4,9

Reviews over ons bedrijf.
Lees hier wat onze klanten over ons schrijven.


 • Top organisatie, vriendelijke en professionele mensen … Meer lezen die hun vak kennen van a tot z. Van de verschillende organisaties die we contacteerden springt Greenhouse Solutions er met kop en schouders bovenuit.
  David Bogaerts ★★★★★ in de afgelopen week
 • Zeer professionele firma, zeker aan te raden!
  Pieter S ★★★★★ in de afgelopen week
 • Green House
  Bedankt voor de goede verkoper de mannen
  … Meer lezen van het dak,
  de installateur die moeilijk moest werken en het toch maar
  gedaan heeft!
  Zeer tevreden van jullie
  Freddy De Haes
  Freddy De Haes ★★★★★ in de afgelopen week
 • Green House Solutions BV heeft ons zonnepanelen geplaatst … Meer lezen en wij zijn blij dat we met deze firma gewerkt hebben aangezien dat alles tot in de puntjes uitgevoerd is voor een correcte prijs.
  Luc Mortier ★★★★★ een week geleden
 • Ik heb met meerdere aannemers afspraken gehad om … Meer lezen offertes op te vragen voor de plaatsing van zonnepanelen inclusief thuisbatterij.
  Elias van Green House Solutions is het minst lang bij mij geweest.
  Gewoon heel duidelijk, eerlijk en helemaal niet opdringerig.
  Dit gaf mij direct het gevoel dat ik bij het juiste adres was.
  De techniekers die ter plaatse kwamen wisten van aanpakken.
  Toen ik de dag van installatie, na de plaatsing, meer optimizers wenste, liep de communicatie met kantoor super vlot.
  Alles werd dezelfde dag nog geleverd en door de techniekers geïnstalleerd. Hiervoor zijn ze zelfs terug gekomen.
  De elektricien heeft ook een uitermate verzorgde set achtergelaten.
  Gewoon een vriendelijk topteam dat duidelijk weet waar ze mee bezig zijn.
  Bedankt mannen!
  Jan Reyntjens ★★★★★ een week geleden
 • Installation prévu normalement pour mars 2023 mais … Meer lezen par chance ça a été fait en janvier. Très content de la sympathie d''Elias le vendeur, Nils au téléphone pour chaque question. Et les installateur très a l' écoute et un travail parfait finition au top rien à redire je conseil à tout ceux qui veulent faire appel à des vrais professionnels.
  esmer01 (esmer01) ★★★★★ een week geleden
 • Zeer tevreden van Green House Solutions BV. Direkt … Meer lezen een offerte ter plekke, met deftige uitleg over verloop/subsidies/etc. Alles werd netjes geinstalleerd. Toffe mensen. Zeker een aanrader om mee samen te werken. Doe zo voort.
  Tim Verbeeck ★★★★★ een week geleden
 • Na lang aarzelen maar met een duidelijk uitleg en … Meer lezen een volledige prijsofferte hebben we beslist om in zee te gaan met Green house Solutions voor de plaatsing van zonnepanelen.
  De afgesproken plaatsingstermijn werd gerespecteerd.
  Het personeel , zowel de plaatser van de panelen als de elektriekers voor de plaatsing en aansluiting van de omvormer, was vriendelijk, correct en vakbekwaam en tevens waren het harde werkers.
  Green House Solutions mag trots zijn op de medewerkers waardoor het clienteel zeer tevreden kan zijn.
  Green House Solutions is de oplossing voor wie nog zou twijfelen over de plaatsing van zonnepanelen.
  Harry Reyntjens ★★★★★ een week geleden
 • Travail parfait ! rapide, propre et efficace. Personnel … Meer lezen à l'écoute et toujours présent pour répondre aux questions. Très bon matériel et excellent rapport qualité/prix. Support technique au top ! Dommage que je ne puisse pas donner plus que 5 étoiles, car je suis vraiment satisfaite à 100 %. Green House Solutions à recommander !
  Fabienne Deza ★★★★★ een week geleden
 • In 1 woord: topteam! Ik heb een uitgebreide review … Meer lezen geschreven die te lezen is op de facebookpagina van Green House Solutions.
  Chris Vermaeren ★★★★★ 2 weken geleden
 • Installation de panneaux solaire. Je recommande cette … Meer lezen firme. Transaction et installation sans problèmes . Je recommande cette firme à ceux qui veulent se lancer dans l 'aventure.Installatie van zonnepanelen. Ik raad dit bedrijf aan. Transactie en installatie zonder problemen. Ik beveel dit bedrijf aan aan degenen die het avontuur willen aangaan.
  roland geeurickx ★★★★★ 3 weken geleden
 • Een pluim voor het meedenken met de klant, correcte … Meer lezen service & afspraak = afspraak.
  Lucas Smits ★★★★★ 3 weken geleden
 • Steeds te bereiken en vlotte communicatie, eerlijk … Meer lezen over levertermijn, installatie geplaatst met hoog vakmanschap! Zeer tevreden dat ik voor deze firma heb gekozen!
  Kevin Derkinderen ★★★★★ 3 weken geleden
 • Wij zijn zéér tevreden van de samenwerking met Green … Meer lezen House Solutions (keuze gemaakt voor zonnepanelen en thuisbatterij). Zoals veelvuldig omschreven in hun reviews en naar onze ervaring terecht, een bijzonder gedreven team dat de tijd neemt om een deskundige uitleg te geven vóór en tijdens plaatsing. Waren we al onder de indruk tijdens het eerste contact met verkoop (met Elias), ook de plaatsers waren bijzonder vriendelijk en vlogen er van bij het begin in. Alles werd netjes geïnstalleerd, zelfs enkele puntjes ter verbetering werden uitgeklaard. Afspraak voor keuring (& positief relaas) volgde al snel nadien. Een bijzonder hartelijke dankjewel!
  Ivan ★★★★★ 3 weken geleden
 • Zeer professionele mensen die hun afspraken correct … Meer lezen nakomen.
  De techniekers hebben zeer mooi werk afgeleverd , zeer proper en verzorgde afwerking.
  Aanrader .
  kurt maurien ★★★★★ 3 weken geleden
 • Een hele dikke pluim aan green house solutions . … Meer lezen Aan nic en zijn mannen .Wij zijn heel tevreden van de werken en plaatsing Vd zonnepanelen die vlekkeloos is verlopen en zelfs nog vroeger dan verwacht. De eletriciens en de dakwerker top mannen een voor een harde werkers zeer beleefd en niks is teveel , altijd een beleefd antwoord op al onze vragen en zéér proper gewerkt een dikke dank u wel aan het team een aanrader voor de twijfelaars . Laat de zon maar komen !
  Annie Potoms ★★★★★ 3 weken geleden
 • Na een dozijn leveranciers te hebben gescreend en … Meer lezen filmpjes op YouTube kan je toch het kaf van het koren onderscheiden. Green House Solutions heeft een "op maat" oplossing geplaatst volgens onze wensen: een SolarEdge systeem (omvormer + batterij) met Belinus panelen, monofase. Bovendien hebben zij zich volledig aan hun belofte gehouden. Het project verliep in fasen:1) een "voorkeuring": om na te kijken of het ontwerp kon uitgevoerd worden (meting aarding, verliesstroomschakelaar, afmetingen dak,....). Dit nam enkele uren in beslag en werd gedaan ongeveer een week na de bestelling.2) Plaatsing van de omvormer, batterij en bekabeling. Telkens werd besproken of alles naar wens was (batterij een beetje naar links, omvormer wat hoger e.d.). De plaatsing was perfect!3) Plaatsing van de zonnepanelen en aansluiting op netwerk. De plaatsers, een andere ploeg, hadden geen last van de vrieskou en hebben eveneens perfect werk geleverd.4) Activeren van systeem en registratie bij SolarEdge. Omdat we optimizers erbij genomen hebben kan Green House Solutions het systeem monitoren en onmiddellijk ingrijpen moest er zich een probleem voordoen. Bovendien heeft schaduw (schouw of boom bijvoorbeeld) dan slechts een minimale invloed op de prestaties.5) Planning van eindkeuring. Die zal zondag (ja zondag) 25 december plaatsvinden zodat we op tijd zijn om nog van de subsidies te genieten.Samengevat ben ik zeer tevreden van Greenhouse Solutions!
