Wat onze klanten zeggen

Frank Moerenhout

De zorgeloosheid waarmee alles werd geïnstalleerd en functioneert door Geen House Solutions is een absolute meerwaarde.”

Antoine Van De Sijpe

Green House Solutions speelt in op de behoefte van de klant. Ik zou ze zeker aanraden.”

Johan Vercauteren

Drankenhal Vercauteren

“Een jong team van fijne mensen. Qua prijs/kwaliteit zit alles perfect. Green House Solutions is zeker een firma om mee in zee te gaan!

Peter Lambrecht

Lambregt nv

Green House Solutions zorgt niet alleen voor een vlekkeloze installatie maar ook voor een correcte nazorg.”

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

 • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
  Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
  Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
 • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
  Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
 • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
  Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
 • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
  Charles ★★★★★ een maand geleden
 • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
  Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden
 • Nu we weten waarom we even moesten wachten (iedereen wil zo'n kleppers van vakmannen) om SMART ENERGY RELAIS en ZIGBEE MODULE te komen installeren,zijn wij … Meer lezen MEER dan tevreden over de service en de uitgevoerde werken.Moet ook vermeld worden
  Geert Van Dievel ★★★★★ een maand geleden
 • vandaag onze zonnepanelen komen plaatsen zoals op de afgesproken datum. twee fijne en beleefde kerels (Jim & ilj(y)ano) die er verstand van hadden. ook voldoende … Meer lezen informatie gehad over alles ik zou zeggen toppie. blij met het kiezen van Green House!
  bart vdv ★★★★★ een maand geleden
 • We hebben een bezoek gehad van Yannick Frank, een zeer aangename vriendelijke kerel die weet waar hij over praat. Hij heeft ons een zeer uitgebreide uitleg gegeven. … Meer lezen Zeer verstaanbaar en duidelijk! Op hetzelfde bezoekmoment was onze offerte al klaar. Zo snel en professioneel. Zeker aan te raden!
  Evy Grispen ★★★★ een maand geleden
 • 1 jaar na plaatsing kunnen we oprecht mededelen dat wij heel tevreden zijn alles is van A tot Z correct verlopen , alleen spijtig dat we niet eerder zonnepanelen … Meer lezen hebben laten installeren !
  M Dewa ★★★★★ een maand geleden
 • Ze liggen erop, t'is TOP!
  Carolien Kiekens ★★★★★ een maand geleden
 • Dikke pluim voor Ewout en het team! Van begin tot zelfs na installatie topwerk.Zeer zeer zeer tevreden.
  Lesley Vingerhoets ★★★★★ een maand geleden
 • Snelle, vriendelijke service, voldoende info ontvangen, correcte prijs.... Green house solutions is een aanrader
  Tiago Da Cruz ★★★★★ een maand geleden
 • Top firma top mensen die komen werken en plaatsen. Goede communicatie met bedrijf
  bart vdv ★★★★★ een maand geleden
 • Duidelijke, vriendelijke en tijdige communicatie. Altijd bereikbaar. Techniekers en installateurs met kennis van zaken. Prettige samenwerking van A tot Z
  Sven C ★★★★★ een maand geleden
 • We zijn heel tevreden over de service van de jongens (Maxim en Iliano).Ze waren vriendelijk en hebben alles professioneel afgehandeld.Louis en Annie Verbert
  Charline Vervoort ★★★★★ een maand geleden
 • Vrijdag 12 april zonnepanelen komen plaatsen door 2 vriendelijke en gedienstige werkmannen.Hebben hun taken zeer goed uitgevoerd .Als er later een batterij of laadpaal … Meer lezen moet geïnstalleerd worden zal ik zeker bij jullie langskomen
  François Van Malder ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Wij zijn heel tevreden over de volledige service van Green House Solutions. Vanaf het thuisbezoek van Ewout met een zeer duidelijke uitleg, gevolgd door de offerte … Meer lezen , de inplanning en de uiteindelijke installatie door zeer goed team waaronder ook de electrieker die ook behulpzaam en geduldig alles kon uitleggen aan mijn echtgenoot. En niet te vergeten het aangename telefonisch contact met Jana. Wij raden dit bedrijf zeker aan.Guy en Patricia
