De voordelen van warmtepomp­en en boilers bij Green House Solutions

Haal je energie niet enkel uit de zon maar ook uit lucht en water. Dankzij onze warmtepompen kan je lucht omzetten tot de verwarming en koeling van je ruimtes. En met onze warmtepompboiler kun je duurzamer gratis warm water produceren en je gasverbruik verlagen!

Warmtepomp + boiler

Een uitgebreid assortiment warmtepomp­en

Bij Green House Solutions bieden we een scala aan opties voor warmtepompen, elk ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en situaties.

Lucht-Lucht Warmtepomp

Ideaal voor het verwarmen en koelen van ruimtes door warmte uit de buitenlucht te halen en deze naar binnen te brengen, voor een efficiënte temperatuurregeling het hele jaar door.

Water-Water warmtepomp

Deze optie haalt warmte uit grondwater of oppervlaktewater en gebruikt deze om water te verwarmen voor huishoudelijk gebruik, waardoor je op een duurzame manier warm water kunt produceren en je gasverbruik kunt verminderen.

Warmtepompboilers voor sanitair

Onze warmtepompboilers zijn ontworpen om je gasverbruik te verlagen door overtollige energie van zonnepanelen om te leiden naar het verwarmen van water. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig te besparen op je gasrekening zonder grote ingrepen, terwijl je geniet van een constante en betrouwbare warmwatervoorziening.

Green House Solutions is jouw partner voor hoogwaardige warmtepompen die je energieverbruik optimaliseren en je comfort verhogen.

Wij staan bekend om onze service

Green House Solutions is een betrouwbare specialist op het gebied van warmtepompen en warmtepompboilers, bekend om uitstekende service en klanttevredenheid. We bieden hoogwaardige oplossingen en hanteren een persoonlijke aanpak in elk stadium van het proces.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze warmtepompen en warmtepompboilers je huis comfortabeler en energiezuiniger kunnen maken!
Green House Solutions Gratis plaatsbezoek experts
Cross single green light

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk voor een plaatsbezoek wanneer het jou past.

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

 • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
  Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
  Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
 • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
  Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
 • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
  Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
 • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
  Charles ★★★★★ een maand geleden
 • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
  Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.