  Johnny Reusens ★★★★★ een maand geleden
 • Beste medewerkersWij zijn zeer tevreden over het … Meer lezen bedrijf Green House Solutions!Een modern goed draaiend en jong bedrijf waar men nog hard kan en wil werken.We gaan zeker voor jullie reclame maken.Vriendelijke groeten Erna en Fons
  Erna Peeters ★★★★★ een maand geleden
 • Alles perfect gelopen, top service!
  Dirk Gysbrechts ★★★★★ een maand geleden
 • Zeer goede betrouwbare installateur die beloftes … Meer lezen nakomt en technische problemen niet uit de weg gaat. Aan te raden!
  Livinus Pelgrims ★★★★★ een maand geleden
 • We hebben 16 panelen en een thuisbatterij aangekocht. … Meer lezen We zijn heel tevreden over Greenhouse Solutions: duidelijke uitleg, goede prijs en levertermijn, het materiaal is van goede kwaliteit, plaatsing is vlot verlopen. De keuring was kort na de plaatsing. Er was een klein foutje bij de aansluiting, dat ze achteraf dan recht gezet hebben. Bedankt voor het goede verloop.
  Joost Van Nuffelen ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Kennis van zaken, klantgericht, flexibel, duidelijk. … Meer lezen Zowel voor de installatie als erna. En de installatie zelf is gebeurd door een team dat snel en goed te werk gaat, met goede communicatie naar mezelf als klant.Ik kan GreenHouseSolutions alleen maar warm aanbevelen. Prijs-kwaliteit is zeer goed.
  Wim Braeckmans ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Offertes voor plaatsing zonnepanelen op zinken dak … Meer lezen (VM Zinc staande naad) gevraagd bij 3 verschillende installateurs en deze van Green House Solutions gekozen omwille van duidelijke en correcte uitleg bij eerste bezoek, heldere offerte (steeds online raadpleegbaar), daarna steeds bereikbaar bij vragen.Plaatsing professioneel en ordelijk.Solar Edge App zorgt voor een duidelijke opvolging van zonnepanelen en batterij.
  Jef Cerneels ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Vlotte en correcte plaatsing van zonnepanelen en … Meer lezen batterij. Goede servis na plaatsing. 👍
  Mark Van Deyck ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Toffe samenwerking met kwalitatief resultaatDank … Meer lezen aan Yannick, Michael en Kenneth
  Kurt GOEYVAERTS ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Zuiver vakmanschap, efficiënt en betrouwbaar. Ik … Meer lezen vond het super aangenaam samenwerken! Dank je wel voor alles.
  Pat Lauwers ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Zowel het commerciële advies als de uitvoering van … Meer lezen het project zijn uitstekend, evenals de service achteraf. Mooie en degelijke installatie.
  Willy Cools ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Wij hebben met dit bedrijf zonnepanelen en een batterij … Meer lezen laten plaatsen en zijn zeer tevreden over de service. Het was het enige bedrijf dat een verkoper stuurde die een goede uitleg gaf. De offerte was correct en misschien niet meteen de goedkoopste maar hun service en correcte afhandeling maakte het meer dan goed. Via deze weg (mochten ze het lezen) nogmaals bedankt aan de professionele en uiterst vriendelijke plaatsers. TOPBEDRIJF
  Werner Keppens ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Zeer tevreden, correcte plaatsing, vriendelijk en … Meer lezen stipt personeel.Topzaakvoerder, wij zijn heel tevreden! Bedankt! We zeggen het voort, gr. Danny en Maggy
  Daniel Claessens ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Toporganisatie met meer dan bekwame mensen. Zeer … Meer lezen tevreden van hun producten (en diensten).
  Matthias Verschueren ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Afspraak gemaakt met de verkoper Yannickvolledig … Meer lezen en uitgebreid en professioneel uitleg gekregen hoe en waar zonnepanelen gaan liggen belooft tussen 12-18 weken te plaatsen is ook allemaal netjes gebeurd elke email elke telefoon wordt beantwoordOp de dag van de installatie nog is uitleg gekregen van Ken en Mats die mannen weten met wat dat ze bezig zijn allees was geïnstalleerd en proper achtergelaten met andere woorden echt 5 sterren werknemers en bedrijf
  Dilsjat Baratov ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Prima service, informatie en communicatie vanaf het … Meer lezen eerste contact. De werken werden professioneel uitgevoerd door een eigen plaatsingsteam. Een absolute aanrader!
  Olivier Willems ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Werken met Greenhouse was vanaf het eerste contact … Meer lezen een aangename ervaring. Goede en complete offerte. De beloofde leveringstermijn is nageleefd. Vlotte en keurige uitvoering van de werken en keigoede inzet van het volledige team.
  Lu VDW ★★★★ 3 maanden geleden
 • wij zijn heel tevreden over ons panelen snelle en … Meer lezen korekte levering en heel vriendelijke mensen ik raad ze iedereen aan fotoos volgen nog mvg rudy
  rudy stevens ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Zeer goede service! Had de offerte voor eender welke … Meer lezen andere die ik had aangevraagd en was uiteindelijk ook een van de goedkoopste en de meest betrouwbare. Nog geen 3 maanden na ondertekening waren mijn zonnepanelen geînstalleerd en dat op minder dan een dag tijd.
  senne peeters ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Na enkele offertes zonder twijfel gekozen voor green … Meer lezen house;leuke verassing onverwachts telefoontje mogen we morgen komen😊Professionele, vlugge,nette, sympathieke werkers...Dankjewel green house ploeg;in de toekomst nog plannen voor batterij wil jullie zeker terug zien!!Vele dankbare groeten Claudine Dilbeek
  Claudine Verschuere ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Voor onze nieuwbouw zochten we nog leverancier voor … Meer lezen zonnepanelen / thuisbatterij / laadpaal / ... Ik ken Nick nog van vroeger in het uitgaansleven en kon hen uiteraard niet weerhouden om ook voor ons een prijsopgave op te stellen.We kozen niet voor de goedkoopste oplossing, meer voor de meest complete oplossing. Uitleg en toewijding van Nick en zijn collega's verdienen een dikke pluim.Voor de zonnepanelen bleek dat ons garagedak NIPT te klein was om de originele 14 panelen te leggen. GHS heeft hier hun best gedaan om ons tegemoet te komen en toch 14 panelen erop te krijgen in de mate van nieuwe, compacte panelen. Zonder in te moeten boeten aan capaciteit. Gregory heeft de installatie op zich genomen en top werk afgeleverd.Ook voor de thuisbatterij hebben we voor GHS gekozen en stellen we het echt op prijs dat deze nog dit jaar geïnstalleerd geraakt is!Bedankt Nick, Gregory, Nils en andere collega's van GHS!
  Bertrand Callens ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Zeer mooi werk geleverd. Panelen liggen heel netjes, … Meer lezen batterijen proper aangesloten. Alles werkt prima, goede uitleg bij de installatie van de app gekregen. Zeker aan te bevelen!
  Natalie ★★★★★ 3 maanden geleden
 • We zijn uitermate tevreden over de service van Green … Meer lezen House Solutions voor de installatie van onze zonnepanelen en thuisbatterij!
  Afspraken worden stipt nageleefd en de communicatie is top!
  We kregen eerst Elias over de vloer die ons een glasheldere uitleg gaf en zijn tijd nam om te antwoorden op onze vele vragen.
  Nadien een correcte offerte gekregen.
  De plaatsing was zelfs iets vroeger dan afgesproken (waar we natuurlijk blij mee waren).
  Dit verliep ook vlekkeloos.
  We zijn zéér onder de indruk van jullie mensen!
  Michaël (elektricien) is een topper!
  Hij werkt snel en efficiënt.
  Werkt alles tot in het kleinste detail af!
  Nadien merkten we zelfs niet dat hij op onze zolder gewerkt had, alles werd proper opgekuist.
  We kunnen Green House Solutions aan iedereen aanraden en gaan zeker reclame maken voor hen!
  Wat we trouwens al gedaan hebben 🙂
  Bedankt voor de goede service en laat de zon nu maar schijnen!
  Familie Willems uit Opwijk.
  Liesbet De Coninck ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Heel tevreden over Green House Solutions! Het plaatsen … Meer lezen van de zonnepanelen en omvormer werd op een uiterst vakkundige manier uitgevoerd. Het voordeel is ook dat je steeds rechtstreeks de zaakvoerder terecht kunt met al je vragen. Ik raad deze firma dan ook zeker aan.!
  Werner ELSEN ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Vanaf het eerste gesprek over de installatie tot … Meer lezen het indienen van het dossier bij de overheid: niets dan lof over deze firma. In elke schakel heel professioneel en to the point en het eindresultaat mag gezien worden. Niet twijfelen!