  Patricia De Marie ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Midden juli werden bij ons zonnepanelen en een thuisbatterij geplaatst door Green House Solutions.De plaatsing heeft wat vertraging opgelopen omwille van de ondertussen … Meer lezen alom
  Viviane Dons ★★★★★ 3 maanden geleden
 • We zijn erg tevreden over Green House Solutions. Het kennismakingsgesprek verliep erg aangenaam. Je voelt je zeker niet onder druk gezet en je krijgt een professionele … Meer lezen maar duidelijk verstaanbare uitleg. Wanneer ze een richtdatum geven dat
  Maaike de bock ★★★★ 3 maanden geleden
 • Vriendelijk team, bekwame mensen met oor voor de klant.Bedankt aan Kenneth, Ken en Michael voor de verzorgde installatie.
  M. Peeters ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Mooi werk geleverd, op tijd (zelf vroeger dan gepland) én ik mocht zelf de bekabeling leggen (dit was mijn eigen wens)
  patrick becart ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Correcte prijs - plaatsing en aanmeldingen bij bevoegde instanties en plaatsing op de afgesproken datum
  mark daems ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Fantastische service. Ook al waren er vertragingen bij de levering van sommige onderdelen, we hadden altijd een goede communicatie en iedereen is erg vriendelijk … Meer lezen en professioneel, van de verkopers tot de ondersteuning en de installateurs!
  Luigi BvG ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Werken met Greenhouse was vanaf het eerste contact een aangename ervaring. Goede en complete offerte. De beloofde leveringstermijn is nageleefd. Vlotte en keurige … Meer lezen uitvoering van de werken en keigoede inzet van het volledige team.
  Lu VDW ★★★★ 3 maanden geleden
 • Zeer nette en vlotte installatie! Vriendelijke installateurs!
  Thomas P ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Top service, snelle levering en zetten fout met plezier recht, zonder bijkomende kosten en met de glimlach! Staan voor kwaliteit en ownership en denken mee. Ook … Meer lezen zeer handige service voor aanmelding en aanvraag van premie.
  Sander Van den Zegel ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Snelle en goede service en correct in hun afspraken! Heel tevreden met de installatie’s van mijn airco en zonnepanelen! Topteam!
  Lisa Vdw ★★★★★ 4 maanden geleden
 • In de wereld van vandaag kun je onberispelijke en warme service en echt menselijk luisteren nog steeds vinden bij Grenhouse!
  Estelle Marion ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Zeer goede weerknemer vlot in zijn werk en zeer aangenàm met de mensen het betreft Maxim
  Francine Janssens ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Makkelijk bereikbaar bij vragen, vlotte installatie door bekwame vakmensen en goede prijs-kwaliteitsverhouding! Jana van planning was ook heel vriendelijk en behulpzaam! … Meer lezen Tevreden klant hier 🙂
  Katia Van Wesemael ★★★★ 6 maanden geleden
 • We zijn erg blij dat onze zoon uw bedrijf bij ons heeft aanbevolen, want de service was geweldig! Zeer professioneel van begin tot eind. Het werk is schoon en zeer … Meer lezen goed gedaan. Ik raad Green House Solutions aan iedereen aan! Dankjewel!
  Encarni Fernandez ★★★★★ 6 maanden geleden
 • zeer tevreden over onze keuze om met greenhouse solutions in zee te gaan. Van de verkoper die voor een eerste gesprek bij ons langs is gekomen tot en met de plaatsing … Meer lezen van onze panelen is alles uiterst vriendelijk, vlot en netjes verlopen. Deze mensen kennen hun vak een echte aanrader!
  Sabrina Debast ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Heel tevreden over de hele lijn .Van offerte tot plaatsing van onze zonnepanelen.Prima werk en alles volgens afspraak.Top Team.Dank aan Ewout, Michael,Jens en Iliano. … Meer lezen
  Wim De Bolle ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Green house solutions, gewoon weg top! Van begin tot einde alles vlot, goede communicatie, goede planning , goede service.
