Onze werkwijze

Green House Solutions Onze Werkwijze
Cross single white

Jouw onafhankelijk leverancier voor intelligente totaaloplossingen

Bij Green House Solutions leveren en installeren wij niet zomaar zonnepanelen, batterijen airco’s, warmtepompen of laadpalen. Achter elke installatie zit een duidelijke visie. Bij alles wat we doen, streven we naar de slimste oplossing voor jouw situatie, een optimaal rendement én een piekfijne afwerking. We fungeren als onafhankelijk leverancier op de hernieuwbare energie markt en dit zorgt ervoor dat we steeds op zoek kunnen gaan naar de beste producten en de hoogste kwaliteit. Of je onze hulp nu inroept als particulier, projectontwikkelaar of bedrijf.

Alles in huis om jouw pand klaar te maken voor de toekomst

Cross single green

Wij hebben alles in huis om jou totaaloplossingen te kunnen bieden. Van de eerste offerte, tot de plaatsing en dienst na verkoop: onze eigen vakmensen ontzorgen jou gedurende het volledige proces. En wist je dat we recent onze eigen groothandel opstartten, én dat we de materialen voor ons uniek montagesysteem op maat laten produceren? Dit maakt dat onze prijzen competitief zijn, dat onze montageteams efficiënt kunnen plaatsen én dat onze afwerking piekfijn is. De panelen worden netjes tegen elkaar geplaatst, zonder spaties tussen de zonnepanelen of lelijke uitstekende aluminium rails die zichtbaar zijn. Want, het oog wilt ook wat!

En wil je helemaal klaar zijn voor de toekomst en voor een optimaal rendement gaan? Ook dan staan wij jou bij met onze expertise en advies. Onze experts adviseren jou voor de implementatie van slimme omvormers, energiemeters en de opslag van je opgewekte energie via batterijopslag. Of misschien wil jij je opgewekte zonne-energie wel efficiënt benutten via een laadpaal, airconditioning of warmtepomp? Wij helpen jou alles uit je opgewekte stroom te halen. Ook voor een volledig nieuw dak met geïntegreerde zonnepannen kan je bij ons terecht, als het echt top-notch mag zijn! Als kers op de taart zijn onze intelligente systemen schaalbaar waar nodig.

Jouw betrouwbare partner, voor groene energie

Green House Solutions Werkwijze

Met meer dan 12 jaar ervaring in de sector, kan je op ons vertrouwen. Wij zijn jouw vertrouwenspersoon als het aankomt op hernieuwbare energie in jouw woning of bedrijfspand. Onze mensen komen vrijblijvend tot bij jou, adviseren jou inzake alle mogelijkheden voor jouw pand, en maken ter plekke een gratis offerte. Ben je overtuigd van onze oplossingen? Dan verzorgen wij de volledige plaatsing en dienst na verkoop. En bij ons betaal je geen voorschotten. Enkel als de volledige installatie voltooid is en alles naar behoren werkt, ontvang jij onze factuur. Zit je met vragen of duiken er toch onvoorziene problemen op, dan kan je ons vlot bereiken.

Momenteel bouwen we een gloednieuwe showroom aan onze nieuwe vestiging in Willebroek. Je kan er onze oplossingen komen ontdekken en jouw installatie bespreken. Samen gaan we voor een duurzame toekomst!

Cross single green light

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?
Gratis plaatsbezoek en een offerte op maat.

Wat onze klanten zeggen

Antoine Van De Sijpe

“Green House Solutions speelt in op de behoefte van de klant. Ik zou ze zeker aanraden.”

Johan Vercauteren

Drankenhal Vercauteren

“Een jong team van fijne mensen. Qua prijs/kwaliteit zit alles perfect. Green House Solutions is zeker een firma om mee in zee te gaan!”

Peter Lambregt

Lambregt nv

“Green House Solutions zorgt niet alleen voor een vlekkeloze installatie maar ook voor een correcte nazorg.”

Frank Moerenhout

“De zorgeloosheid waarmee alles werd geïnstalleerd en functioneert door Geen House Solutions is een absolute meerwaarde.”

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

 • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
  Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
  Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
 • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
  Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
 • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
  Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
 • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
  Charles ★★★★★ een maand geleden
 • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
  Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.