Betrouwbare energieopslag voor jouw huis met een thuisbatterij

Een thuisbatterij verhoogt de energie-onafhankelijkheid en verlaagt de energiekosten.
Bovendien biedt het back-up noodstroom bij stroomuitval en met onze slimme sturing kun je zelfs jouw energie tegen de beste prijzen kopen en verkopen op het energienet.

Thuisbatterij lithiumion

Waarom kiezen voor thuisbatterijen
van Green House Solutions?

Snelle installatieservice
 • Onze installatieservice omvat een uitgebreide rendementsstudie om de rentabiliteit van jouw investering te maximaliseren.
 • Het ontwerp en de systeemconfiguratie worden verzorgd door onze eigen engineers, die beschikken over de expertise om jouw behoeften perfect te vervullen.
 • Dankzij onze gespecialiseerde installateurs wordt de installatie op één dag afgerond en wordt het systeem direct operationeel.
Prijs en financieringsopties
 • Onze thuisbatterijen zijn al verkrijgbaar vanaf €2000 voor een 5kWh-batterij, met kortingen tot wel €500.
 • Aankoop en financiering zijn mogelijk, je hebt de mogelijkheid om jouw investering te spreiden over een geschikte termijn. Doordat zonnenenergie een investering is die opbrengt kan je zo ervoor zorgen dat je installatie bijna kosteloos is.
Garantie en onderhoud
 • De meeste thuisbatterijen komen met een fabrieksgarantie van 10 jaar en/of 6000 cycli, waardoor je langdurige gemoedsrust hebt over de prestaties van jouw systeem.
 • Actief onderhoud is niet nodig, waardoor je tijd en geld bespaart op lange termijn.

Innovatie en klantenservice staan bij ons centraal

Onze technici en engineers blijven zich maandelijks bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van thuisbatterijen en hernieuwbare energie.

Klantenservice is onze topprioriteit. We reageren snel en efficiënt zodat jouw systeem atlijd operationeel is. Bovendien zijn we transparant over de procedures en wachttijden bij technische mankementen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Kies voor Green House Solutions voor jouw thuisbatterijen en geniet van betrouwbare energieopslag, innovatieve oplossingen en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons jouw huis transformeren in een energiezuinige en duurzame omgeving!

Thuisbatterij energieopslag
Cross single green light

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk voor een plaatsbezoek wanneer het jou past.

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

 • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
  Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
  Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
 • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
  Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
 • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
  Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
 • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
  Charles ★★★★★ een maand geleden
 • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
  Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.