  bruce rosseau ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Bij de aankoop van zonnepanelen en thuisbatterij waren wij op zoek naar een betrouwbare partner/installateur. De belangrijkste leveranciers aangesproken en ontvangen, … Meer lezen en op één of andere manier gaf Nick - de zaakvoerder van dit jonge,
  Peter Coomans ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Ik ben super blij met het bedrijf Green House Solutions. Van verkoop tot installatie, de service was onberispelijk. De verkoper is super responsief en behulpzaam. … Meer lezen De schone site en het zeer vriendelijke team. Ik raad ten zeerste aan ! Bedankt !
  A Francesca ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Wij zijn heel tevreden over de snelle en professionele aanpak van het plaatsen van onze zonnepanelen. Open en duidelijke communicatie van de installateurs maakten … Meer lezen onze keuze voor Green House Solutions een goede keuze. Maxim en Jim hebben dat top gedaan!
  Lore De Proost ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Wij zijn heel erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen door Green House Solutions.Zowel de administratieve afhandeling als technische installatie verliep … Meer lezen vlekkeloos. Zeker aan te bevelen!
  Marc Stockx ★★★★★ 8 maanden geleden
 • vriendelijke mensen voor offerte en plaatsing .alles verloopt vlot zoals afgesproken .afwerking in huis van bekabeling en omvormer netjes gedaan . keuring is ook … Meer lezen gebeurt en alles door gegeven naar Fluvius .
  geert nagels ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Heel tevreden over alles ! Alles is verlopen zoals gepland ,hele goede service & voor vele ook heel belangrijk : van 4 aangevraagde offertes de goedkoopste voor … Meer lezen dezelfde materialenDus zeker een aanrader !
  Charon Vervoort ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Vriendelijke en vlotte service bij het installeren van de zonnepanelen!Duidelijke uitleg gekregen door Michaël en Mats!
  Sara L ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Ik ben heel tevreden geweest over Maxin en ben blij dat hij hier is geweest
  Linda Geeroms ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Zeer goed bedrijf dat ik aanbeveel. Na overleg met de vertegenwoordiger volgde een zeer goede opvolging. De installatie was ingewikkeld, maar de technici hebben … Meer lezen het heel netjes gedaan. Ook de opvolging verliep zeer goed.
  Presci Look ★★★★ 8 maanden geleden
 • Uitstekend werk en communicatie
  Kousalya Sankaran ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Wij zijn heel tevreden over onze aankoop en over de plaatsing van onze zonnepanelen en van de thuis batterijen. De installatie is naar afspraak perfect geleverd … Meer lezen en geplaatst en werd heel zorgvuldig en zeer netjes afgewerkt door zeer bekwame
  Dany Verstrepen ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Gisteren ons bureel laten voorzien van airco door Green House Solutions, wat een top service !van offerte tot plaatsing steeds duidelijke communicatie ontvangen. … Meer lezen
  Bandencentrale Dalemans ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Tijdens een bezoek aan huis heeft Nick de situatie goed bekeken en een voorstel op maat uitgebracht.Zeer duidelijke uitleg over de verschillen en houdt zich aan … Meer lezen de gemaakte
  wendy borghijs ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Zéér positieve ervaring, vanaf eerste contact correcte info en offerte ontvangen.Afspraken worden minutieus opgevolgd en installatie van zonnepanelen is
  Eddy Van Gucht ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Prima werk en op afgesproken tijd, met veel dank aan Mats en Iljano, deze mannen zitten vol energie
  Rudy Goossens ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Top team zeer tevreden over de service, top verkoper en top installateurs , een echte aanrader dikke pluim voor het ganse team
  Hunter Vermeir ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Ik ben heel tevreden met het geleverde werk van Green House Solution . Afspraak gemaakt om te komen kijken . Technieker gekomen en uitgebreid uitgelegd wat , hoe … Meer lezen en wanneer ze zouden beginnen met de werken . Telefonisch verwittigd wanneer
