4,9

Nog niet overtuigd?Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.


 • Nu we weten waarom we even moesten wachten (iedereen wil … Meer lezen zo'n kleppers van vakmannen) om SMART ENERGY RELAIS en ZIGBEE MODULE te komen installeren,zijn wij MEER dan tevreden over de service en de uitgevoerde werken.Moet ook vermeld worden ....Wij moesten tijdens de werken dringend weg en "de mannen" hebben onze woonst zelf afgesloten en sleutel nadien terugbezorgd,waar gebeurd dit nog.......Heel de firma is zeker het vertrouwen waard . TOPPERS
  Geert Van Dievel ★★★★★ in de afgelopen week
 • Fantastic service. Even though there were delays in the delivery … Meer lezen of some part, we always had great communication and everyone is very friendly and professional, from the salesmen, to the support, to the installers!
  Luigi Bevilacqua von Gunderrode ★★★★★ een week geleden
 • Ondanks wat ik hier lees werken ze WEL met onderaannemers. … Meer lezen
  2 x iemand over de vloer die komt meten. Bij de plaatsing past het dan toch niet en heeft de klant 636€ aan zijn been en proberen ze nog bij te verkopen.
  Als je dan iets durft te zeggen lachen ze je beleefd uit.
  Jonathan ★★☆☆☆ 2 weken geleden
 • Correcte prijs - plaatsing en aanmeldingen bij bevoegde instanties … Meer lezen en plaatsing op de afgesproken datum
  mark daems ★★★★★ 3 weken geleden
 • Wij kwamen bij Green House Solutions terecht op aanraden … Meer lezen van vrienden die heel tevreden waren over hun installatie.
  Al van bij het opmaken van de offerte hadden ook wij een goed gevoel. Er werd gevraagd naar onze behoeften en mogelijkheden en nog terwijl Yannick, de verkoper van GHS, bij ons was hadden wij onze offerte al in onze mailbox. Heel professioneel.
  De plaatsing was bij ons niet evident omdat onze berging waar de omvormer diende te komen zich in het midden van ons appartement bevindt. Via een schacht op het dak en het verlaagd plafond in de badkamer werd de nodige bekabeling binnen gebracht tot in de berging.
  GHS werkt niet met onderaannemers, en dat merk je. Zowel de elektricien als de plaatsers van de panelen hebben zéér proper werk geleverd.
  De panelen die van Belgische makelij zijn (35 Jaar productgarantie, 35 Jaar servicegarantie 35 Jaar performancegarantie 86% na 35 jaar) liggen er nu 14 dagen en hebben ondanks het slechte weer toch al mooi opgebracht.
  Wij zouden onmiddellijk terug voor Green House Solutions kiezen, ook al waren zij niet de goedkoopste. Het materiaal en het geleverde werk verantwoorden ruimschoots de meerkost ten op zichte van de andere firma’s waar wij offertes hebben opgevraagd. Een echte aanrader dus!
  Frank en Nancy
  Frank Dams ★★★★★ 3 weken geleden
 • Mooi werk geleverd, op tijd (zelf vroeger dan gepland) én … Meer lezen ik mocht zelf de bekabeling leggen (dit was mijn eigen wens)
  patrick becart ★★★★★ 4 weken geleden
 • Vriendelijk team, bekwame mensen met oor voor de klant.
  Bedankt
  … Meer lezen aan Kenneth, Ken en Michael voor de verzorgde installatie.
  M. Peeters ★★★★★ 4 weken geleden
 • Midden juli werden bij ons zonnepanelen en een thuisbatterij … Meer lezen geplaatst door Green House Solutions.
  De plaatsing heeft wat vertraging opgelopen omwille van de ondertussen alom bekende reden, laattijdige levering van de nodige materialen.
  De plaatsing door de vakmannen van Green House solutions verliep echter vlekkeloos.
  Zowel de dakwerkers als de electricien waren zeer professioneel en mannen waarmee we konden communiceren (niet onbelangrijk vinden wij).
  Zij zochten met ons naar de meest efficiënte manier voor aansluiting van de panelen, omvormer en batterij.
  Na de plaatsing ontvingen wij dan van de zaakvoerder Nick een duidelijk stappenplan, voor het indienen van de aanvraag voor de premies.
  Via een app kunnen wij dagelijks de opbrengst van onze zonnepanelen opvolgen.
