De meest toonaangevende
elektriciteitswerken bij Green House Solutions

Bij Green House Solutions zijn we enorm trots om samen te werken met toonaangevende vakmensen op het gebied van elektriciteitswerken. Dit vormt één van onze belangrijkste referenties, waarbij we streven naar nauwgezette en esthetische perfectie bij al onze installaties en aansluitingen.

Green house solutions zekeringskast

Onze troeven

Complete dienstverlening

Bij Green House Solutions nemen we niet alleen de kleine klussen aan. We zijn er ook voor de grote werken. Of het nu gaat om het vervangen van zekeringskasten, het bijstaan bij de omschakeling naar een efficiënter systeem of andere elektriciteitswerken, wij hebben de expertise en ervaring om het te realiseren.

Een partner voor alles

Waarom zou je verschillende partijen moeten inschakelen voor verschillende aspecten van je elektriciteitsproject? Bij Green House Solutions hebben we alles onder één dak. Van advies en planning tot uitvoering en nazorg, wij staan klaar om je bij elke stap van het proces te begeleiden.

Maatwerkoplossingen

Elk project is uniek, en daarom geloven we bij Green House Solutions in maatwerkoplossingen. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, en bieden advies op maat aan om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw verwachtingen.

Expertise en ervaring

Met jarenlange expertise en ervaring in de sector zijn wij dé betrouwbare partner voor al jouw elektriciteitswerken. Onze vakmensen staan garant voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap bij elke opdracht die we uitvoeren.

Verlaag je elektriciteitskosten

Onze adviseurs denken met je mee zodat jij je energie-onafhankelijkheid kan vergroten en zo kan profiteren van meer comfort.

Ontdek meer over onze elektriciteitsoplossingen

Een gestroomlijnde installatie verzekerd!

Bij Green House Solutions ligt de focus op het upgraden, onderhouden en verbeteren van bestaande elektrische systemen. We nemen de tijd om alles tot in detail af te werken voor een mooi afgewerkt resultaat. Zo kan je een leven lang verder met een strak en duidelijk energiesysteem waarbij we ook nog eens 24/7 gratis ondersteuning voor bieden!

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw elektriciteitsprojecten!

Elektriciteitswerken
Cross single green light

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk voor een plaatsbezoek wanneer het jou past.

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

 • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
  Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
  Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
 • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
  Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
 • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
  Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
 • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
  Charles ★★★★★ een maand geleden
 • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
  Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.