De multisplit airco van Fujitsu. Bedien meerdere binnenunits met één buitenunit. Stel het optimale systeem samen dat u wenst.

Als u zowel een grote verdieping als veel kamers comfortabel wilt houden, raden wij u aan Multi Split te gebruiken om een eenvoudig systeem te bouwen met één buitenunit. Kies uit een groot aanbod binnenunits die het best bij uw kamers passen. U kunt ze naar wens mixen en matchen. Stel het systeem samen dat precies bij u past.

Discreet

Multi Split is een robuust systeem dat voor een comfortabel binnenklimaat zorgt, maar stil en onopvallend is in zijn dagelijkse werking.

Weinig onderhoud

Multi Split heeft minder onderhoud nodig en is eenvoudiger te installeren dan meerdere splitbuitenunits.

Klaar voor de toekomst

De unit maakt gebruik van de modernste technologieën en koelmiddel met lage impact om minder energie te verbruiken en deze efficiënter te gebruiken.

Flexibel

Multi Split is compatibel met een verscheidenheid aan binnenunits, eenvoudig te installeren en met een flexibele planning, waardoor het een unit is die zich aan uw huis en levensstijl kan aanpassen.

Blog

Lees onze blog, je vindt er actuele informatie gebaseerd op officiële bronnen.


4,9

Nog niet overtuigd?
Lees hier wat onze klanten over ons schrijven.


 • Dans ce monde d’aujourd’hui, un service impeccable et chaleureux, … Meer lezen une vraie écoute humaine vous pouvez encore les trouver auprès de Grenhouse!
  Estelle Marion ★★★★★ een week geleden
 • Zeer goede weerknemer vlot in zijn werk en zeer aangenàm … Meer lezen met de mensen het betreft Maxim
  Francine Janssens ★★★★★ 3 weken geleden
 • Nous sommes très contents que notre fils nous a conseillé … Meer lezen votre société car le service était top! Très professionnel du début jusqu'a la fin. Le travail est propre et très bien fait. Je conseille Green House Solutions à tout le monde! Merci!
  Encarni Fernandez ★★★★★ 2 maanden geleden
 • zeer tevreden over onze keuze om met greenhouse solutions … Meer lezen in zee te gaan. Van de verkoper die voor een eerste gesprek bij ons langs is gekomen tot en met de plaatsing van onze panelen is alles uiterst vriendelijk, vlot en netjes verlopen. Deze mensen kennen hun vak een echte aanrader!
  Sabrina Debast ★★★★★ 2 maanden geleden
 • madeleine vrancx ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Makkelijk bereikbaar bij vragen, vlotte installatie door … Meer lezen bekwame vakmensen en goede prijs-kwaliteitsverhouding! Jana van planning was ook heel vriendelijk en behulpzaam! Tevreden klant hier :)
  Katia Van Wesemael ★★★★ 2 maanden geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.

Bekijk al onze reviews

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk om een plaatsbezoek in te plannen.


  Waarmee kunnen we jou helpen?