  Jens Cant ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Heb in mei 2022 bezoek gehad van een verkoper zonnepanelen. … Meer lezen Zou een offerte opmaken, maar heb niets meer gehoord.
  Jozef Dalemans ★★☆☆☆ 4 maanden geleden
 • Zeer tevreden duidelijk uitgelegd en je kan altijd … Meer lezen bij ze terecht voor vragen die meteen beantwoord worden. En de installateurs zeer professioneel te werken gegaan 👍
  Abbas Hoteit ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Van contact tot plaatsing verliep alles van een leie … Meer lezen dakje!Voor hernieuwbare energie moet u bij Green House Solutions zijn! 👍
  Stieven Dhaene ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Top-mannen die zorgden voor een top-installatie ! … Meer lezen 👍
  jeroen de jonghe ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Professioneel en transparant, van begin tot einde. … Meer lezen
  Kristof ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Kwaliteitsvolle correcte eerlijke service. Ook niet … Meer lezen te lang moeten wachten tussen offerte en plaatsing. Zeker een aanrader.De Boey Kristof
  Lissa Kenis ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Een firma met gespecialiseerde vakmensen, vlotte … Meer lezen en correcte dienstverlening en klantvriendelijke service. Een aanrader!
  Katrien Vanderstappen ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Zeer tevreden over de plaatsing door techniekers … Meer lezen Maxim en zijn collega, evenals de duidelijke uitleg van verkoper Elias. Altijd correcte communicatie en alles vlot verlopen. Wij raden deze firma zeker aan.
  Robby Vets ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Na het vergelijken van verschillende offertes toch … Meer lezen gekozen voor Green House Solutions. En hier hebben we geen moment spijt van gehad! Zeer correcte prijs voor kwaliteitsvolle materialen.
  We hebben via hen zowel onze zonnepanelen laten plaatsen en onze elektriciteitsaansluiting laten verzwaren.
  Van het eerste contact tot de nazorg zeer tevreden met steeds goede communicatie. En ze komen hun beloftes steeds na.
  In tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere installateurs weten zij wél hoe ze proper moeten werken en en hoe mee te denken met de klant. Ik kan maar 1 partij meer aanraden, en dat is Green House Solutions.
  Yannick Buelens ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Alle 136 voorgaande reviews bevestigen alleen maar … Meer lezen mijn persoonlijke ervaring met Green House Solutions!
  Snelle respons, goede uitleg, duidelijke en snelle offerte, geen opdringerige verkoper,...wij hebben na ons contact met verkoper Yannick (en op basis van de goede reviews) geen moment getwijfeld en onze zonnepanelen/thuisbatterij en warmtepomp bij Green House besteld! Gezien de ongeziene drukte op de "zonnepanelenmarkt" hebben we wat langer dan voorzien moeten wachten op de installatie (omvormer niet tijdig leverbaar). De installateurs werken FANTASTISCH! Alles proper achtergelaten, en het zijn mannen die er meteen invliegen! Een klein probleempje werd zeer snel verholpen! Ik kan alleen maar iedereen uit de regio die op zoek is naar hernieuwbare energie aanbevelen om op zijn minst Green House te contacteren! De goede reviews zullen blijven volgen indien ze dezelfde hoge standaard kunnen blijven aanbieden aan hun klanten in de toekomst!
  Jan Westhof ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Zeer tevreden over deze firma!Vriendelijk en beleefd … Meer lezen personeel, alles netjes afgewerkt!Top Team! Echt een aanrader!de familie Verlinden
  Gilberte Sempels ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Zeer tevreden over plaatsing en opvolging. Snelle … Meer lezen reactie bij contact.Kan deze zeker aanbevelen.Firma Starcos
  Hellen R ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Aangenaam bedrijf, goede uitleg. Plaatsing zeer vlot … Meer lezen verlopen, aangename mensen en proper werk afgeleverd. 👍👍
  Ken De Maere ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Zeer vlotte en duidelijke communicatie, zowel tijdens … Meer lezen de offerte, tijdens de installatie en nadien.Heel vriendelijke en bekwame installateurs. Proper en snel gewerkt. Niks op aan te merken! Top, zeker aan te bevelen!
  Melissa Missonnier ★★★★★ 5 maanden geleden
 • top service, nog eens top
  mariusz galuk ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Complete ontzorging en alles proper geïnstalleerd … Meer lezen binnen een vlotte termijn. Aanrader!
  Wouter Cerneels ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Alles is zeer fijn verlopen, de plaatsers zijn top … Meer lezen kerels.
  Christophe Bonet ★★★★ 5 maanden geleden
 • Wij zijn zeer tevreden over Green House Solutions: … Meer lezen een duidelijke uitleg vooraf(niet iedereen geeft het verschil weer tussen seriële en parallelle zonnepanelen), aangenaam contact, een gedreven firma. Een vlotte communicatie. Een professionele installatie met een mooie afwerking. En ook achteraf een zeer goede service (binnen de 12 uren werd een oplossing geboden voor de batterij die na een stroomuitval ook uit stond).Een betrouwbare firma, een echte aanrader!
  Daisy Meeuwis ★★★★★ 5 maanden geleden
 • We zijn zeer tevreden over Green House Solutions. … Meer lezen We hebben een duidelijke offerte gekregen, evenals een zeer duidelijke uitleg. Prijs/kwaliteit is Green House voor ons de beste. Alles is super vlot verlopen, de planning is gerespecteerd, alles is zeer netjes afgewerkt (zowel het plaatsen van de panelen, evenals de aansluiting). Zeer vriendelijke plaatsers/installateurs. Wij zijn zeer tevreden klanten. Green House Solutions is een aanrader !
  Luc Tobback ★★★★★ 5 maanden geleden
 • TOP service van verkoop naar planning naar installatie. … Meer lezen Ervaren vakmannen die de stiel door en door kennen!
  T LO ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Degelijke info bij de offerte opmaak, alles geleverd … Meer lezen en proper afgewerkt binnen 1 dag.Een team dat weet hoe het moet.
  Patrick Van der Plas ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Top Service! Aanrader voor iedereen die zonnepanelen … Meer lezen wilt laten plaatsen! Strakke design van zonnepanelen en professionele aanpak!
  Vebi Ibrahimi ★★★★★ 6 maanden geleden
 • mooi werkmensen zijn van hun woord
  Mik Verhoeven ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Goede service en snelle plaatsing. Zeker aan te raden. … Meer lezen
  Damien Brasseur ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Zeer tevreden van Green House. Ter plaatse al een … Meer lezen offerte, met deftige uitleg over verloop/subsidies/etc. Alles werd proper volgens afspraak geinstalleerd. Werkmannen heel beleefd. Hebben zelf een kabel die op de muur kwam weggewerkt, omdat dat mooier is. Nu alles gemakkelijk te volgen via de app. Super ervaring, zeker aan te raden.
  andy vs ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Matthias heeft de info en offerte gemaakt. Duidelijk … Meer lezen en helder.
  Nick heeft de praktische zaken geregeld wat vlekkeloos is verlopen.
  Daarna is de installatie binnen de afgesproken termijn geplaatst.
  De werken zijn uitgevoerd door een zeer vakkundig en vriendelijk team, die alles smetteloos proper hebben achtergelaten. Super tevreden.
  Wim De Bleecker
  Wim De Bleecker ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Op zoek naar zonnepanelen kwamen we uit op Green … Meer lezen House Solutions. Vanaf de eerste kennismaking gaf dit bedrijf ons direct het volle vertrouwen en kregen duidelijk professionele uitleg en een goede prijs/kwaliteit verhouding, en na enig geduld wat begrijpelijk is in deze drukke tijden werden onze panelen met batterij geplaatst in juli. De plaatsing gebeurde door zorgvuldig en door bekwame en vriendelijke vaklui, waarvoor ook onze grote waardering.
  Een prima afwerking en netjes opgeruimd en achteraf een goede uitleg van de geplaatste toestellen. Via de app en monitoring op pc kunnen we nu volgen wat betreft verbruik, opslag en verwerking naar het stroomnet. Een heel goede begeleiding wat betreft aanmelden zonnepanelen bij allerlei instanties en aanvraag premies. Conclusie; informatie, service-en kwaliteit moet je zeker bij Green House Solutions zijn!
  anita joos ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Tevreden van dit bedrijf. Correcte offerte. Levertijd … Meer lezen van 3 maanden was wel wat aan de lange kant, maar het is druk in de sector. Plaatsing zeer proper. Goede service (Nils doet dat top) na verkoop mbt instelling van de installatie etc.
