1001Artboard 1 10011 1
Zonnepanelen

Zonnepanelen voor je woning?Je bent aan het juiste adres.


Wij plaatsen zowel eenvoudige als complexe installaties. Als je wil zijn onze installaties volledig meetbaar. Je kan kiezen voor monokristallijn als het uitzicht niet belangrijk is, maar liefst van al plaatsen wij de meest esthetische optie: Full Black zonnepanelen. Onze installaties zijn perfect schaalbaar en altijd piekfijn afgewerkt. Lees zeker onze reviews ook een keer. Ben je ook op zoek naar een thuisbatterij? Klik dan hier voor meer informatie.

Voordelen & RegelgevingVraag je gratis offerte aan
Omvormers

Serie of parallel.
Welke omvormer is de beste keuze?


Als onafhankelijke installateur bieden wij verschillende soorten omvormers aan. Wat we wel moeten meegeven is onze favoriet en dat is de SolarEdge parallel omvormer. Met een serie-omvormer kom je initieel wel goedkoper uit, maar al snel zal je merken dat je mogelijkheden beperkt zijn. Denk aan de toekomst en investeer nu in kwaliteit.

Serieschakeling
Sunny Boy 3.0 5.0 600x430
Serieschakeling + optimisers
Single Phase Inverter with HD Wave Technology no LCD 1000x600 3
Parallelschakeling
Enphase IQ 7
Energiemeter/monitoring

Monitor al je zonnepanelen met de handige mySolarEdge applicatie.


Krijg volledig inzicht op de technische en financiële prestaties van uw PV-systeem, inclusief interactieve grafieken en lay-out van de site. In de mySolarEdge-app kan je je PV-productie, gebouwverbruik en eigen energieverbruik op de voet volgen.

Meer informatie over monitoringVraag je gratis offerte aan
Green House Solutions iPhone XR isometric Standup Mockup vol1 copy
Green House Solutions visual 0002
Smart Energy/Slimme Sturing

Real-time monitoring van je zonnepanelen dankzij de Modbus energiemeter van SolarEdge.


Het SolarEdge Monitoring Portal is een online applicatie, waarmee je een zeer volledig inzicht krijgt in de systeemprestaties van je zonnepanelen. Het voordeel van de SolarEdge monitoring portal is dat je niet alleen de prestaties van je complete PV-systeem kan inzien, maar ook van elk afzonderlijk zonnepaneel. Wanneer één van je zonnepanelen minder goed presteert, bijvoorbeeld omdat er vuil op ligt, dan krijgt je hiervan een melding en kan je zo energieverlies minimaliseren.

Meer informatie over real-time monitoringVraag je gratis offerte aan
Batterijen

Lithium-ion of zoutwater batterijopslag.Van welk type krijg jij het meeste energie?


Als onafhankelijke installateur bieden wij verschillende soorten batterijen aan. Je hebt keuze uit lithium-ion & zoutwaterbatterijen. Denk aan de toekomst en investeer nu in kwaliteit.

Als onafhankelijke speler op de solarmarkt gaan wij zelf opzoek naar de beste producten. Wij zijn niet merkgebonden. 


Hieronder vind je een niet-limitatieve opsomming van de merken waarvan wij zonnepanelen en omvormers aanbieden. Wij werken als onafhankelijke speler op de markt maar omdat kwaliteit bij ons primeert installeren wij bij voorkeur enkel herkende tier 1 merken.

Blog

Lees onze blog, je vindt er actuele informatie gebaseerd op officiële bronnen.


4,9

Nog niet overtuigd?
Lees hier wat onze klanten over ons schrijven.


 • Vrijdag 12 april zonnepanelen komen plaatsen door 2 vriendelijke … Meer lezen en gedienstige werkmannen.
  Hebben hun taken zeer goed uitgevoerd .Als er later een batterij of laadpaal moet geïnstalleerd worden zal ik zeker bij jullie langskomen
  François Van Malder ★★★★★ in de afgelopen week
 • Wij zijn heel tevreden over de volledige service van Green … Meer lezen House Solutions. Vanaf het thuisbezoek van Ewout met een zeer duidelijke uitleg, gevolgd door de offerte , de inplanning en de uiteindelijke installatie door zeer goed team waaronder ook de electrieker die ook behulpzaam en geduldig alles kon uitleggen aan mijn echtgenoot. En niet te vergeten het aangename telefonisch contact met Jana. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
  Guy en Patricia
  Patricia De Marie ★★★★★ in de afgelopen week
 • Zeer nette en vlotte installatie! Vriendelijke installateurs! … Meer lezen
  Thomas P ★★★★★ een maand geleden
 • Werken met Greenhouse was vanaf het eerste contact een aangename … Meer lezen ervaring. Goede en complete offerte. De beloofde leveringstermijn is nageleefd. Vlotte en keurige uitvoering van de werken en keigoede inzet van het volledige team.
  De technieker van Greenhouse heeft recent nog voor een tussenkomst gezorgd. Hier ook weer een snelle en correcte oplossing gekregen. Dank voor de snelle service.
  Lu VDW ★★★★ een maand geleden
 • Top service, snelle levering en zetten fout met plezier recht, … Meer lezen zonder bijkomende kosten en met de glimlach! Staan voor kwaliteit en ownership en denken mee. Ook zeer handige service voor aanmelding en aanvraag van premie.
  Sander Van den Zegel ★★★★★ een maand geleden
 • Snelle en goede service en correct in hun afspraken! Heel … Meer lezen tevreden met de installatie’s van mijn airco en zonnepanelen! Topteam!
  Lisa Vdw ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.

Bekijk al onze reviews

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk om een plaatsbezoek in te plannen.


  Waarmee kunnen we jou helpen?