  jerome locus ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Enkele weken geleden hebben jullie techniekers onze installatie geplaatst. Wij zijn uiterst tevreden over hun gepresteerde werk! Stipte, behulpzame, correcte, beleefde … Meer lezen techniekers die hun werk met veel passie uitvoeren. Gans het project,
  Rudi Van Den Elsen ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Professionele aanpak van medewerkers.Tijdens de installatie werd er steeds met ons overlegt om de mooiste esthetische afwerking te bekomen. Techniekers kwamen zelf … Meer lezen met voorstellen hieromtrent.
  Geert Cooremans ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Dit jaar hadden we beslist zonnepanelen te plaatsen . Via een bedrijf kregen we vijf contactadressen . Uiteindelijk kozen we voor Green House Solutions . Onze 17 … Meer lezen zonnepanelen en thuisbatterij werden zeer vakkundig geplaatst en alles werd
  Bart Vandezande ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Bij overburen gezien hoe netjes de zonnepanelen geplaatst werden (beste reclame).En nu ook een zeer tevreden klant.
  Eddy Orban ★★★★ 10 maanden geleden
 • Goede kwaliteit van eerste bezoek - offerte - site visit - oplevering tot keuring.Bekwame en vriendelijk installatie team met oog voor afwerking.
  Bart De Sitter ★★★★ 10 maanden geleden
 • Zeer tevreden over het geleverde werk. Alles netjes achtergelaten en goede begeleiding ivm de instalatie. Perfecte uitleg ivm de app die trouwens zeer gebruiksvriendelijk … Meer lezen is. Alvast bedankt en doe zo verder. Prachtig tiem.
  Antoine Van de Sij ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Correcte samenwerking, goede informatie, geen verrassingen, zeer mooie afwerking. Deze firma is echt een aanrader.
  frederic de vos ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Zeer tevreden van de installatie door de firma Green House Solutions. Propere afwerking.
  luc pashuyzen ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Een zorgeloze installatie en service.Kortom: aan iedereen aan te raden!
  Christine Steenackers ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Zeer professionele aanpak: correcte offerte, correcte timing, goede after sales service .
  1M subscriber ★★★★ 10 maanden geleden
 • zeer tevreden over plaatsing, communicatie en vriendelijk personeel
  Marc Van Engelgem ★★★★ 10 maanden geleden
 • Zeer goede betrouwbare installateur die beloftes nakomt en technische problemen niet uit de weg gaat. Aan te raden!
  Livinus Pelgrims ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Ben heel blij met het verloop van jullie diensten
  Vanbegin Mireille ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Topwerk van de vakmannen van Greenhouse! Iliano, prima werk
  Catherine Dumont ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Zeer tevreden van de service van greenhouse solutions.Goede uitleg en communicatie door Iljano & Michaël.Er was wel een probleem bij plaatsing omwille van onze … Meer lezen dakstructuur, maar dit werd vakkundig door Iljano opgevangen door nieuwe klemmen te bestellen welke wel geschikt waren voor het dak. Het heeft dan misschien een weekje langer geduurd alvorens de panelen erop lagen, maar het resultaat mag gezien worden. Firma levert wat ze beloven een perfecte service
  Luc Verhoeven ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Wij zijn heel tevreden van onze airco, batterij en zonnepanelen! Alles is van goede kwaliteit.Ze hebben zeer netjes werk afgeleverd en alles werkt prima nu. Na de … Meer lezen plaatsing
  Klaartje Van Bael ★★★★ 11 maanden geleden
 • Ik ben bij jullie terechtgekomen via een collega. Ik moet meedelen dat ik niet tevreden maar SUPER TEVREDEN ben van jullie service, dit vanaf het verkoopsgesprek. … Meer lezen Yannick kwam mij jullie voorstellen en uitleg geven over zonnenpanelen en de
  Pierre ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Ben enorm tevreden over de plaatsing van de nieuwe omvormer en bijbehore als extra voor latere opslag batterijen.en ook van de technieker met een goede uitleg.Kan … Meer lezen green house zeker aanraden, je zal er zeker geen spijt van hebben.Evl boom