  Stijn Vanhees ★★★★ 6 maanden geleden
 • Ik ben bijzonder tevreden over mijn samenwerking … Meer lezen met Green House Solutions. Duidelijke communicatie, goede producten, snelle plaatsing en een mooie afwerking. Top Team!
  Michael Van Craen ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Vlot een offerte gekregen. Na ondertekening iets … Meer lezen langer moeten wachten dan voorzien (de oorzaak hiervan lag volledig buiten het toedoen van greenhouse solutions), hier steeds correct over ingelicht. Steeds snel antwoord op onze mails. De plaatsing van onze thuisbatterij verliep vlot en netjes.
  Dieter Dioos ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Meer dan tevreden van de hele procedure van Offerte … Meer lezen tot Opstart zijn we correct behandeld.Nick heeft gouden mannen in dienst die ondanks de regen onze toch wel moeilijkere plaatsing perfect hebben afgerond.Een zeer grote aanrader.Bedankt Team Green House Solutions
  serge luyten ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Vlotte presales voorbereiding met duidelijke uitleg … Meer lezen voor een leek, heel belangrijk!! Na het maken van de keuze een tussentijds bezoek gekregen ter voorbereiding van de installatie, alles ook weer klaar en duidelijk.
  De installatie is vlot gegaan door een paar hard doorwerkende installateurs. Achteraf nog een korte uitleg van hun ter plaatse gekregen, en enkele uren later een link om via laptop of smartphone de activiteiten van de zonnepanelen te kunnen volgen.
  Een tevreden klant!
  Chris Thoen ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Van bij de opmaak van de offerte tot de uitvoering … Meer lezen super professioneel. Vriendelijk en correct. Harde werkers die niet op een uurtje kijken om alles in orde te brengen. Propere afwerking. Wij kozen voor twaalf zonnepanelen en een batterij en via een app kunnen we alles volgen van productie en verbruik. Volgens de eerste gegevens zullen we bijna niets meer van het net moeten afnemen. Mensen waar men kan op rekenen. Mercikes mannen wij gaan veel reclame maken voor jullie. Koop lokaal zou ik zeggen.
  Nadia Van Meulder ★★★★★ 7 maanden geleden
 • We waren al even op zoek naar een vervanging van … Meer lezen onze oude installatie ... standaardpakketten bij de vleet op de markt, maar niemand die echt op onze vragen een antwoord bood ... tot we bij Green House Solutions uitkwamen ..... Zeer klantvriendelijk, geeft antwoorden op de vragen van de klant en denkt mee met de klant met de juiste extra vragen (plannen jullie de aankoop van een electrische auto, versterking van het net, ... ) - ook als het even tegen zit ... de markt van de batterijen was leeg en onze 1ste keus batterij was niet snel leverbaar - dus kregen we de keus tussen een ander type batterij of plaatsing zonnepanelen en later plaatsing van onze keuze van batterij, ..... en nu een half jaar later is het antwoord op een bijkomende offerte voor een extra batterij - niet doen, wij kunnen er aan verdienen, maar na analyse van je huidige verbruik vanaf het net ... haal je het er niet uit.
  dikke merci aan heel het team!!
  Marcel Van der Auwera ★★★★★ 7 maanden geleden
 • De samenwerking met Greenhouse was van start tot … Meer lezen finish een fantastische ervaring ! Zeer bekwame techniekers, alsool stuk voor stuk vriendelijke mensen !
  Service na verkoop en installatie is geweldig. Nick antwoordt altijd op mails en telefoontjes, en elke keer heeft hij ons direct geholpen.
  Installatie zelf is heel erg netjes uitgevoerd, en afgewerkt tot in detail.
  We raden iedereen aan om met Greenhouse samen te werken !!!
  Merci mannen !
  Michel Wuyts ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Het nieuws van de plaatsing van de zonnepanelen was … Meer lezen even heel onverwacht snel: over 12u staan we er. Van start tot finish werden we geïnformeerd en de ploeg die alles plaatste was professioneel, vriendelijk en correct. Zeer goed werk geleverd. Blij met onze 'gratis' elektriciteit. Een aanrader!
  Christophe Delen ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Zonnepanelen en thuisbatterij via Green House laten … Meer lezen plaatsen. Panelen, omvormer en batterij kan elk bedrijf leveren, maar hetgeen waar het uiteindelijk op aankomt is vakkennis, bereikbaarheid en het niveau van de mensen die de installatie doen. Op alles 5 op 5. Alles rustig geïnstalleerd, geen schade, netjes afgewerkt, binnen de vooropgestelde termijn, in overleg met de klant...
  Chris Aelbrecht ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Soms zijn er niet veel woorden nodig: correct, betrouwbaar … Meer lezen en professioneel! Bovendien ook flexibel en meedenkend.
  Tom Van Horebeek ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Na wat communicatiestoornissen met greenhouse, uiteindelijk … Meer lezen toch een goede ervaring gehad. De foutjes die gemaakt werden door iemand in opleiding zijn uiteindelijk zeer professioneel opgelost. Jong bedrijf met massa potentieel. Super vriendelijke mensen .
  kurt massaer ★★★★ 8 maanden geleden
 • Green House Solutions gaf vooraf heldere informatie, … Meer lezen stelde niks anders voor dan het is, en kwam er prijs-kwaliteit duidelijk als interessantste optie uit. Vlekkeloze installatie, en ook een euvel achteraf raakte opgelost. ‘Krijgt díe mannen op uw dak, zeg’, normaal gezien geen positieve uitspraak, maar in dit geval heel zeker wél!
  Luc Germijns ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Top! De offerte was niet de goedkoopste van diegenen … Meer lezen die ik vergeleek, maar de grondige kennis van zaken ivm zonnepanelen, thuisbatterij en laadpaal maakten dat goed. Installatie techniekers zijn van een indrukwekkend niveau wat zorgt voor een hoge kwaliteit van afwerking (buiten èn binnen). Ook de dienst na verkoop is zeer goed en hands-on in het oplossen van onduidelijkheden (problemen zijn er nog niet geweest). Echte aanrader!
  Peter Robberechts ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Keuring na installatie was niet in orde. Het probleem … Meer lezen zat echter niet bij de installatie van de zonnepanelen maar in de algemene electriciteit. Nick heeft ons geholpen om dit in orde te krijgen zodat nu onze volledige elektriciteit in orde is. Verder was er een dakpan verschoven, achteraf bekeken misschien eerder door de storm, de mensen van Green House zijn direct langsgekomen om deze terug goed te leggen.
  De installatie met uitleg was op 1 dag in orde, ze hebben 12 uur doorgewerkt om dit klaar te krijgen!
  Kortom: prima service!
  Vera Eenkhoorn ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Greenhouse Solutions sprong er met kop en schouders … Meer lezen bovenuit bij de eerste kennismaking. Professionele uitleg, duidelijk en begrijpbaar. Aanpassingen aan de offerte was ook geen enkel probleem. Ze pushten niet in een keuze, maar gaven neutraal advies op maat. Ze houden je ook goed op de hoogte. Jammer genoeg is er een leveringsprobleem wat betreft de batterij, maar hier wordt eerlijk over gecommuniceerd en volgens de huidige marktsituatie hebben we hier dan ook alle begrip voor.
  De plaatsing van de panelen gebeurde gisteren. Over de uitvoering zijn we ook super tevreden. Duidelijk uitleg van de techniekers en installateurs ter plaatse. Volledige ontzorging tot nu toe, zoals beloofd. Net Fluvius verzwaring aangevraagd en ook hiervoor konden we bij hen terecht met onze vragen zodat we de aanvraag correct konden doen. Nu nog de keuring en de verzwaring van de elektriciteit. Als dit allemaal blijft gaan volgens onze ervaring met jullie, dan zijn wij meer dan tevreden klanten. Wij zullen zeker reclame maken voor jullie.
  Ivan Vanhooren ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Opzoek naar zonnepanelen kwam ook Green House Solutions … Meer lezen langs. Offerte werd snel bezorgd, vlotte communicatie. Altijd, maar dan ook altijd bereikbaar voor vragen en anders netjes een telefoontje terug van zodra terug beschikbaar.
  Zodra de opmeting gebeurd was, snel vervolg mbt datum afspraak installatie.