  Het is wel lang wachten op de goedkeuring van Fluvius en plaatsing van de digitale meter, maar ook dat is in orde gekomen.
  Kortom, wij zijn tevreden klanten.
  Viviane Dons ★★★★★ 4 weken geleden
 • We zijn erg tevreden over Green House Solutions. Het kennismakingsgesprek … Meer lezen verliep erg aangenaam. Je voelt je zeker niet onder druk gezet en je krijgt een professionele maar duidelijk verstaanbare uitleg. Wanneer ze een richtdatum geven dat ze komen plaatsen, is dat mooi correct gerekend (bij ons waren ze zelf een maand vroeger dan gepland!) De plaatsing en afwerking is erg verzorgd en netjes. Bij ons was er een probleem met een onderdeel van de batterij. Ze hebben ons dit onmiddellijk uitgelegd, en zijn de volgende dag terug gekomen om dit te herstellen. Een nieuw onderdeel is geplaatst zonder enig probleem. Een tijdje later hadden we nogmaals een dingetje waardoor de batterij niet werkte. Na dit gemeld te hebben, hebben ze Huaweii gecontacteerd maar dat kon even duren. Ze zijn dan zelf nog langs gekomen en hebben het probleem snel in orde gebracht. Een beetje jammer dat ik hier zelf achter heb moeten vragen, maar toch blij dat ze het op een correcte manier hebben afgehandeld. We zijn erg tevreden en raden ze dan ook aan bij iedereen die naar info vraagt! Bedankt aan het hele team om er voor te zorgen dat alles (terug) naar behoren werkt!
  Maaike de bock ★★★★ een maand geleden
 • Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met greenhouse. … Meer lezen Onverwacht vroegere plaatsing dan we dachten. Dus niet lang moeten wachten. Duidelijke uitleg vooraf maar ook bij de plaatsing. De plaatser en elektricien deden heel erg hun best; werkte vlot én de hele dag door met een hele propere/mooie afwerking als gevolg. We konden dezelfde avond de installatie in gebruik nemen en zijn zeer tevreden over de kwaliteit ervan.
  Glenn smedts & stephanie asselmans
  Stephanie Asselmans ★★★★★ een maand geleden
 • Ik ben zeer tevreden van de service van greenhouse solutions. … Meer lezen Goede uitleg door Elias, goede communicatie, vlotte en kwalitatieve plaatsing. Ik koos ook voor hen vanwege het plaatsingssysteem waardoor de panelen als 1 vlak op je dak liggen ipv de klassieke plaatsing met klemmen. Kortom alles is vlot verlopen.
  Tom Clerinx ★★★★★ een maand geleden
 • Jonas Gryson ★★★★★ een maand geleden
 • Zeer gelukkig met mijn keuze voor Greenhousesolutions uit … Meer lezen 4 kandidaten: de enige die op dit ene dak gedeelte 9 panelen kon plaatsen. Correcte afspraken en onverwacht sneller en mooi geplaatst in 1 vlak. Werking goed uitgelegd. Zeer tevreden.
  Johan Heyman ★★★★★ een maand geleden
 • Ik ben super tevreden over de installatie van mijn zonnepanelen. … Meer lezen Ik kan aan iedereen Green house Solutions aanbevelen. Duidelijke uitleg, correcte offerte en juiste prijs. De werkmannen waren zeer vriendelijk en hebben alles proper afgewerkt.
  Berlinda Vanloo ★★★★★ een maand geleden
 • Werken met Greenhouse solutions was een uiterst aangename … Meer lezen ervaring!
  Eindelijk een firma die eerlijk en vlot communiceert, gemaakte prijsafspraken & timing naleeft en een uitstekende service aanbiedt met vriendelijke techniekers. Tevens een snelle plaatsing!
  Een echte aanrader!
  Stijn Vranckaert ★★★★★ een maand geleden
 • De nummerplaten van de Greenhouse Solutions bestelwagens … Meer lezen beginnen met "VAKMAN", en dat is niet gelogen, noch overdreven. Fijne samenwerking vanaf het eerste contact tot plaatsing en opvolging (ze waren zelfs aanwezig bij de verzwaring naar 3-fasen). Ze doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen - kortom - een aanrader!
  Kurt Vermeiren ★★★★★ een maand geleden
 • We zijn bijzonder te spreken over de benadering van Greenhouse … Meer lezen solutions. De installatie verliep feilloos. Er bleek even een probleem met de geleverde omvormer te zijn én die werd prompt vervangen. Een goede service en een fijne app om alle activiteit op te volgen.
