Bedrijven

Cross single white

We helpen bedrijven met verduurzamen en werken aan een groen imago

Bij Green House Solutions is rendement een hoofddoel. We streven er altijd naar om de meest rendabele opties voor jouw bedrijf voor te stellen. Samen met jou willen we graag de mogelijkheden verkennen om jouw bedrijf te verduurzamen. We begrijpen dat het up-to-date houden van een bedrijf veel geld kan kosten. Daarom denken we graag met je mee over de slimste manieren om te besparen en tegelijkertijd te investeren. Je kan op ons vertrouwen om de partner te zijn met de hoogste norm van kennis en expertise. Wij bezitten de beste producten op de markt met een constant vernieuwend aanbod. En dankzij onze op maat gemaakte ecologische energiesystemen behaal je niet alleen een toprendement, maar boost je ook nog eens je groene imago.

Kwalitatieve installaties

± 4,5 jaar

Gemiddelde terugverdientijd

24/7

Service

/100

Tevredenheidscore

Duurzame groei:
De Kracht van zonne-energie voor bedrijven

Marge

Verduurzaam je bedrijf terwijl je de financiële marge vergroot: dankzij de juiste financieringsvormen liggen de kosten voor het gebruik van groene energie aanzienlijk onder die van traditionele energiebronnen. Zonnepanelen versterken dit voordeel nog eens door de mogelijkheid om niet alleen te besparen, maar ook extra inkomsten te realiseren door het terugleveren van overtollige elektriciteit aan het netwerk.

Milieu

Door te kiezen voor zonne-energie, benut je een eindeloze en schone energiebron die bijdraagt aan een aanzienlijke vermindering van de koolstofuitstoot. Deze stap naar verduurzaming minimaliseert niet alleen de ecologische voetafdruk van je onderneming, maar speelt ook een cruciale rol in de bescherming en het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties.

Maatschappij

De erkenning en steun voor bedrijven die zich actief inzetten voor duurzaamheid zijn overweldigend en groeiend onder zowel consumenten als zakelijke stakeholders. Door te investeren in zonne-energie, kies je niet alleen voor een uiterst duurzame energiebron, maar positioneer je je onderneming ook als een voorloper in de transitie naar een duurzame toekomst.

De voordelen van zonnepanelen voor jouw bedrijf?

 • Verlaag je energiefactuur

 • Snelle Return On Investment

 • Vast en laag stroomtarief

 • Vergroening van je bedrijf

 • Verklein jouw ecologische voetafdruk

Green House Solutions bedrijf zonnepanelen

Maatwerkoplossingen voor een groenere toekomst

Zonnepanelen icon
Zonnepanelen

Een PV-installatie gedimensioneerd op je huidige energieverbruik of een oplossing die de volledige capaciteit van je dak benut? Wij werken samen met jou om de optimale strategie te bepalen die een aantrekkelijk financieel rendement oplevert.

Batterijopslag icon
Batterijen

De stijgende vraag naar duurzame energieoplossingen benadrukt het belang van geavanceerde industriële batterijsystemen voor energieopslag. In deze vooruitgang biedt Green House Solutions heldere oplossingen met een persoonlijke aanpak en maatwerk service, gericht op het optimaliseren van energie-efficiëntie en -opslag voor bedrijven.

Laadpalen icon
Laadpalen

De groei van elektrisch vervoer benadrukt het belang van een geavanceerde laadinfrastructuur. Green House Solutions biedt laadpalen voor zowel medewerkers als derden, wat een extra inkomstenbron creëert. Deze laadstations zijn een logische en rendabele uitbreiding van de groene energie-infrastructuur, ondersteund door onze persoonlijke service en maatwerk.

Airconditioning icon
Airconditioning

Benut overtollige zonne-energie door efficiëntere verwarming en koeling in je bedrijf, wat leidt tot directe kostenbesparingen. Deze strategie verhoogt niet alleen het rendement van je zonnepanelen en klimaatsystemen, maar versterkt ook jouw bedrijfsresultaten en draagt bij aan milieubescherming.

Wat onze klanten zeggen

Frank Vercauteren

Drankenhal Vercauteren

“Een jong team van fijne mensen. Qua prijs/kwaliteit zit alles perfect. Green House Solutions is zeker een firma om mee in zee te gaan!

Peter Lambregt

Lambregt nv

“Green House Solutions zorgt niet alleen voor een vlekkeloze installatie maar ook voor een correcte nazorg.”

Laten we nu kennismaken!

De tijd van een ondernemer is kostbaar, daarom gaan we meteen voor actie. Laten we snel een belafspraak inplannen en een plaatsbezoek regelen, zodat je binnenkort een vrijblijvende offerte op tafel hebt liggen en we samen jouw bedrijf kunnen verduurzamen.

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

 • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
  Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
  Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
 • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
  Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
 • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
  Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
 • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
  Charles ★★★★★ een maand geleden
 • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
  Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.