Zappi

Hou je elektrische wagen altijdopgeladen met de Zappi laadpaal.


Bepaal nu zelf hoe snel uw auto opgeladen moet worden, want met de Zappi laadpaal kunt u maximaal gebruik maken van uw eigen elektriciteitsproductie.

Vraag je gratis offerte aan
Green House Solutions zonnepanelen batterijopslag laadpalen airconditioning zappi 27tw 1 phase type 2 with 650 meter cable 3
Zappi

De drie programma's van Zappi.Da's slimmer laden.


De drie programma’s van Zappi zorgen ervoor dat jij jouw wagen volledig naar eigen wens kan opladen. Volledig groen of zo snel mogelijk? Aan jou de keuze.

ECO+ modus

Volledig opgeladen zonder het net te gebruiken in ECO+ modus, waarbij het opladen wordt gepauzeerd als de eigen productie net te laag is (bijvoorbeeld bij bewolking). Kies zelf het percentage van minimaal groen laden.

ECO modus

Laden in slimme modus met zo veel mogelijk gebruik van eigen energie, de ECO-modus. Zodra de eigen productie te laag is, wordt het net bijgeladen. Nooit onder de 1,4kW laden.

Fast Charging

Snelladen zoals met elke andere lader, op maximaal vermogen. Er wordt ook opgeladen vanuit het net als er te weinig eigen productie is. Het maximale vermogen is 7kW, dit is afhankelijk van uw auto en uw aansluiting (16A of 32A).

Green House Solutions zonnepanelen batterijopslag laadpalen airconditioning zappi v2 background
Blog

Lees onze blog, je vindt er actuele informatie gebaseerd op officiële bronnen.


4,9

Nog niet overtuigd?
Lees hier wat onze klanten over ons schrijven.


 • Vrijdag 12 april zonnepanelen komen plaatsen door 2 vriendelijke … Meer lezen en gedienstige werkmannen.
  Hebben hun taken zeer goed uitgevoerd .Als er later een batterij of laadpaal moet geïnstalleerd worden zal ik zeker bij jullie langskomen
  François Van Malder ★★★★★ in de afgelopen week
 • Wij zijn heel tevreden over de volledige service van Green … Meer lezen House Solutions. Vanaf het thuisbezoek van Ewout met een zeer duidelijke uitleg, gevolgd door de offerte , de inplanning en de uiteindelijke installatie door zeer goed team waaronder ook de electrieker die ook behulpzaam en geduldig alles kon uitleggen aan mijn echtgenoot. En niet te vergeten het aangename telefonisch contact met Jana. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
  Guy en Patricia
  Patricia De Marie ★★★★★ in de afgelopen week
 • Zeer nette en vlotte installatie! Vriendelijke installateurs! … Meer lezen
  Thomas P ★★★★★ een maand geleden
 • Werken met Greenhouse was vanaf het eerste contact een aangename … Meer lezen ervaring. Goede en complete offerte. De beloofde leveringstermijn is nageleefd. Vlotte en keurige uitvoering van de werken en keigoede inzet van het volledige team.
  De technieker van Greenhouse heeft recent nog voor een tussenkomst gezorgd. Hier ook weer een snelle en correcte oplossing gekregen. Dank voor de snelle service.
  Lu VDW ★★★★ een maand geleden
 • Top service, snelle levering en zetten fout met plezier recht, … Meer lezen zonder bijkomende kosten en met de glimlach! Staan voor kwaliteit en ownership en denken mee. Ook zeer handige service voor aanmelding en aanvraag van premie.
  Sander Van den Zegel ★★★★★ een maand geleden
 • Snelle en goede service en correct in hun afspraken! Heel … Meer lezen tevreden met de installatie’s van mijn airco en zonnepanelen! Topteam!
  Lisa Vdw ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.

Bekijk al onze reviews

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk om een plaatsbezoek in te plannen.


  Waarmee kunnen we jou helpen?