  Dennis Thijssens ★★★★ 2 maanden geleden
 • Super team, snelle plaatsing,
  Inge Segers ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Green house Solutions heeft bij ons zonnepanelen geplaatst, … Meer lezen duidelijke offerte, goede communicatie van Yannick. Plaatsers proper en goed werk afgeleverd 👍
  Maxim Milants ★★★★★ 2 maanden geleden
 • wat ben ik een tevreden klant van het plaatsen van zonnepanelen … Meer lezen en thuis batterij twee werknemers hebben dit kommen plaatsen
  mooi afgewerkt zeer snel geplaats; op dezelfde dag in dienst gezet en onmiddellijke. en een directe opbrengst zeker tevreden met installeert sinds dien heb we al terug op net geplaats
  ik zou deze firma zeer aan bevelen voor zonnepanelen en thuisbatterij top team
  Eric Leirens ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Zeer tevreden met het volledige traject, alles van a tot … Meer lezen z in orde gebracht. Sneller dan beloofd.
  Eindelijk een bedrijf die haar beloftes nakomt.
  Marc Van Hamme ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Green House Solutions wil ik graag aanraden aan iedereen … Meer lezen op zoek naar een betrouwbare 'zonnepanelen-partner'. De voorafgaandelijke uitleg was volledig, de offerte duidelijk en de factuur kwam volledig overeen met de offerte. Belangrijke opmerking: de mannen die de panelen hebben geplaatst hebben erg proper gewerkt. Aanrader !
  Peter Vanremoortele ★★★★★ 2 maanden geleden
 • De installatie van mijn zonnepanelen zijn volledig conform … Meer lezen onze afspraken en perfecte uitvoering in zeer korte tijd.
  Henri De Merechy ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Afspraken correct nagekomen, levering en plaatsing perfect … Meer lezen uitgevoerd en alles netjes opgeruimd nadien. Er werden 24 zonnepanelen en een batterij geplaatst. Alles kan op 1 dag. Echte vakmannen en experten. Ook de administratie verdient een pluim voor hun aangename begeleiding.
  ann winckelmans ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Alles tot in de puntjes afgewerkt. Hartelijk dank voor de … Meer lezen jullie uitgebreide service. Logisch dat ik jullie adres had doorgekregen van mijn familie, ik geef dit ook graag door aan andere.
  Nicolas de ridder ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Wij raden Green House Solutions BV aan iedereen aan!
  goede
  … Meer lezen uitleg, duidelijke offerte en correcte prijs, perfecte plaatsing en afwerking, alleen maar positieve commentaren. dank je wel Green House Solutions!
  Ingrid Coenen ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Heel boeiende ervaring. En fantastisch hoe je je eigen stroomopwekking … Meer lezen en het verbruik de hele dag minuut na minuut kunt volgen via de superhandige app!
  Gie Luyten ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Green House Solutions heeft hier uitstekend werk geleverd, … Meer lezen had een diep begrip van de technologie die nodig is voor de installatie van zonnepanelen en batterijen, gaf ons ook gedetailleerde informatie over het installatieproces.
  Ten zeerste aanbevolen aan iedereen die zonnepanelen en/of een batterij wil installeren.
  Hun professionaliteit, expertise en toewijding waren echt indrukwekkend.
  Edwin Bontinck ★★★★★ 2 maanden geleden
 • De firma was punctueel en correct , de techniekers waren … Meer lezen super vriendelijk en behulpzaam .dus mijn mening is wil je zonnepanelen neem dan zeker even contact op met green house solutions BV .
  Carlo Reyniers ★★★★ 2 maanden geleden
 • Very clean and professional installation
  Eric Van herp ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Vlotte communicatie voor en na installatie. Steeds duidelijke … Meer lezen antwoorden. De plaatsing was vroeger dan gepland rekening houdend met de geldende subsidie regels. Alles verliep zeer correct.
  Ronald Van Nuffelen ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Gregory heeft onze installatie perfect en snel hersteld. … Meer lezen Geen onnodige vervangingen of kosten. Perfecte dienstverlening!
  Johan Ramael ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Tevreden over de kennis van de verkoper en het vlotte verloop … Meer lezen van de plaatsing.
  Sabrina Van Eeckhout ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Top firma!
