0

dagen

Terugdraaiende energieteller

Volgend jaar is het te laat!

Op 01 januari 2021 gaat er een nieuwe wetgeving van kracht. Het is je laatste kans om nog zonnepanelen te plaatsen met een terugdraaiende teller. Dit geeft je het enorme voordeel om nog 15 jaar lang (!) de energie die je in de zomer opwekt ook in de winter te kunnen gebruiken; en dit allemaal zonder in een batterij te moeten investeren.

Vraag je gratis offerte aan

Zonnepanelen betalen zichzelf terug op gemiddeld 7 jaar tijd.

Zonnepanelen plaatsen dien je te bekijken als een investering, niet als een kost. Het bedrag dat je uitspaart op je energiefactuur zorgt ervoor dat je je zonnepanelen terugbetaald ziet binnen gemiddeld 7 jaar tijd. Je betaalt op jaarbasis m.a.w. gemiddeld 750,- euro minder aan je energieleverancier.

Waarom kiezen voor zonnepanelen bij Green House Solutions?

Van de zonnepanelen, omvormers en montagematerialen tot de bekabeling en connectoren; al onze producten worden zorgvuldig uitgekozen, goedgekeurd en geplaatst door specialisten.

Wij staan in voor het volledige project, gaande van het eerste kennismakend gesprek tot de afhandeling van de administratie bij de netbeheerder. Kiezen voor Green House Solutions betekent een totale ontzorging van je installatie!

Wij hebben reeds jaren ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en zorgen dan ook voor een volledig afgewerkte installatie binnen één werkdag. Voor grote installaties kan de installatietijd uiteraard afwijken.

Wij staan in voor het onderhoud van je zonnepanelen, al onze installaties worden vanop afstand gemonitord. Dit zorgt ervoor dat we zeer snel kunnen ingrijpen in geval van storingen of defecten. Ook voor het reinigen van je installatie kan je bij ons terecht.

Particulier

Contacteer ons gerust met je vragen.
We staan altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op