  eddy van loock ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Zonnepanelen volgens afspraak netjes geinstalleerd, kleine na-service volgens afspraak uitgevoerd. Ondersteuning voor aanvraag premie goed verlopen en inmiddels … Meer lezen ontvangen. 5 sterren service en betrouwbare onderneming.
  Lieven de Weerdt ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Alhoewel de plaatsing van onze zonnepanelen op het dak weinig esthetisch voorzien was op het kantoor van Green House Solutions,hebben de techniekers de panelen en … Meer lezen ook de batterij op de ideale manier geplaatst, bovendien snel en bijzonder vakkundig.
  André Lardenoit ★★★★ 11 maanden geleden
 • Duidelijk en transparant bij de uitleg. 100 procent inzet bij de uitvoering !degelijke vaklui die open staan voor extra uitleg voor de werking van de installatie. … Meer lezen
  Wies Torfs ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Greenhouse. Bij vragen is de firma goed bereikbaar. Het plaatsen verliep vlot en zoals afgesproken. Groetjes Sara … Meer lezen en Bram uit Wintam
  Sara Hellemans ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Wij zijn heel blij met onze installatie van onze airco perfect geplaatst en alles werkt top. Gewoon weg top service en aan te raden aan iedereen!
  Glenn De Smedt ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Aangename techniekers. Elektricien die zijn vak kent en tot laat doorwerkte om de installatie dezelfde dag te laten opstarten. Dit was wegens een aantal onvoorziene … Meer lezen zaken(die niet aan hen lagen) niet vanzelfsprekend.
  Iris Gijsemans ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Snelle en correcte installatie. Super tevreden met de keuze die we gemaakt hebben om airco te laten installeren door Green House Solutions.
  Iris Cordeels ★★★★★ 11 maanden geleden
 • De plaatsing was zoals afgesprokenkeurige afwerking en snelle keuring, mannen jullie zijn toppers. De nazorg is picobello.
  Marleen De Decker ★★★★ 11 maanden geleden
 • De installatie is zeer vlot en qua timing volledig volgens afspraak verlopen.Dikke pluim voor het ganse team!
  Peter Claes ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Heb reeds van Februari zonnepanelen en ontmoette op een terras in Boom een medewerker herkennende aan zijn T shirt met hun opschrift ,na een leuke babbel tracteerde … Meer lezen deze ons nog een consumatie .....tof toch ,geeft een prettig gevoel .........fijne medewerkers heeft deze Firma
  Erik Faes ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Vlotte installatie, zelfs vroeger dan oorspronkelijk voorzien, proper werk en goede uitleg. Een aanrader!
  Philippe Rummens ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Zeer correcte service en goede raadgevingen van de installateurs Ken en Michael. Toptechniekers.
  ego sijmens ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Vandaag werden de zonnepanelen geplaatst door 2 topgasten,proper en strak werkbedankt Ken en Michael !!
  Brigitte Steenackers ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Prachtig werk geleverd, zowel binnen als buiten (ondanks het slechte winterweer).
  Paul Demaerschalk ★★★★★ 11 maanden geleden
 • OK van A tot Z. Ik ben zeer blij dat wij voor Green House Solutions gekozen hebben
  Pierre Van Osselt ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Zeer goede service, topkwaliteit en vakmensenZeker een aanrader.
  Yari De Maesschalck ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Tevreden over werking en rendement.