  Parano Tv ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Correcte plaatsing, duidelijke afspraken die gevolgd worden. … Meer lezen
  koen adams ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Wij kunnen énkel super tevreden zijn ! Eindelijk nog eens … Meer lezen een firma in een overvolle markt waar je kan op rekenen... Afspraak is afspraak en ze houden zich meer dan 100% hieraan. Naar plaatsing toe was ik het als klant die niet snel genoeg verlof kon nemen... Plaatsing is uitgevoerd vóór de beloofde tijdspanne. Top service, top afgeleverd werk en top na-service.
  Jan Danckaerts ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Een aanrader. Waarom?
  Na een kort vergelijk met enkele ander
  … Meer lezen aannemers kon Yannick “Sales” mij overtuigen met zijn technische kennis en foto's van voorbeeldprojecten. Er was een gevoel van vertrouwen door vakkennis. De esthetische voorgestelde opstelling op het dak sprak ons ook aan.
  De prijs lag in de lijn van de verwachtingen en we besloten met Green House Solutions in zee te gaan.
  Wat daarop volgde was een duidelijke communicatie naar planning.
  Op de afgesproken installatiedag stonden Michael Mats en Kenneth 's morgens voor de deur.
  Diezelfde dag hadden we een operationele installatie, perfect afgewerkt, opgeleverd met een goede uitleg en geen afval te bespeuren. De installatie mensen maken er een erezaak van om een perfecte afwerking af te leveren. Enkele gaatjes meer boren om een buisje net wat mooier te leggen wordt op eigen initiatief gedaan. Doordat ze kunnen werken met kwalitatief materiaal krijgt niet alleen de klant maar ook Green House werknemers een tevreden gevoel na weer een nieuwe installatie.
  Je merkt door heel de firma een positieve ingesteldheid die zich uit in kwaliteit.
  Merci aan Nick en alle medewerkers van Green House Solutions.
  Stefaan Dewaele ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Top bedrijf
  1ste contact met de vertegenwoordiger was super,
  … Meer lezen
  zeer goed advies gekregen over verschillende mogelijkheden over de zonnepanelen en de thuisbatterij.
  Duidelijke offerte gekregen.
  Voor de plaatsing werd alles besproken hoe ze te werk zouden gaan en waar de batterij zou geplaatst worden
  het plaatsen van de zonnepanelen en de batterij werd zorgvuldig uitgevoerd zoals besproken
  na de installatie werd ook de werking ervan correct uitgelegd.
  Na de werken werd alles netjes opgekuisd achter gelaten
  Green House Solutions is een aanrader om met samen te werken
  Top Team
  Olav Annemans ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Duidelijke communicatie, eerlijke prijs, efficiënte planning, … Meer lezen goede organisatie en plaatsing van de zonnepanelen. Merci!
  Nanda Dreesen ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Duidelijke offerte, correcte prijs. Bovendien denken de … Meer lezen techniekers mee om een zo optimaal mogelijke installatie te realiseren, zelfs indien dit van het originele installatieplan afwijkt.
  Een absolute aanrader !
  Wim Hofmans ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Klantvriendelijkheid, afwerking en dienst na verkoop zijn … Meer lezen hun sterke troeven. Zeker de moeite waard om te contacteren als je het overweegt om zonnepanelen te plaatsen.
  Wouter Michiels ★★★★ 4 maanden geleden
 • Proper werk
  Fantastische service
  Correct
  Kris Dugardyn ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Heel tevreden met de keuze voor Green House Solutions. Heel … Meer lezen duidelijke communicatie en afspraken worden correct nagekomen. De installatie is zeer net uitgevoerd en alles is vlekkeloos afgewerkt. Een aanrader!
  Bjorn De Smet ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Zonet zonnepanelen en batterij laten plaatsen,had er eerst … Meer lezen mijn bedenkingen bij omdat ik meer een doe hetzelver ben .Echter panelen zijn goed geplaatst en eveneens de technische instalatie ,mooi afgewerkt en netjes alles opgekuist ,twee dagen later al afspraak gemaakt voor de keuring .
  Topprestatie door techniekers en snelle afhandeling voor de administratie . Voor mij sterke aanrader om deze Firma aan te spreken .Nogmaals bedankt aan gans het Team .
