blij met onze thuisbatterij en onze prachtige nieuwe zekeringkast! Alles draait hier nu op wieltjes(zonnestroomwieltjes )!
  Topkerels!!
  Els Van Den Broeck ★★★★★
 • Nick is goed op de hoogte van zijn producten en de … Meer lezen markt in het algemeen. Correcte plaatsing binnen de afgesproken tijd door de techniekers. Goede uitleg gekregen van Gregory over de batterij. 1 loszittend draadje werd binnen het uur hersteld. Mooi werk!
  Gunther Winkelmans ★★★★
 • Een zeer duidelijke en volledige persoonlijke uitleg … Meer lezen over de toch complexe materie (zonnepanelen, thuisbatterijen, subsidies, omvormers, ...), een overzichtelijke en begrijpbare offerte, nette installatie tem keuring, in combinatie met een heldere communicatie en vlotte service. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.
  Bert Bossyns ★★★★
 • 12 panelen en batterij geplaatst op 1 dag door 2 … Meer lezen ervaren pers die elk hun werk deden. een duidelijk prijsofferte dat heel vriendelijk en duidelijk uitgelegd word .groot voordeel geen voorschot houden hun woord en betalen na volledige afwerking en werking van de instalatie . TOP
  Patrick Jacobs ★★★★★
 • Zonnepanelen en airco laten zetten.
  Perfecte service,
  … Meer lezen duidelijke communicatie, een heel leuk team!
  Zeker een aanrader :)
  Cloé Cools ★★★★★
 • Na veel offertes en bezoeken van concullega's, … Meer lezen eindelijk van iemand over de vloer die wist waarover hij sprak. Tevens geen vertegenwoordiger die gefocust is op zijn verkoop maar de zaakvoerder (Nick) zelf gefocust op klantentevredenheid dus, wat jij wil en nodig hebt als klant. Hij had ook direct door waar ik naartoe wilde en stelde mij dan ook een zwaardere batterij voor, geheel aangepast aan mijn noden en wensen. Een mogelijke snelle plaatsing - binnen de maand- haalde mij dan ook over de streep om met Green House Solutions in zee (of zon) te gaan. Onlangs is de plaatsing gebeurd, net, beleefd en vakbekwaam personeel en niet onbelangrijk, Nick de zaakvoerder zelf heeft zelf heel de dag meegewerkt en alles in goede banen geleid. Het project werd ook in één dag afgewerkt.. geen 9 to 5 en dan de blok erop , neen, bij GHS werkt men tot het af is.
  Al bij al een zeer positieve ervaring en ook na de installatie is Nick graag bereid u bij te staan met raad en daad. We zien de toekomst zonnig tegemoet.
  Lieve Flora Verret ★★★★★
 • Deze firma kan ik 200% aanbevelen,zeer vlotte service … Meer lezen en goede communicatie. Zelfs na een kleine storing een onmiddellijke interventie op de dag van de arbeid (1 mei).Bedankt aan het superteam van Green House Solutions.👍
  Mauro De Potter ★★★★★
 • Nick bekijkt met jou samen je volledige verbruik … Meer lezen en de beste oplossingen voor jouw gebruik . Er word je niets extra aangesmeert dat je eigenlijk niet nodig hebt . Prijs/kwaliteit sprong het er met hoofd en schouders bovenuit . Installatie degelijk en snel uitgevoerd . Kortom zeer tevreden !
  Kenneth Goossens ★★★★★
 • Zeer tevreden over onze last minute zonnepanelen … Meer lezen !
  Spijtig genoeg hadden wij ons in april 2020 laten vangen door verkoops praatjes van instalateurs die ons zelf op belde voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij als jong koppel en geen verstand van zonnepanelen waren natuurlijk direct akkoord. Met alle gevolg vandien in september nog steeds geen zonnepanelen !? We kregen ook geen gehoor meer van de andere firma. De tijd begon te dringen het einde van het jaar was inzicht dus ook van de terug draaiende teller. Via onze schoonbroer zijn we bij Green House solutions terecht gekomen, we stuurden een mailtje naar Nick met ons problemen van de andere firma en vroegen of hij ons nog kon helpen? Nog geen dag later hadden wij al antwoord, en kwam hij langs bij ons om tot in de puntjes alles corect en duidelijk uit te leggen. Dus bedankt Nick en team voor onze last minute zonnepanelen, corect en duidelijke uitleg, en de plaatsing waar niets op aan te merken was !