  Plaatsing van batterij en zonnepanelen netjes afgewerkt, telkens in goed overleg met de installateurs!
  Snelle en duidelijke service, werknemers die niets uit de weggaan, jong dynamisch bedrijf met veel ondernemerschap.
  Ook bij een storing zelfde dag nog analyse van het probleem en volgende werkdag opgelost.
  Bedankt gasten, ik raad jullie zeker aan!
  Erbout Reynders ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Een hoge afwerkingsgraad met degelijk materiaal, … Meer lezen een top service, vriendelijke medewerkers, een uitstekende communicatie ... kortom Green House Solutions is een aanrader!
  Bram Marynissen ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Wij hebben voor Green hous solutions gekozen daar … Meer lezen deze vertegenwoordiger ons een duidelijk overzicht heeft gegeven over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over de plaatsing en afwerking bij de installatie.Een aanrader.
  EMDHS40 ★★★★ 9 maanden geleden
 • Goede en snelle service. Vriendelijke en gewillige … Meer lezen personen. Aan te raden.
  Suzy Verschueren ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Graag willen we jullie complimenteren met het uitstekende … Meer lezen werk dat jullie geleverd hebben. Zowel het eerste contact, het leggen van de zonnepanelen, het aansluiten ervan is allemaal perfect verlopen. Jullie waren correct, stipt, vriendelijk en hebben alles zeer netjes geïnstalleerd. Bedankt en geef dit zeker ook door aan de mensen die bij ons ter plaatse zijn komen installeren!
  Stijn Demaerschalk ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Elias kwam bij ons langs en gaf een zeer vlotte en … Meer lezen deskundige uitleg. Na het vergelijken met enkele andere bedrijven was de beslissing dan ook snel genomen: zowel op vlak van kwaliteit als van prijs stak Green House Solutions er duidelijk bovenuit. Ook de installateurs konden een degelijke uitleg geven en bovendien ging het goed vooruit (in tegenstelling tot enkele ervaringen uit het verleden) De installatie lig er nu bijna een maand, en we hebben nog maar 2 KW van het net moeten afnemen. Wij zijn dus een heel tevreden klant!
  Wim Cooremans ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Enorm aanrader!
  Zeer duidelijke en professionele
  … Meer lezen uitleg vanaf de eerste afspraak. Er werd zorgvuldig berekend hoeveel panelen nodig waren voor het beste rendement.
  Ook de plaatsing was zeer netjes en vlot uitgevoerd. Heel professionele en vakbekwame gasten!
  Wij zijn uitermate tevreden!
  Jelle Pluys
  Soetekin Meeus ★★★★★ 9 maanden geleden
 • zowel van bij de offerte tot de installatie van de … Meer lezen thuisbatterij en laadpaal was de communicatie uitstekend. Afwerking van leidingen en aansluiting op bestaande zonnepanelen installatie werd prima uitgevoerd. Dit bedrijf is een echte aanrader als het gaat om installatie en de klantopvolging na realisatie van het project.
  Alain Brys ★★★★★ 9 maanden geleden
 • bedankt aan green house solutions,voor de plaatsing … Meer lezen van thuisbatterij en zonnepanelen.
  goede en vertrouwelijke info.
  zeker aan te raden
  top werk!
  Johan Noukens ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Heel blij met de zonnepanelen en thuisbatterij. Correcte … Meer lezen plaatsing en afwerking door Greenhouse Solutions. Toen er door onvoorziene omstandigheden wat misliep heeft Nick dit heel constructief en creatief opgelost.
  Mario Engels ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Absolute aanrader. Elke contact met Green House … Meer lezen Solutions was perfect.
  Het geleverde advies vóór de verkoop was duidelijk en to-the-point wat me uiteindelijk een op maat gemaakte installatie opleverde. De werken zijn uitgevoerd zoals het moet (met een prima afwerkingsgraad, netjes, proper en veilig). Nadien ook geen verrassingen op de factuur. Doen wat ze zeggen en doen het dan ook nog eens goed!
  Stefan Eerens ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Topservice! Van de verkoop, planning, installatie … Meer lezen tot en met de nazorg was alles heel professioneel gecommuniceerd en uitgevoerd.
  wim van cleemput ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Snelle en vlotte service. Jong en dynamisch team … Meer lezen met zeer professionele instelling. Beloftes worden waargemaakt. Opvolging en after-sales service prima!
  Phillip Kerckx ★★★★★ 10 maanden geleden
 • zéér professioneel bedrijf met hele scherpe prijzen, … Meer lezen duidelijke afspraken. Ik beveel het aan veel van mijn klanten.
  Marc Guinée ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Goeie communicatie en netjes afgewerkte installatie. … Meer lezen Systeem voor de naadloos aansluitende zonnepanelen is heel mooi.
  Ook de prijs was correct.
  Joris Moens ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Eind vorig jaar gekozen om zonnepanelen + batterij … Meer lezen te laten plaatsen. Na enkele offertes vergeleken te hebben, hebben we gekozen voor Green House Solutions. Goede uitleg gekregen en ze konden zeker kwalitatief materiaal leveren. Vorige week zijn ze de zonnepanelen en batterij komen plaatsen. De plaatsing is zeer goed verlopen en alles is zeer netjes weggewerkt waar mogelijk en niet te vergeten, zeker ook netjes afwerkt waar de leidingen zichtbaar zijn. Alles werd nadien mooi proper achtergelaten. Ook vragen stellen tijdens de plaatsing was geen enkel probleem. Zeer vriendelijke plaatsers. Een dag nadien bleek dat er 1 kring niet werkte , maar na contact opgenomen te hebben met Nick , werd het kleine issue de volgende dag al opgelost en konden de zonnepanelen ten volle renderen. Zeker een aanrader.
  Jef Verheyden ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Iemand die weet waar Nick De Roeck is ? heb al meerdere … Meer lezen berichten gestuurd zonder antwoord. Ik moet mijn mening wel herzien m.b.t. de dienst na verkoop .
  Luc ☆☆☆☆ 11 maanden geleden
 • Duidelijke en correcte uitleg bij het eerste bezoek. … Meer lezen Offerte, zoals beloofd, binnen de week ontvangen.
  Plaatsing op tijd uitgevoerd en door bekwame en vriendelijke vakmensen.
  Top service!
  Johan Steenackers ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Professionele firma die kwaliteit en service op de … Meer lezen eerste plaats stellen.
  Contact met zaakvoerder, verkoper en installateurs van a tot z geweldig.
  Professionele uitleg van iedere medewerker die super gemotiveerd , kwaliteit en zeer net werk afleveren,altijd vriendelijk en bereikbaar zijn.
  Green House Solutions een echte aanrader!!
  Arthur Stroobants ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Een aanrader. Voorafgaand aan de verkoop correcte … Meer lezen en volledige informatie. Uitvoering is perfect met oog voor detail en properheid. Vriendelijke professionals die je met de glimlach informeren en helpen bij de administratie qua premies, aanvragen, keuring etc. Kortom: MINSTENS een afspraak waard wanneer u zonnepanelen overweegt!
  Ronny Biebuyck ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Bij de aankoop van zonnepanelen en thuisbatterij … Meer lezen waren wij op zoek naar een betrouwbare partner/installateur. De belangrijkste aangesproken en ontvangen, en op één of andere manier gaf Nick De Roeck - de zaakvoerder van dit jonge, dynamische bedrijf - ons het meeste vertrouwen. Van intake gesprek via offerte tot oplevering, aller verliep uiterst professioneel : een professional die goed begrijpt wat je nodig hebt en die helder uitlegt waar het op gaat, zonder te vervallen in vakjargon dat je enkel als specialist ter zake zou begrijpen, een duidelijke en transparante offerte, inclusief zeer éénvoudige digitale goedkeuringscyclus, een installatie die perfect verliep volgens plan en afspraak, en een nazorg met deskundige uitleg over de app door Nick zelf.
  Greenhouse Solutions is de verpersoonlijking waarom je met een lokale speler in zee gaat : persoonlijke service, prima reactiviteit, zonder zich te laten verleiden tot de typische verkoopvalkuilen.
  Indien je nog op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je aankoop van een zonnepaneelinstallatie, look no further : Greenhouse zijn diegene waarop je wat ons betreft blindelings kan en mag vertrouwen !
  Peter Coomans ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Van eerste gesprek, over offerte tot installatie … Meer lezen vriendelijk, correct, zeer professioneel, steeds beschikbaar. Top!