  Eddy Verstraeten ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Wij kwamen bij Green House Solutions terecht op aanraden van vrienden die heel tevreden waren over hun installatie.Al van bij het opmaken van de offerte hadden ook … Meer lezen wij een goed gevoel. Er werd gevraagd naar onze behoeften en mogelijkheden en nog terwijl Yannick, de verkoper van GHS, bij ons was hadden wij onze offerte al in onze mailbox. Heel professioneel.De plaatsing was bij ons niet evident omdat onze berging waar de omvormer diende te komen zich in het midden van ons appartement bevindt. Via een schacht op het dak en het verlaagd plafond in de badkamer werd de nodige bekabeling binnen gebracht tot in de berging.GHS werkt niet met onderaannemers, en dat merk je. Zowel de elektricien als de plaatsers van de panelen hebben zéér proper werk geleverd.De panelen die van Belgische makelij zijn (35 Jaar productgarantie, 35 Jaar servicegarantie 35 Jaar performancegarantie 86% na 35 jaar) liggen er nu 14 dagen en hebben ondanks het slechte weer toch al mooi opgebracht.Wij zouden onmiddellijk terug voor Green House Solutions kiezen, ook al waren zij niet de goedkoopste. Het materiaal en het geleverde werk verantwoorden ruimschoots de meerkost ten op zichte van de andere firma’s waar wij offertes hebben opgevraagd. Een echte aanrader dus!Frank en Nancy
  Frank Dams ★★★★★ een jaar geleden
 • Green House Solutions heeft hier uitstekend werk geleverd, had een diep begrip van de technologie die nodig is voor de installatie van zonnepanelen en batterijen, … Meer lezen gaf ons ook gedetailleerde informatie over het installatieproces.
  Edwin Bontinck ★★★★★ een jaar geleden
 • Na het vergelijken van verschillende offertes toch gekozen voor Green House Solutions. En hier hebben we geen moment spijt van gehad! Zeer correcte prijs voor kwaliteitsvolle … Meer lezen materialen.
  Yannick Buelens ★★★★★ een jaar geleden
 • Wij zijn zéér tevreden van de samenwerking met Green House Solutions (keuze gemaakt voor zonnepanelen en thuisbatterij). Zoals veelvuldig omschreven in hun reviews … Meer lezen en naar onze ervaring terecht, een bijzonder gedreven team dat de tijd neemt
  Ivan ★★★★★ een jaar geleden
 • Elias kwam bij ons langs en gaf een zeer vlotte en deskundige uitleg. Na het vergelijken met enkele andere bedrijven was de beslissing dan ook snel genomen: zowel … Meer lezen op vlak van kwaliteit als van prijs stak Green House Solutions er duidelijk
  Wim Cooremans ★★★★★ een jaar geleden
 • Ik ben zeer tevreden van de service van greenhouse solutions. Goede uitleg door Elias, goede communicatie, vlotte en kwalitatieve plaatsing. Ik koos ook voor hen … Meer lezen vanwege het plaatsingssysteem waardoor de panelen als 1 vlak op je dak liggen ipv de klassieke plaatsing met klemmen. Kortom alles is vlot verlopen.
  Tom Clerinx ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer tevreden van Green House. Ter plaatse al een offerte, met deftige uitleg over verloop/subsidies/etc. Alles werd proper volgens afspraak geinstalleerd. Werkmannen … Meer lezen heel beleefd. Hebben zelf een kabel die op de muur kwam weggewerkt, omdat dat mooier is. Nu alles gemakkelijk te volgen via de app. Super ervaring, zeker aan te raden.
  andy vs ★★★★★ een jaar geleden
 • Afspraken correct nagekomen, levering en plaatsing perfect uitgevoerd en alles netjes opgeruimd nadien. Er werden 24 zonnepanelen en een batterij geplaatst. Alles … Meer lezen kan op 1 dag. Echte vakmannen en experten. Ook de administratie verdient een pluim voor hun aangename begeleiding.
  ann winckelmans ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer tevreden van Green House Solutions BV. Direkt een offerte ter plekke, met deftige uitleg over verloop/subsidies/etc. Alles werd netjes geinstalleerd. Toffe … Meer lezen mensen. Zeker een aanrader om mee samen te werken. Doe zo voort.
  Tim Verbeeck ★★★★★ een jaar geleden
 • De installatie van mijn zonnepanelen zijn volledig conform onze afspraken en perfecte uitvoering in zeer korte tijd.
  Henri De Merechy ★★★★★ een jaar geleden
 • Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met greenhouse. Onverwacht vroegere plaatsing dan we dachten. Dus niet lang moeten wachten. Duidelijke uitleg vooraf … Meer lezen maar ook bij de plaatsing. De plaatser en elektricien deden heel erg hun best;
  Stephanie Asselmans ★★★★★ een jaar geleden
 • Top bedrijf1ste contact met de vertegenwoordiger was super,zeer goed advies gekregen over verschillende mogelijkheden over de zonnepanelen
  Olav Annemans ★★★★★ een jaar geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.