Onze aanpak

Een zonnepanelen installatie perfect optimaliseren kan je niet bij de aankoop, hiervoor moeten de juiste stappen gevolgd worden.

Energietransitie? Geen probleem!

Fase 1: Zonnepanelen en energiemeter 50%
Fase 2: Smart energy 60%
Fase 3: Batterijopslag 95%
Fase 4: Finetunen 100%

Wie zijn we?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die de klant in alle mogelijke omstandigheden op de eerste plaats zet. Reeds meerdere jaren werken wij als onafhankelijke energieadviseurs. Hiermee bedoelen we dat wij geen enkele exclusieve verbintenis hebben met één bepaald merk of distributeur.

Het voordeel hiervan is dat wij zelf opzoek gaan naar de nieuwste technologiën en jou steeds de beste prijs/kwaliteit zullen aanbieden. Alle producten die wij in ons gamma aanbieden zijn reeds goedbevonden door onafhankelijke specialisten.


Zaakvoerder

Nick De Roeck

Samen met jou en ons team gaan we de komende energietransitie aan. Wij zorgen voor de plaatsing van de meest kwalitatieve installaties met alle mogelijke opties voor de toekomst. Zelf heb ik jaren ervaring in de energiesector zowel in de Commerciële als de praktische kant van het verhaal. Verder wil ik nog toevoegen dat de geinstalleerde producten zorgvuldig worden geselecteerd en goedgekeurd door specialisten. Wij werken enkel met geteste en gekeurde materialen van de hoogste kwaliteit.

Administratief medewerker

Kari Lernout

Kari is onze goedlachse administratieve duizendpoot. Ze zorgt onder andere voor het aanvragen van de keuringen en aangeven van de installaties bij de netbeheerder. Ze boekt de afspraken in de agenda's en zorgt voor de sfeer in het kantoor.

Elektricien

Lorentz De Wolf

Lorentz is een bekwame technieker die al een lange tijd voor Green House Solutions werkt. Hij stelt de behoeften van de klant op de eerste plaats en hecht groot belang aan kwaliteitswerk.

Niet enkel voor jouw groene energie-noden, maar ook voor algemene electriciteitswerken kan je bij ons terecht!

Teamleider

Peter Mertens

Als teamleider ziet Peter er op toe dat onze vakmannen steeds 'de puntjes op de i' zetten. Hij staat in voor ons team en besteedt veel aandacht aan de correcte installatie van jouw zonnepanelen, zonneboilers, batterij-systemen, laadpalen en airco.

Wij streven er steeds naartoe om al onze installaties te plaatsen binnen dezelfde werkdag.

Plaatser

Fabrizio De Greef

Fabrizio is één van onze plaatsers, hij zorgt samen met de rest van het team dat de installaties volgens de regels van de kunst geplaatst worden. ook voor elektriciteit heeft Fabrizio geen schrik, ervaring genoeg met het installeren van omvormers en leggen van leidingwerk.