Ontdek onze top-notch zonnepanelen
en duurzame energieoplossingen

Green House Solutions is dé partner voor wie op zoek is naar hoogwaardige zonnepanelen.
Wij hebben steeds de meest nieuwe technologieën met het hoogste rendement.
Verder staan wij ook bekend om onze uitstekende service en persoonlijke aanpak. 

Hoge kwaliteit zonnepanelen Tenka Orion IV

Waarom kiezen voor zonnepanelen
van Green House Solutions?

Uniek montagesysteem

Bij Green House Solutions tillen we installaties naar een hoger niveau met ons unieke montagesysteem. Esthetiek dragen we hoog in het vaandel, dus verwacht niet alleen efficiëntie, maar ook een visueel aantrekkelijke oplossing voor je zonne-energiebehoeften.

Eigen plaatsers

Onze eigen gespecialiseerde plaatsers zorgen voor een vlekkeloze installatie. Met jarenlange ervaring en expertise zijn ze de beste in hun vakgebied, wat resulteert in een perfect geïnstalleerd systeem op jouw dak. Zo bewaken wij de kwaliteit!

Hoogste efficiëntie

Wist je dat we uniek zijn in België met onze zonnepanelen die de hoogste efficiëntie bieden? Dat betekent meer energieopbrengst voor jouw investering, waardoor je nog sneller kunt genieten van besparingen op je energierekening.

Geen voorschot

Bij Green House Solutions geloven we in transparantie en gemak voor onze klanten. Daarom hoef je bij ons geen voorschot te betalen. Je betaalt pas wanneer de installatie is voltooid en je tevreden bent met het resultaat.

Lange garantie

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten en installaties dat we een lange garantie bieden. Zo geniet je jarenlang zorgeloos van de voordelen van je zonnepanelen. De garantie hangt af van het merk maar over het algemeen geniet je 30 jaar van garantie.

Meteen een offerte

Onze offerteprijs is geen schatting; het is de factuurprijs na inspectie. Geen verrassingen achteraf, alleen eerlijke en transparante prijzen. We maken de offerte meteen op tijdens een plaatsbezoek. Waarom weken wachten op een offerte als het ook meteen kan? Bij ons ontvang je een offerte op locatie, direct en zonder vertraging.

Passend bij je budget

In één beweging bieden we je drie offertes in diverse budgetklassen aan. Zo kun je meteen verschillende merken en opties vergelijken en de beste keuze maken voor jouw situatie.

Boek een gratis plaatsbezoek door één van onze experts!

Green House Solutions is dé betrouwbare speler in de regio.
Met een bewezen staat van dienst en tevreden klanten zijn wij jouw partner voor duurzame energieoplossingen.

Twijfel je nog? Geen zorgen, we bieden gratis expertise en plaatsbezoeken aan. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven op maat van jouw situatie. Voordat we overgaan tot plaatsing, voeren we een zeer uitgebreide technische opmeting uit op locatie. Zo garanderen we dat het systeem perfect aansluit op jouw behoeften en omgeving. Onze offerteprijs is geen schatting; het is de factuurprijs na inspectie. Geen verrassingen achteraf, alleen eerlijke en transparante prijzen.

Kortom, Green House Solutions biedt niet alleen hoogwaardige zonnepanelen, maar ook een totaalpakket aan service, gemak en betrouwbaarheid.

Gratis plaatsbezoek

Wist je dat we reeds + 3600 installaties geplaatst hebben in vlaanderen?

Cross single green light

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk voor een plaatsbezoek wanneer het jou past.

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

 • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
  Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
  Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
 • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
  Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
 • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
  Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
 • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
  Charles ★★★★★ een maand geleden
 • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
  Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.