Q CELLS EiG 4C e1579367961516

Q.Peak Duo G7. Uitstekende efficiëntie en innovatie.

Het Q.PEAK DUO-G7 zonnepaneel van Q CELLS overtuigt niet alleen door zijn bijzonder hoge efficiëntie dankzij de innovatieve Q.ANTUM DUO Technology, maar ook door zijn uitstekende optische ontwerp.

330Wp

Vermogen

25j

Vermogensgarantie

20,2%

Efficiëntie

Green House Solutions Zonnepanelenen g7

Monokristallijnen Q.ANTUM Duo technology

De Q.PEAK DUO-G7 is ons monokristallijne zonnepaneel met vermogensklassen tot 335Wp en een uitstekend rendement tot 20,2%. Q.PEAK DUO-G7 zonnepanelen leveren uitstekende en betrouwbare opbrengsten door de nieuwe generatie van het onovertroffen Q.ANTUM DUO zonnecelconcept waarmee halve cellen combineert worden met state-of-theart verbindingstechnologie en 12-busbarontwerp. De zwarte Q.ANTUM DUO halfcellen in de Q.PEAK DUO-G7 geven zelfs het meest exclusieve gebouw een elegante optische touch. De Q CELLS rendementsbescherming garandeert een betrouwbare elektriciteitsproductie gedurende de gehele levensduur van uw zonne-installatie. Dankzij de geïntegreerde Q CELLS Anti LID Technology, die lichtgeïnduceerde degradatie (LID) voorkomt, blijven de prestaties gehandhaafd. Het LID-effect kan de prestaties van het systeem aanzienlijk of bijna volledig verminderen. Conventionele monokristalijne zonnepanelen zonder Anti LID Technology verliezen een groot deel van hun oorspronkelijke opbrengst door zonnestraling.


Green House Solutions Zonnepanelenen Icons 00003 1

Optimale opbrengsten in alle omstandigheden, met uitstekende prestaties, ook bij weinig licht en lage temperaturen (−0.35%/K)

Green House Solutions Zonnepanelenen Icons 00002 1

Buitengewone stabiliteit: getest voor windbelasting tot 4.000 Pa en sneeuwbelasting tot 5.400 Pa

Green House Solutions Zonnepanelenen Icons 00001 2

Afzonderlijke werking van bovenste en onderste delen van het paneel maakt een betere schaduwweerstand mogelijk

Green House Solutions Zonnepanelenen Icons 00004 1

Q CELLS zonnepanelen hebben een productgarantie van 12 jaar en een lineaire prestatiegarantie van 25 jaar

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


    Waarmee kunnen we jou helpen?