Optimaal comfort en perfect binnenklimaat:
ontdek onze airconditionings­systemen

Een optimaal klimaat en goed geventileerd huis kunnen je productiviteit en energieniveau verhogen! Door te kiezen voor een energiezuinige woning, bespaar je geld en help je het milieu. Zo kun je jouw airco volledig energieneutraal laten draaien op de gratis opgewekte stroom van jouw zonnepanelen.

Airco fujitsu

Geniet van ultiem comfort en een ideaal binnenklimaat met onze airconditioningssystemen. Of het nu gaat om koelen in de zomer of verwarmen in het tussenseizoen en winter, onze systemen bieden efficiëntie en comfort van het hoogste niveau. En het beste van alles? Onze afwerking is van topkwaliteit, met buitenunit te installeren of zelfs helemaal zonder buitenunit. Met slechts twee kleine gaten van 16 cm kunnen we een esthetisch mooie oplossingen bieden, perfect voor appartementen of locaties waar een buitenunit niet mogelijk of gewenst is.

Waarom kiezen voor ons?

Bij Green House Solutions streven we naar maximale waarde voor onze klanten. Of het nu gaat om airconditioning, zonnepanelen, elektriciteit, thuisbatterijen, laadpalen of warmtepompen, wij bieden hoogwaardige oplossingen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook esthetisch mooi en betaalbaar. Verder hebben we ook gespecialiseerde in-house koeltechniekers en altijd de nieuwste technologieën op de markt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw huis of bedrijf kunnen transformeren met onze innovatieve oplossingen.

Airco installatie
Cross single green light

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk voor een plaatsbezoek wanneer het jou past.

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

 • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
  Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
  Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
 • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
  Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
 • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
  Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
 • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
  Charles ★★★★★ een maand geleden
 • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
  Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.