  Patrick Jacobs ★★★★★ 11 maanden geleden
 • De installatie gebeurde vroeger dan voorzien, op … Meer lezen 2 dagen.
  De omvormer en batterij werd eerst aangesloten, de dag nadien werden de panelen geplaatst.
  Ik ben niet iemand die snel een review achterlaat maar hier kan ik toch wel iets vertellen voor de twijfelaars.
  Ik heb 8 aanbieders vergeleken met elkaar en de prijzen genormalizeerd naar dezelfde vermogens oplossing. Geen twijfel, green house is de goedkoopste.
  Nog twijfels? Wel, deze Huawei oplossing is verreuit de betere op technisch vlak, scoort beter dan degene die reclame maken met "wij zijn de beste op technisch vlak".
  Dezelfde aanbieding werd ook gedaan door 2 andere: veel duurder.
  Dan de plaatsing en de afwerking: TOP. De kabels werden volledig weggewerkt achter de houten panelen, ik vermoed dat de meeste die hier gewoon zouden overleggen, neen, hier is duidelijk gekozen voor meer werk maar een veel mooiere afwerking.
  De aansluitkabel moest door de keldermuur en ik had daar een andere kabel voor andere doeleinden nog los liggen; De installateur heeft die dan in 1 keer ook gewoon mee verder geinstalleerd en opgehangen. DIt had ik niet gevraagd maar ben er wel supper blij mee, nu lijkt het 1 geheel te zijn.
  Daarna heeft hij nog alles netjes gestofzuigd en opgekuist.
  Ik kan hier niets anders zeggen dan dat dit technisch de beste, financieel de goedkooptste, en operationeel de netste installatie is de je kan wensen.
  Doe de moeite niet om te vergelijken, verloren tijd.
  Oh en ja hoor, apps van huawei werken op alle telefoons en op de PC heb je een prachtig overzicht van de vermogens.
  Fam. Lambrechts ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Heel dikke mercie voor de geleverde werken
  2 andere
  … Meer lezen firmas waren geweest en telkens was alles mis.. ze gingen niet.. omvormer viel uit.. was altijd iets mis . jullie hebben direct het probleem gevonden.. probleem opgelost.. alles werkt perfect! Heel vriendelijke installateur.. deze firma is een echte aanrader..
  Davy Duponcheel ★★★★★ een jaar geleden
 • Een echte aanrader. De zaakvoerder komt zelf terplaatse. … Meer lezen Zeer vriendelijk personeel en werken alles proper en correct af.
  Guy Gabriels ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer goede communicatie en product. Heel goed uitbreidbaar … Meer lezen naar de toekomst toe. Afwerking, enz.
  Zeker een aanrader. Klantvriendelijkheid een topper.
  Jurgen Van Dessel ★★★★★ een jaar geleden
 • Jong, dynamisch team, deskundig advies bij plaatsbezoek, … Meer lezen nette afwerking, respecteren van timing, begeleiding met stappenplan voor subsidieaanvragen, prijs/kwaliteitsverhouding ok na vergelijkende studie.
  David Walschap ★★★★★ een jaar geleden
 • Dit jaar na dakrenovatie in november-begin december … Meer lezen (noodzakelijk wegens aanwezigheid asbestcementleien) in december 12 zonnepanelen met batterij laten plaatsen. 5 offertes gevraagd. Na grondige analyse gekozen voor de firma Green House Solutions uit Willebroek : een vrij recent opgericht gespecialiseerd bedrijf geleid door de jonge, dynamische zaakvoerder Nick De Roeck die bijgestaan wordt door een aantal bekwame, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Om de volgende redenen kunnen mijn vrouw en ikzelf dit bedrijf enkel aanbevelen:
  -deskundige uitleg en transparante offerte (verstrekt en opgesteld door zaakvoerder N. De Roeck) die een oordeelkundige keuze mogelijk maakten;
  -uitvoering van de werken volgens de offerte en met respect voor de afgesproken timing door 2 ploegen van jonge, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers (1° fase: plaatsing batterij, nodige bedrading en nieuwe zekeringkast; 2° fase: installatie en aansluiting van de zonnepanelen);
  -terbeschikkingstelling van een App waarmee de productie permanent opgevolgd kan worden;
  -zorg voor de keuring en aanmelden van de installatie bij Fluvius en gewaardeerde bijstand bij het aanvragen van de premies.
  Conclusie: een absolute aanrader!
  Herman Fransen ★★★★★ een jaar geleden
 • Green House is de norm mbt customer centricity. Vanaf … Meer lezen de offertefase tem de installatie krijg je zeer duidelijke informatie, er wordt steeds meegedacht met de klant om het project te optimaliseren. De installatie van zonnepanelen en thuisbatterij werd uitgevoerd door een dynamisch en meedenkend team en ze leverden professionele service. Montage en activatie van systeem ok! Aanrader, niet de goedkoopste wel top merken en top service. Kies voor kwaliteit en dan kom je bij Green House terecht.
  Christophe Lammens ★★★★★ een jaar geleden
 • Prima service!!!
  Wij hebben in Juni 2021 een thuisbatterij
  … Meer lezen laten plaatsen door de firma Green House Solutions, de installatie, opstart en opvolging waren uitzonderlijk goed. In ons nieuwbouw huis kan ik zeggen dat dit eerder uitzonderlijk is voor een firma die maar 1 project doet in jullie huis.
  Ik raad hen dan ook aan bij al mijn vrienden en kennisen.
  Toon Gernaey
  Toon Gernaey ★★★★★ een jaar geleden
 • Aanrader! Offerte op maat voor airco, snelle en meer … Meer lezen dan correcte plaatsing. Ongeveer anderhalve maand na plaatsing nog steeds zeer tevreden van deze keuze.
  Glenn De Kempeneer ★★★★★ een jaar geleden
 • Eindelijk groen gegaan met zonnepanelen en thuis … Meer lezen batterij. Met dank aan green house solutions voor de duidelijke offerte, correcte afhandeling, vriendelijke plaatsers en duidelijke uitleg. #savetheclimat.
  tom caers ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer tevreden, correcte en nette plaatsing door Michael … Meer lezen en Gregory, zeer vriendelijk en met de nodige humor. Snelle respons van Nick op enkele vragen nadien. Top.
  Lode Van Overbeke ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer tevreden over Green House Solutions!
  Begin dit
  … Meer lezen jaar kregen we een zeer duidelijke uitleg en gedetailleerde offerte van Nick voor zonnepanelen, thuisbatterij en airco.
  De plaatsing van de zonnepanelen en airco door Nick en zijn (vak) mannen was volgens afspraak en met de nodige zorg én humor!
  Ondertussen is de thuisbatterij geplaatst, wederom alles tiptop in orde.
  Wij raden Green House Solutions ten zeerste aan!
  Johan en Tine
  Johan De Hert ★★★★★ een jaar geleden
 • Perfecte plaatsing van zonnepanelen en airco.Heel … Meer lezen punctueel, zeer aangename werking! Zeker aan te raden!
  Sonia Wyns ★★★★★ een jaar geleden
 • Top firma with good after service !!The price for … Meer lezen a 10x370wp Solarpanel installation and a 10KW home battery was quite competitive as compared to other companies in the market.There were some hiccups in the installation early on but Nick and Gregory worked beyond their usual working hours to fix the issue and now I have a stable system and my energy consumption from the grid has been close to 0 in the last 3 monthsI highly recommend these guys !!
  gajendra pawar ★★★★★ een jaar geleden
 • Zonnepanelen laten zetten perfecte service zeer tevreden … Meer lezen een aanrader
  christina perree ★★★★★ een jaar geleden
 • Vakkundig geplaats en mooi afgewerkt.Ik zal zeker … Meer lezen Green House Solutions aanraden.
  Julien Pauwels ★★★★★ een jaar geleden
 • Duidelijke uitleg. Leveren proper werk. Steeds bereikbaar … Meer lezen en behulpzaam.
  Inge Verstappen ★★★★★ een jaar geleden
 • Snelle service van een lokaal bedrijf
  Jan Vermeulen ★★★★★ een jaar geleden
 • Installatie van de airco is op een zeer professionele … Meer lezen en correcte manier verlopen. Van de uitleg tijdens het eerste contact tot de installatie zelf verliep vlekkeloos. De communicatie en de service van het team was top!
  Jelle Dauwe ★★★★★ een jaar geleden
 • Goede prijs. Vriendelijk en professionele Dienst. … Meer lezen
  De installatie door Gregory liep perfect en met de glimlach.