  Tiffany Adriaensens ★★★★★
 • Super verder geholpen, snelle duidelijke offerte, … Meer lezen snelle plaatsing heel vriendelijk kortom top, top bedrijf! Doe zo verder!
  Sabrina Dreesen ★★★★★
 • Zeer tevreden over de duidelijke uitleg en professionele … Meer lezen installatie! De panelen hebben ondertussen ook al enkel stormen overleefd. Onlangs was er een optimizer stuk (snel gemerkt via de app) en die is op korte termijn en binnen garantie vervangen.
  Dimi Hertoghs ★★★★★
 • Bedankt green house Solutions, wij zijn zeer tevreden … Meer lezen van jullie werk!
  Aangenaam contact, snelle levering, mooie afwerking, goede kwaliteit en scherpe prijs. Zeker een aanrader.
  Frank M. ★★★★★
 • Bijzonder tevreden over communicatie en plaatsing … Meer lezen van zonnepanelen alles keurig geregeld door Nic . Keuring en aangeven niets zelf moeten doen bedankt Nic . Een aanrader !
  Eddy Vanhoudt ★★★★★
 • Zeer tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen. … Meer lezen
  Goede en duidelijke uitleg over de werking.
  Goede dienst na verkoop
  Een echte aanrader voor wie zonnepanelen wil plaatsen
  Cindy De Smedt ★★★★★
 • Zeer goede service, nemen de tijd om alles uit te … Meer lezen leggen en zijn geen agressieve verkopers. Ze luisteren naar wat je vraagt en dringen zich niet op. Plaatsing is ook zeer correct gebeurd. Prijs was beduidend scherper dan de concurrentie.
  Tdm ★★★★★
 • Na een eerste positief telefonisch contact te hebben … Meer lezen gehad met de jonge en dynamische zaakvoerder Nick had ik al direct een supergevoel!
  Een paar dagen daarna heb ik bij mij thuis een begrijpbare uitleg gekregen van wat zonnepanelen doen, hoe ze werken enz..., ik ben namelijk geen techneut :-))
  Nick nam hier ruimschoots zijn tijd voor en bracht zijn product op een gedreven manier naar voor! (geen verkoop praatjes!!!)
  Mijn keuze was vrij vlug gemaakt dat Green House Solutions onze panelen zou en mocht komen leggen!
  Ook dit is op een zeer professionele manier gedaan! Hier werd ook naar onze wensen geluisterd zodat het esthetisch allemaal piekfijn in orde zou zijn!!
  Kortom, voor mensen die in de toekomst er zouden over denken om zonnepanelen te willen leggen neem dan zeker contact met DE NICK!!
  Nick ik wens je nog veel succes met je prachtige zaak en ik heb alleen maar bewondering voor zo'n jonge gasten als jij die op een gedreven, beleefde en positieve manier aan zaken doen!!
  Grtz Yves
  Yves Eeraerts ★★★★★
 • Wij zijn heel tevreden over de service en het plaatsen … Meer lezen van de zonnepanelen. Een aanrader!
  tim joris ★★★★★
 • Wij houden ervan om voor de kleine lokale bedrijven … Meer lezen te kiezen.
  Hierdoor zijn we terecht gekomen bij Green House Solutions.
  Na telefonisch gesprek kwam de zaakvoerder Nick een bezoek brengen aan huis om samen de mogelijkheden te bekijken.
  Voor en tijdens de plaatsing werden we voldoende op de hoogte gehouden van planning en opstart zonnepanelen.
  Na opstart kregen we ook duidelijk en voldoende uitleg hoe alles werkte. Green Hous Solutions zorgt ook voor alle aanvragen en keuringen die er moeten gebeuren.
  De nazorg is prima, we kunnen steeds de zaakvoerder bereiken voor extra uitleg over de app, controle of de installatie voldoende opgeleverd heeft.
  Zeker bij Green Hous Solutions langs gaan als je wil investeren in groene enrgie.
  kurt praast ★★★★★
 • Ik kan deze firma ten zeerste aanbevelen!
  Niet alleen
  … Meer lezen komen ze stipt hun beloftes na, maar staat ook de naverkoop zeer hoog in hun vaandel.
  Ze werken met zeer degelijke materialen en werken alles tot in de puntjes af.
  Ook prijs/kwaliteit zeker een aanrader!
  Philip Baeten ★★★★★
 • Zeer positieve ervaring. Correcte duidelijke communicatie, … Meer lezen service is top. Hier bij ons een volledig project , samen met vernieuwen van het dak.
