Rendement. Da's ons hoofddoel.
Zullen we samen jouw opties eens bekijken?

We begrijpen het, je tijd is kostbaar. Laten we dus snel even bellen. We plannen meteen een plaatsbezoek in en voor je het weet heb je een vrijblijvende offerte op tafel liggen.

  Onze waarden zijn ijzersterk.
  Net zoals onze installaties.


  Rendement primeert

  We zullen steeds de meest rendabele optie voor jouw bedrijf voorstellen.

  Vlotte communicatie

  We zijn vlot bereikbaar, bij ons ben je niet de zoveelste klant.

  Duidelijke uitleg

  We nemen ruim de tijd om onze werking aan je uit te leggen.

  Snelle plaatsing

  Vlot en volgens de regels van de kunst. Doorgaans binnen de ±8 weken.

  Uniek montagesysteem

  Ons vernieuwend montage-systeem zorgt voor een naadloze afwerking.

  Advanced installer

  Rechstreekse inkoop bij de merken verzekert een goede garantie.

  Real-time monitoring

  We monitoren je installatie vanop afstand en grijpen snel in bij storingen.

  Opmeting

  Nooit verrassingen dankzij ons gedetailleerd plaatsbezoek.

  Vragen staat vrij. Neem contact op en ontvang snel een vrijblijvende offerte op maat.

   Wees klaar voor de toekomst.
   Verhoog je rendement met een uitbreidbare totaaloplossing!


   Wij plaatsen intelligente systemen die schaalbaar zijn waar nodig.

   Wij helpen jou in je zoektocht naar de meest kwalitatieve zonnepanelen. We werken uitsluitend met tier 1 zonnepanelen.

   Wij zijn ervan overtuigd dat een slimme omvormer vandaag de beste keuze is, dit houdt alle mogelijkheden open voor in de toekomst.

   Overgeproduceerde energie wordt opgeslagen in een batterij en kan gebruikt worden op momenten dat je geen productie hebt vanuit je zonnepanelen.

   Met een energiemeter kunnen het verbruik, de geïmporteerde en geëxporteerde energie, en het eigen gebruik van de productie gemonitord worden.

   Door voor een slim omvormingssysteem te kiezen, kan je verbruikers besturen op momenten dat er productie is maar je zelf niet aanwezig bent in je woning.

   Montagemateriaal

   Onze montagematerialen zijn eveneens van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben toepassingen voor elk dak en elke ondergrond.

   4,9

   Nog niet overtuigd?
   Lees hier wat onze klanten over ons schrijven.


   • Nu we weten waarom we even moesten wachten (iedereen wil … Meer lezen zo'n kleppers van vakmannen) om SMART ENERGY RELAIS en ZIGBEE MODULE te komen installeren,zijn wij MEER dan tevreden over de service en de uitgevoerde werken.Moet ook vermeld worden ....Wij moesten tijdens de werken dringend weg en "de mannen" hebben onze woonst zelf afgesloten en sleutel nadien terugbezorgd,waar gebeurd dit nog.......Heel de firma is zeker het vertrouwen waard . TOPPERS
    Geert Van Dievel ★★★★★ in de afgelopen week
   • Fantastic service. Even though there were delays in the delivery … Meer lezen of some part, we always had great communication and everyone is very friendly and professional, from the salesmen, to the support, to the installers!
    Luigi Bevilacqua von Gunderrode ★★★★★ een week geleden
   • Ondanks wat ik hier lees werken ze WEL met onderaannemers. … Meer lezen
    2 x iemand over de vloer die komt meten. Bij de plaatsing past het dan toch niet en heeft de klant 636€ aan zijn been en proberen ze nog bij te verkopen.
    Als je dan iets durft te zeggen lachen ze je beleefd uit.
    Jonathan ★★☆☆☆ 2 weken geleden
   • Correcte prijs - plaatsing en aanmeldingen bij bevoegde instanties … Meer lezen en plaatsing op de afgesproken datum
    mark daems ★★★★★ 3 weken geleden
   • Wij kwamen bij Green House Solutions terecht op aanraden … Meer lezen van vrienden die heel tevreden waren over hun installatie.
    Al van bij het opmaken van de offerte hadden ook wij een goed gevoel. Er werd gevraagd naar onze behoeften en mogelijkheden en nog terwijl Yannick, de verkoper van GHS, bij ons was hadden wij onze offerte al in onze mailbox. Heel professioneel.
    De plaatsing was bij ons niet evident omdat onze berging waar de omvormer diende te komen zich in het midden van ons appartement bevindt. Via een schacht op het dak en het verlaagd plafond in de badkamer werd de nodige bekabeling binnen gebracht tot in de berging.
    GHS werkt niet met onderaannemers, en dat merk je. Zowel de elektricien als de plaatsers van de panelen hebben zéér proper werk geleverd.
    De panelen die van Belgische makelij zijn (35 Jaar productgarantie, 35 Jaar servicegarantie 35 Jaar performancegarantie 86% na 35 jaar) liggen er nu 14 dagen en hebben ondanks het slechte weer toch al mooi opgebracht.
    Wij zouden onmiddellijk terug voor Green House Solutions kiezen, ook al waren zij niet de goedkoopste. Het materiaal en het geleverde werk verantwoorden ruimschoots de meerkost ten op zichte van de andere firma’s waar wij offertes hebben opgevraagd. Een echte aanrader dus!
    Frank en Nancy
    Frank Dams ★★★★★ 3 weken geleden
   • Mooi werk geleverd, op tijd (zelf vroeger dan gepland) én … Meer lezen ik mocht zelf de bekabeling leggen (dit was mijn eigen wens)
    patrick becart ★★★★★ 4 weken geleden

   Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.

   Bekijk al onze reviews