  Ook netjes opgeruimd na installatie.
  Goede communicatie
  Betaling na installatie.
  Controle voor attest werd ingepland dank zij hun, 3 dagen na installatie.
  Wij kunnen deze firma aanraden.
  Fvb Meise
  Freddy VAN BOLES ★★★★★ een jaar geleden
 • Green House heeft een goede service geleverd binnen … Meer lezen de afgesproken timing en aan een correcte prijs. Plaatsing airco was goed en verzorgd vakmanschap. Ook de geboden instructies na de installatie waren volgens afspraak. Klasse!
  Frank V. ★★★★★ een jaar geleden
 • Nick is goed op de hoogte van zijn producten en de … Meer lezen markt in het algemeen. Correcte plaatsing binnen de afgesproken tijd door de techniekers. Goede uitleg gekregen van Gregory over de batterij. 1 loszittend draadje werd binnen het uur hersteld. Mooi werk!
  Gunther Winkelmans ★★★★ een jaar geleden
 • zeer nuttige raadgevingen tijdens het eerste contact … Meer lezen m.b.t. de plaatsing van de airco units. Bij de plaatsing werd er door de montageploeg alert en adequaat gereageerd bij het optreden van een onvoorziene hindernis. De monteurs staken niet de handen en de lucht maar zorgden voor een correcte oplossing
  karel peeters ★★★★★ een jaar geleden
 • Wat een service! Goede afspraken,goede offertes,duidelijke … Meer lezen uitleg en super installatie! Wij zijn heel blij met onze thuisbatterij en onze prachtige nieuwe zekeringkast! Alles draait hier nu op wieltjes(zonnestroomwieltjes )!
  Topkerels!!
  Els Van Den Broeck ★★★★★ een jaar geleden
 • Na veel offertes en bezoeken van concullega's, … Meer lezen eindelijk van iemand over de vloer die wist waarover hij sprak. Tevens geen vertegenwoordiger die gefocust is op zijn verkoop maar de zaakvoerder (Nick) zelf gefocust op klantentevredenheid dus, wat jij wil en nodig hebt als klant. Hij had ook direct door waar ik naartoe wilde en stelde mij dan ook een zwaardere batterij voor, geheel aangepast aan mijn noden en wensen. Een mogelijke snelle plaatsing - binnen de maand- haalde mij dan ook over de streep om met Green House Solutions in zee (of zon) te gaan. Onlangs is de plaatsing gebeurd, net, beleefd en vakbekwaam personeel en niet onbelangrijk, Nick de zaakvoerder zelf heeft zelf heel de dag meegewerkt en alles in goede banen geleid. Het project werd ook in één dag afgewerkt.. geen 9 to 5 en dan de blok erop , neen, bij GHS werkt men tot het af is.
  Al bij al een zeer positieve ervaring en ook na de installatie is Nick graag bereid u bij te staan met raad en daad. We zien de toekomst zonnig tegemoet.
  Lieve Flora Verret ★★★★★ een jaar geleden
 • Na veel offertes en bezoeken van concullega's, … Meer lezen eindelijk van iemand over de vloer die wist waarover hij sprak. Tevens geen vertegenwoordiger die gefocust is op zijn verkoop maar de zaakvoerder (Nick) zelf gefocust op klantentevredenheid dus, wat jij wil en nodig hebt als klant. Hij had ook direct door waar ik naartoe wilde en stelde mij dan ook een zwaardere batterij voor, geheel aangepast aan mijn noden en wensen. Een mogelijke snelle plaatsing - binnen de maand- haalde mij dan ook over de streep om met Green House Solutions in zee (of zon) te gaan. Onlangs is de plaatsing gebeurd, net, beleefd en vakbekwaam personeel en niet onbelangrijk, Nick de zaakvoerder zelf heeft zelf heel de dag meegewerkt en alles in goede banen geleid. Het project werd ook in één dag afgewerkt.. geen 9 to 5 en dan de blok erop , neen, bij GHS werkt men tot het af is.
  Al bij al een zeer positieve ervaring en ook na de installatie is Nick graag bereid u bij te staan met raad en daad. We zien de toekomst zonnig tegemoet.
  Marc K ★★★★★ een jaar geleden
 • Begin februari hadden we onze gespreksronde gestart … Meer lezen i.v.m. de aankoop van zonnepanelen. Green house Solutions heeft ons zelf opgebeld. Na dit gesprek had ik beslist om met hen ook een gesprek te houden. Een goede beslissing want zij hebben ons goed ingelicht met het juiste advies. Na dit gesprek hebben we hun offerte vergeleken met anderen. Na een korte beraadslaging kwam zijn offerte er als beste (prijs/kwaliteitsverhouding). De plaatsing is zeer professioneel en zeker ordelijk. Ik zal hem zeker aanbevelen als iemand een installateur van zonnepanelen zoekt.
  Stijn/Gwendy Everaert/Van Ginderen ★★★★★ een jaar geleden
 • Een zeer duidelijke en volledige persoonlijke uitleg … Meer lezen over de toch complexe materie (zonnepanelen, thuisbatterijen, subsidies, omvormers, ...), een overzichtelijke en begrijpbare offerte, nette installatie tem keuring, in combinatie met een heldere communicatie en vlotte service. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.
  Bert Bossyns ★★★★ een jaar geleden
 • 12 panelen en batterij geplaatst op 1 dag door 2 … Meer lezen ervaren pers die elk hun werk deden. een duidelijk prijsofferte dat heel vriendelijk en duidelijk uitgelegd word .groot voordeel geen voorschot houden hun woord en betalen na volledige afwerking en werking van de instalatie . TOP
  Patrick Jacobs ★★★★★ een jaar geleden
 • Zonnepanelen en airco laten zetten.
  Perfecte service,
  … Meer lezen duidelijke communicatie, een heel leuk team!
  Zeker een aanrader :)
  Cloé Cools ★★★★★ een jaar geleden
 • Deze firma kan ik 200% aanbevelen,zeer vlotte service … Meer lezen en goede communicatie. Zelfs na een kleine storing een onmiddellijke interventie op de dag van de arbeid (1 mei).Bedankt aan het superteam van Green House Solutions.👍
  Mauro De Potter ★★★★★ een jaar geleden
 • Vorig jaar door Green House Solutions mijn zonnepanelen … Meer lezen laten plaatsen. Veel verdelers gesproken, maar toch gekozen voor Green House Solutions.
  De reden waarom ik voor hen gekozen heb is door de kennis die Nick hierover had en mij de meest ideale oplossing aanbood.
  Toen kwam de melding dat het terugdraaien van de tellers ging stoppen. Kort daarna heeft hij mij proactief gebeld om een voorstel te doen om een thuisbatterij te plaatsen.
  De beslissing was snel genomen. Met als resultaat dat nu 99% van mijn verbruik mijn eigen geproduceerde energie is! TOP!
  Ik raad iedereen aan, indien ze overwegen om zonnepanelen te leggen en/of batterij, zeker eens te horen bij Green House Solutions.
  Sven en Sofie Schoevaerts en Vannerum ★★★★★ een jaar geleden
 • Super verder geholpen, snelle duidelijke offerte, … Meer lezen snelle plaatsing heel vriendelijk kortom top, top bedrijf! Doe zo verder!
  Sabrina Dreesen ★★★★★ een jaar geleden
 • Nick bekijkt met jou samen je volledige verbruik … Meer lezen en de beste oplossingen voor jouw gebruik . Er word je niets extra aangesmeert dat je eigenlijk niet nodig hebt . Prijs/kwaliteit sprong het er met hoofd en schouders bovenuit . Installatie degelijk en snel uitgevoerd . Kortom zeer tevreden !
  Kenneth Goossens ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer tevreden over de duidelijke uitleg en professionele … Meer lezen installatie! De panelen hebben ondertussen ook al enkel stormen overleefd. Onlangs was er een optimizer stuk (snel gemerkt via de app) en die is op korte termijn en binnen garantie vervangen.
  Dimi Hertoghs ★★★★★ een jaar geleden
 • Bedankt green house Solutions, wij zijn zeer tevreden … Meer lezen van jullie werk!
  Aangenaam contact, snelle levering, mooie afwerking, goede kwaliteit en scherpe prijs. Zeker een aanrader.
  Frank M. ★★★★★ een jaar geleden
 • Bijzonder tevreden over communicatie en plaatsing … Meer lezen van zonnepanelen alles keurig geregeld door Nic . Keuring en aangeven niets zelf moeten doen bedankt Nic . Een aanrader !
