Innovatieve dakrenovaties van Green House Solutions

Bij Green House Solutions staan we voor dakrenovaties die kwalitatief en functioneel zijn, maar ook esthetisch top-notch! Ben je op zoek naar een dakrenovatie die zichzelf terugbetaald en een prachtige uitstraling geeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wevolt dakwerken

Waarom kiezen voor dakrenovaties
van Green House Solutions?

Building integrated zonnepanelen

Onze dakrenovaties gaan verder dan alleen bescherming. We zijn bezig met de nieuwste technologieën, waaronder het gebruik van zonnepanelen als dakbedekking. Hiermee integreer je duurzaamheid naadloos in het design van je huis.

Esthetisch het neusje van de zalm

Esthetiek staat bij Green House Solutions hoog in het vaandel. Onze dakrenovaties zijn het meest mooie dat er momenteel op de markt is. Met een ruime keuze aan kleuren en stijlen van dakpannen zorgen we ervoor dat jouw huis er niet alleen beter uitziet, maar ook beter presteert.

Bespaar gemiddeld 20% tot 30%

Onze dakrenovaties bieden niet alleen een visuele upgrade, maar ook praktische voordelen. Bespaar gemiddeld 20% tot 30% ten opzichte van een niet-geïsoleerd dak. Beter geïsoleerde daken betekenen lagere energiekosten voor jou.

Professionele service

Bij Green House Solutions staan we garant voor een professionele service. Of het nu gaat om pannendaken, platte daken of steeldeck daken, wij hebben de expertise en ervaring om het werk uit te voeren volgens de hoogste normen.

Begeleiding van a tot z

Geen gedoe met het aanvragen van premies voor dakrenovaties. Wij nemen het administratieve werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de voorbereidingen voor de renovatiewerken.

Betrouwbare klantenservice

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt tijdens het proces of behoefte hebt aan ondersteuning na de renovatie, wij zijn er om je te helpen.

Kortom, bij Green House Solutions bieden we niet alleen dakrenovaties aan, maar een complete oplossing die jouw huis transformeert en verbetert. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons je helpen bij het realiseren van de dakrenovatie van je dromen!

Bij Green House Solutions zijn de dakrenovatie top notch! We gebruiken zonnepanelen als dakwerking. Dit is de mooiste afwerking die je momenteel kan vinden in de markt.

Boek een gratis plaatsbezoek door één van onze experts!

Green House Solutions is dé betrouwbare speler in de regio.
Met een bewezen staat van dienst en tevreden klanten zijn wij jouw partner voor duurzame energieoplossingen.

Twijfel je nog? Geen zorgen, we bieden gratis expertise en plaatsbezoeken aan. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven op maat van jouw situatie. Voordat we overgaan tot plaatsing, voeren we een zeer uitgebreide technische opmeting uit op locatie. Zo garanderen we dat het systeem perfect aansluit op jouw behoeften en omgeving. Onze offerteprijs is geen schatting; het is de factuurprijs na inspectie. Geen verrassingen achteraf, alleen eerlijke en transparante prijzen.

Kortom, Green House Solutions biedt niet alleen hoogwaardige zonnepanelen, maar ook een totaalpakket aan service, gemak en betrouwbaarheid.

Gratis plaatsbezoek
Cross single green light

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk voor een plaatsbezoek wanneer het jou past.

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

 • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
  Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
  Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
 • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
  Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
 • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
  Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
 • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
  Charles ★★★★★ een maand geleden
 • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
  Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.