  Mooi afgewerkt project met professionele mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
  Linda Wyns ★★★★★
 • Na diverse offertes van andere bedrijven koos ik … Meer lezen voor greenhouse solution, want ze waren de meest professionele in hun uitvoer en ze waren de beste die aan mijn benodigdheden konden komen.
  Plaatsing perfect
  Service perfect
  Service na verkoop perfect
  Ik zal greenhouse solution aan al mijn contacten voorstellen.
  En nog bedankt
  stephane Tollenaire ★★★★★
 • Op zeer korte termijn ons project correct efficiënt … Meer lezen behandeld! Zeer tevreden met deze firma te mogen samen werken.
  Gregory ★★★★★
 • Goeie info en snelle reactie op vragen door Nick. … Meer lezen Installatie was snel in orde en werd netjes gedaan. Probleempje bij aansluiting enkele dagen later werd snel recht gezet.
  Michiel ★★★★★
 • Nick is een echte ondernemer die zijn klanten steeds … Meer lezen centraal plaatst. Ik kan Green House Solutions zeker aanbevelen!
  Joris Rottiers ★★★★★
 • Green House Solutions kwam als beste uit 3 offertes … Meer lezen dat ik heb laten opmaken. En wat een resultaat seg! De uitleg dat we kregen over de panelen was top en ook het resultaat was prachtig! Er wordt bij dit bedrijf ook gekeken welke zonnepanelen het mooiste bij uw dak passen. Echt een aanrader!
  Jourdy Lamberts ★★★★★
 • De communicatie ging heel vlot, duidelijke uitleg, … Meer lezen veel uitleg! Nick is echt iemand die vertrouwen geeft. En da's leuk! De plaatsing ging heel snel en werd degelijk uitgevoerd! Kortom: super tevreden👍
  johan peersmans ★★★★★
 • Zeer duidelijke uitleg over de werking van de zonnepanelen! … Meer lezen Vlotte communicatie, Nick is altijd bereikbaar. We voelden ons niet de zoveelste klant... er werd echt tijd genomen om alles te bekijken, bespreken, ... . Snelle plaatsing. Ook een dikke pluim voor de elektricien die ‘s avonds nog een aanpassing kwam doen! Topteam! Wij zijn zéér tevreden!
  Sofie Cornu ★★★★★
 • Zeer heldere en duidelijke communicatie, afspraken … Meer lezen en timing.Greenhouse solutions levert echt de mooiste en meest unieke manier van plaatsing van zonnepanelen.Super kwaliteit van zowel panelen als omvormers en ook nog eens volledig futureproof!+ dit alles met een goede prijsstelling !Top werk afgeleverd door echte vakmannen die hun stiel door en door beheersen.
  Koen ★★★★★
 • Duidelijke uitleg en zeer vlotte uitvoering. Alles … Meer lezen verliep super .
  john lesneuck ★★★★★
 • Ik ben een zeer tevreden klant. Gans het projecttraject … Meer lezen voor het plaatsen van zonnepanelen verliep vlot . De info, keuze van de configuratie, de prijs en de installatie. Sinds plaatsing geen elektriciteitsverbruik meer van het net. Degelijk bedrijf!!
  Joris Franckx ★★★★★
 • BETROUWBAAR BEDRIJF..MET ZAAKVOERDER EN MEDEWERKER … Meer lezen NICK ALS UITHANGBORD.EEN ZAAK MET EEN HART..DOEN..NEEM CONTACT..HIJ ZOEKT DE BESTE OPLOSSING VOOR JOU..GROETENMARC DEDONJEAN VERCAUTEREN..
  marc vercauteren ★★★★★
 • Snelle en betrouwbare uitvoering van de gemaakte … Meer lezen offerte. Rendement van onze installatie klopt precies met wat ons werd voorgestelddoor Green House Solutions. Tevreden over gans de lijn!
  Richard VAN LOOCK ★★★★★
 • Bruno Beullens ★★★★
 • Herman Wouters ★★★★★
 • jens jacobs ★★★★★
 • Nico Joosten ★★★★★
 • Lisa Kuppens ★★★★★
 • Gwenny Claus ★★★★★
 • Charel Van Houteghem ★★★★
 • Marc Potoms ★★★★
 • Yannick Franck ★★★★★
 • Geert Van Dievel ★★★★
 • Nils De prins ★★★★★
 • Jef Joris ★★★★★
 • Karel Mertens ★★★★★

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk om een plaatsbezoek in te plannen.


  Waarmee kunnen we jou helpen?