  Eddy Vanhoudt ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen. … Meer lezen
  Goede en duidelijke uitleg over de werking.
  Goede dienst na verkoop
  Een echte aanrader voor wie zonnepanelen wil plaatsen
  Cindy De Smedt ★★★★★ een jaar geleden
 • Wij zijn heel tevreden over de service en het plaatsen … Meer lezen van de zonnepanelen. Een aanrader!
  tim joris ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Zeer goede service, nemen de tijd om alles uit te … Meer lezen leggen en zijn geen agressieve verkopers. Ze luisteren naar wat je vraagt en dringen zich niet op. Plaatsing is ook zeer correct gebeurd. Prijs was beduidend scherper dan de concurrentie.
  Tdm ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Topservice! Veel gezegd in 1 woord! 👌
  Lieven Van Zwol ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Zeer concurentiële prijs. Uitstekende kwaliteit en … Meer lezen service. Een aanrader.
  Rony Boumon ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Zeer tevreden over onze last minute zonnepanelen … Meer lezen !
  Spijtig genoeg hadden wij ons in april 2020 laten vangen door verkoops praatjes van instalateurs die ons zelf op belde voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij als jong koppel en geen verstand van zonnepanelen waren natuurlijk direct akkoord. Met alle gevolg vandien in september nog steeds geen zonnepanelen !? We kregen ook geen gehoor meer van de andere firma. De tijd begon te dringen het einde van het jaar was inzicht dus ook van de terug draaiende teller. Via onze schoonbroer zijn we bij Green House solutions terecht gekomen, we stuurden een mailtje naar Nick met ons problemen van de andere firma en vroegen of hij ons nog kon helpen? Nog geen dag later hadden wij al antwoord, en kwam hij langs bij ons om tot in de puntjes alles corect en duidelijk uit te leggen. Dus bedankt Nick en team voor onze last minute zonnepanelen, corect en duidelijke uitleg, en de plaatsing waar niets op aan te merken was !
  Tiffany Adriaensens ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Zeer positieve ervaring. Correcte duidelijke communicatie, … Meer lezen service is top. Hier bij ons een volledig project , samen met vernieuwen van het dak.
  Mooi afgewerkt project met professionele mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
  Linda Wyns ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Ik kan deze firma ten zeerste aanbevelen!
  Niet alleen
  … Meer lezen komen ze stipt hun beloftes na, maar staat ook de naverkoop zeer hoog in hun vaandel.
  Ze werken met zeer degelijke materialen en werken alles tot in de puntjes af.
  Ook prijs/kwaliteit zeker een aanrader!
  Philip Baeten ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Goeie info en snelle reactie op vragen door Nick. … Meer lezen Installatie was snel in orde en werd netjes gedaan. Probleempje bij aansluiting enkele dagen later werd snel recht gezet.
  Michiel ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Na diverse offertes van andere bedrijven koos ik … Meer lezen voor greenhouse solution, want ze waren de meest professionele in hun uitvoer en ze waren de beste die aan mijn benodigdheden konden komen.
  Plaatsing perfect
  Service perfect
  Service na verkoop perfect
  Ik zal greenhouse solution aan al mijn contacten voorstellen.
  En nog bedankt
  stephane Tollenaire ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Wij houden ervan om voor de kleine lokale bedrijven … Meer lezen te kiezen.
  Hierdoor zijn we terecht gekomen bij Green House Solutions.
  Na telefonisch gesprek kwam de zaakvoerder Nick een bezoek brengen aan huis om samen de mogelijkheden te bekijken.
  Voor en tijdens de plaatsing werden we voldoende op de hoogte gehouden van planning en opstart zonnepanelen.
  Na opstart kregen we ook duidelijk en voldoende uitleg hoe alles werkte. Green Hous Solutions zorgt ook voor alle aanvragen en keuringen die er moeten gebeuren.
  De nazorg is prima, we kunnen steeds de zaakvoerder bereiken voor extra uitleg over de app, controle of de installatie voldoende opgeleverd heeft.
  Zeker bij Green Hous Solutions langs gaan als je wil investeren in groene enrgie.
  kurt praast ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Op zeer korte termijn ons project correct efficiënt … Meer lezen behandeld! Zeer tevreden met deze firma te mogen samen werken.
  Gregory ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Na een eerste positief telefonisch contact te hebben … Meer lezen gehad met de jonge en dynamische zaakvoerder Nick had ik al direct een supergevoel!
  Een paar dagen daarna heb ik bij mij thuis een begrijpbare uitleg gekregen van wat zonnepanelen doen, hoe ze werken enz..., ik ben namelijk geen techneut :-))
  Nick nam hier ruimschoots zijn tijd voor en bracht zijn product op een gedreven manier naar voor! (geen verkoop praatjes!!!)
  Mijn keuze was vrij vlug gemaakt dat Green House Solutions onze panelen zou en mocht komen leggen!
  Ook dit is op een zeer professionele manier gedaan! Hier werd ook naar onze wensen geluisterd zodat het esthetisch allemaal piekfijn in orde zou zijn!!
  Kortom, voor mensen die in de toekomst er zouden over denken om zonnepanelen te willen leggen neem dan zeker contact met DE NICK!!
  Nick ik wens je nog veel succes met je prachtige zaak en ik heb alleen maar bewondering voor zo'n jonge gasten als jij die op een gedreven, beleefde en positieve manier aan zaken doen!!
  Grtz Yves
  Yves Eeraerts ★★★★★ 2 jaar geleden
 • De communicatie ging heel vlot, duidelijke uitleg, … Meer lezen veel uitleg! Nick is echt iemand die vertrouwen geeft. En da's leuk! De plaatsing ging heel snel en werd degelijk uitgevoerd! Kortom: super tevreden👍
  johan peersmans ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Green House Solutions kwam als beste uit 3 offertes … Meer lezen dat ik heb laten opmaken. En wat een resultaat seg! De uitleg dat we kregen over de panelen was top en ook het resultaat was prachtig! Er wordt bij dit bedrijf ook gekeken welke zonnepanelen het mooiste bij uw dak passen. Echt een aanrader!
  Jourdy Lamberts ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Duidelijke uitleg en zeer vlotte uitvoering. Alles … Meer lezen verliep super .
  john lesneuck ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Nick is een echte ondernemer die zijn klanten steeds … Meer lezen centraal plaatst. Ik kan Green House Solutions zeker aanbevelen!
  Joris Rottiers ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Zeer duidelijke uitleg over de werking van de zonnepanelen! … Meer lezen Vlotte communicatie, Nick is altijd bereikbaar. We voelden ons niet de zoveelste klant... er werd echt tijd genomen om alles te bekijken, bespreken, ... . Snelle plaatsing. Ook een dikke pluim voor de elektricien die ‘s avonds nog een aanpassing kwam doen! Topteam! Wij zijn zéér tevreden!
  Sofie Cornu ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Zeer heldere en duidelijke communicatie, afspraken … Meer lezen en timing.Greenhouse solutions levert echt de mooiste en meest unieke manier van plaatsing van zonnepanelen.Super kwaliteit van zowel panelen als omvormers en ook nog eens volledig futureproof!+ dit alles met een goede prijsstelling !Top werk afgeleverd door echte vakmannen die hun stiel door en door beheersen.
  Koen ★★★★★ 3 jaar geleden
 • BETROUWBAAR BEDRIJF..MET ZAAKVOERDER EN MEDEWERKER … Meer lezen NICK ALS UITHANGBORD.EEN ZAAK MET EEN HART..DOEN..NEEM CONTACT..HIJ ZOEKT DE BESTE OPLOSSING VOOR JOU..GROETENMARC DEDONJEAN VERCAUTEREN..
  marc vercauteren ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Ik ben een zeer tevreden klant. Gans het projecttraject … Meer lezen voor het plaatsen van zonnepanelen verliep vlot . De info, keuze van de configuratie, de prijs en de installatie. Sinds plaatsing geen elektriciteitsverbruik meer van het net. Degelijk bedrijf!!
  Joris Franckx ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Snelle en betrouwbare uitvoering van de gemaakte … Meer lezen offerte. Rendement van onze installatie klopt precies met wat ons werd voorgestelddoor Green House Solutions. Tevreden over gans de lijn!
  Richard VAN LOOCK ★★★★★ 3 jaar geleden

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk om een plaatsbezoek in te plannen.


  Waarmee kunnen we jou helpen?