Lithium-ion

Een lithium-ion batterij voor je woning? Da's de moderne manier van wonen.


Je zonnepanelen zullen ongetwijfeld ook energie produceren wanneer je niet thuis bent om deze te verbruiken. Om deze reden is een thuisbatterij handig. Deze slaat de stroom die je niet verbruikt op voor later. Zo gebruik je nog minder afhankelijk van het net.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan

De LG Chem batterij. Dag en nacht verschil.


Lithiumbatterij

De LG Chem-batterij beschikt over lithiumtechnologie wat hem lichter maakt dan loodbatterijen. Er zijn geen geheugeneffecten en de autonomie is hoger.

Ontlading 90%

Deze batterij verzekert je van een ontlading tot 90%. Je hebt een capaciteit van 6500Wh die je kan ontladen tot maximaal 5850Wh.

Meer dan 6000 oplaadcycli

De lange levensduur van deze batterij maakt een ideaal gebruik op de lange termijn mogelijk. Met een gemiddelde van 250 cycli per jaar heeft de LG-batterij een geschatte levensduur van 20 jaar.

Lichtgewicht ontwerp

De LG Chem-batterij weegt 70 kg. Een temperatuur tussen de 0 °C en 40 °C garandeert een optimaal gebruik, ongeacht de locatie van de installatie.

Opslagcapaciteit tot 6500Wh

De capaciteit van deze batterij is 6500Wh. Dit komt neer op 6500W voor een duur van 1 uur.

Uitgangsvermogen: 4200W

Het uitgangsvermogen van de LG Chem-batterij is maximaal 4200W.

Green House Solutions Get the LG Chem RESU Range at Battery Energy Storage Systems
Blog

Lees onze blog, je vindt er actuele informatie gebaseerd op officiële bronnen.


Nog niet overtuigd?
Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.


 • Ik kan deze firma ten zeerste aanbevelen!
  Niet alleen komen
  … Meer lezen ze stipt hun beloftes na, maar staat ook de naverkoop zeer hoog in hun vaandel.
  Ze werken met zeer degelijke materialen en werken alles tot in de puntjes af.
  Ook prijs/kwaliteit zeker een aanrader!
  Avatar Philip Baeten ★★★★★ een maand geleden
 • Na een eerste positief telefonisch contact te hebben gehad … Meer lezen met de jonge en dynamische zaakvoerder Nick had ik al direct een supergevoel!
  Een paar dagen daarna heb ik bij mij thuis een begrijpbare uitleg gekregen van wat zonnepanelen doen, hoe ze werken enz..., ik ben namelijk geen techneut :-))
  Nick nam hier ruimschoots zijn tijd voor en bracht zijn product op een gedreven manier naar voor! (geen verkoop praatjes!!!)
  Mijn keuze was vrij vlug gemaakt dat Green House Solutions onze panelen zou en mocht komen leggen!
  Ook dit is op een zeer professionele manier gedaan! Hier werd ook naar onze wensen geluisterd zodat het esthetisch allemaal piekfijn in orde zou zijn!!
  Kortom, voor mensen die in de toekomst er zouden over denken om zonnepanelen te willen leggen neem dan zeker contact met DE NICK!!
  Nick ik wens je nog veel succes met je prachtige zaak en ik heb alleen maar bewondering voor zo'n jonge gasten als jij die op een gedreven, beleefde en positieve manier aan zaken doen!!
  Grtz Yves
  Avatar Yves Eeraerts ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Ik ben een zeer tevreden klant. Gans het projecttraject voor … Meer lezen het plaatsen van zonnepanelen verliep vlot . De info, keuze van de configuratie, de prijs en de installatie. Sinds plaatsing geen elektriciteitsverbruik meer van het net. Degelijk bedrijf!!
  Avatar Joris Franckx ★★★★★ 7 months ago
 • Snelle en betrouwbare uitvoering van de gemaakte offerte. … Meer lezen Rendement van onze installatie klopt precies met wat ons werd voorgestelddoor Green House Solutions. Tevreden over gans de lijn!
  Avatar Richard VAN LOOCK ★★★★★ 7 months ago
 • Zeer heldere en duidelijke communicatie, afspraken en timing.Greenhouse … Meer lezen solutions levert echt de mooiste en meest unieke manier van plaatsing van zonnepanelen.Super kwaliteit van zowel panelen als omvormers en ook nog eens volledig futureproof!+ dit alles met een goede prijsstelling !Top werk afgeleverd door echte vakmannen die hun stiel door en door beheersen.
  Avatar Koen ★★★★★ 5 months ago
 • Zeer duidelijke uitleg over de werking van de zonnepanelen! … Meer lezen Vlotte communicatie, Nick is altijd bereikbaar. We voelden ons niet de zoveelste klant... er werd echt tijd genomen om alles te bekijken, bespreken, ... . Snelle plaatsing. Ook een dikke pluim voor de elektricien die ‘s avonds nog een aanpassing kwam doen! Topteam! Wij zijn zéér tevreden!
  Avatar Sofie Cornu ★★★★★ 5 months ago
 • De communicatie ging heel vlot, duidelijke uitleg, veel uitleg! … Meer lezen Nick is echt iemand die vertrouwen geeft. En da's leuk! De plaatsing ging heel snel en werd degelijk uitgevoerd! Kortom: super tevreden👍
  Avatar johan peersmans ★★★★★ 3 months ago
 • Green House Solutions kwam als beste uit 3 offertes dat ik … Meer lezen heb laten opmaken. En wat een resultaat seg! De uitleg dat we kregen over de panelen was top en ook het resultaat was prachtig! Er wordt bij dit bedrijf ook gekeken welke zonnepanelen het mooiste bij uw dak passen. Echt een aanrader!
  Avatar Jourdy Lamberts ★★★★★ 3 months ago
 • Op zeer korte termijn ons project correct efficiënt behandeld! … Meer lezen Zeer tevreden met deze firma te mogen samen werken.
  Avatar Gregory ★★★★★ a month ago

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk om een plaatsbezoek in te plannen.


  ParticulierBedrijf