  Erik Faes ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Super tevreden van Green House Solutions. Eerst een heel … Meer lezen klaar en duidelijke uitleg gekregen van Elias, geen enkele vraag ging hij uit de weg en kon hij op antwoorden waardoor het voor ons allemaal duidelijker werd. Plaatsing ook allemaal mooi en op tijd volgens afspraak. Super service gekregen. Nadien nog contact gehad met kantoor zelf om alle info te krijgen i.v.m. inloggegevens van de app en factuur. Binnen de 10min alles ontvangen. Deze firma is zeker een aanrader voor het plaatsen van zonnepanelen.
  levi van Hazendonk ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Top organisatie, vriendelijke en professionele mensen die … Meer lezen hun vak kennen van a tot z. Van de verschillende organisaties die we contacteerden springt Greenhouse Solutions er met kop en schouders bovenuit.
  David Bogaerts ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Zeer professionele firma, zeker aan te raden!
  Pieter S ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Green House
  Bedankt voor de goede verkoper de mannen van
  … Meer lezen het dak,
  de installateur die moeilijk moest werken en het toch maar
  gedaan heeft!
  Zeer tevreden van jullie
  Freddy De Haes
  Freddy De Haes ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Green House Solutions BV heeft ons zonnepanelen geplaatst … Meer lezen en wij zijn blij dat we met deze firma gewerkt hebben aangezien dat alles tot in de puntjes uitgevoerd is voor een correcte prijs.
  Luc Mortier ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Ik heb met meerdere aannemers afspraken gehad om offertes … Meer lezen op te vragen voor de plaatsing van zonnepanelen inclusief thuisbatterij.
  Elias van Green House Solutions is het minst lang bij mij geweest.
  Gewoon heel duidelijk, eerlijk en helemaal niet opdringerig.
  Dit gaf mij direct het gevoel dat ik bij het juiste adres was.
  De techniekers die ter plaatse kwamen wisten van aanpakken.
  Toen ik de dag van installatie, na de plaatsing, meer optimizers wenste, liep de communicatie met kantoor super vlot.
  Alles werd dezelfde dag nog geleverd en door de techniekers geïnstalleerd. Hiervoor zijn ze zelfs terug gekomen.
  De elektricien heeft ook een uitermate verzorgde set achtergelaten.
  Gewoon een vriendelijk topteam dat duidelijk weet waar ze mee bezig zijn.
  Bedankt mannen!
  Jan Reyntjens ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Installation prévu normalement pour mars 2023 mais par chance … Meer lezen ça a été fait en janvier. Très content de la sympathie d''Elias le vendeur, Nils au téléphone pour chaque question. Et les installateur très a l' écoute et un travail parfait finition au top rien à redire je conseil à tout ceux qui veulent faire appel à des vrais professionnels.
  esmer01 (esmer01) ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Zeer tevreden van Green House Solutions BV. Direkt een offerte … Meer lezen ter plekke, met deftige uitleg over verloop/subsidies/etc. Alles werd netjes geinstalleerd. Toffe mensen. Zeker een aanrader om mee samen te werken. Doe zo voort.
  Tim Verbeeck ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Na lang aarzelen maar met een duidelijk uitleg en een volledige … Meer lezen prijsofferte hebben we beslist om in zee te gaan met Green house Solutions voor de plaatsing van zonnepanelen.
  De afgesproken plaatsingstermijn werd gerespecteerd.
  Het personeel , zowel de plaatser van de panelen als de elektriekers voor de plaatsing en aansluiting van de omvormer, was vriendelijk, correct en vakbekwaam en tevens waren het harde werkers.
  Green House Solutions mag trots zijn op de medewerkers waardoor het clienteel zeer tevreden kan zijn.
  Green House Solutions is de oplossing voor wie nog zou twijfelen over de plaatsing van zonnepanelen.
  Harry Reyntjens ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Travail parfait ! rapide, propre et efficace. Personnel à … Meer lezen l'écoute et toujours présent pour répondre aux questions. Très bon matériel et excellent rapport qualité/prix. Support technique au top ! Dommage que je ne puisse pas donner plus que 5 étoiles, car je suis vraiment satisfaite à 100 %. Green House Solutions à recommander !
  Fabienne Deza ★★★★★ 4 maanden geleden
 • In 1 woord: topteam! Ik heb een uitgebreide review geschreven … Meer lezen die te lezen is op de facebookpagina van Green House Solutions.
  Chris Vermaeren ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Installation de panneaux solaire. Je recommande cette firme. … Meer lezen Transaction et installation sans problèmes . Je recommande cette firme à ceux qui veulent se lancer dans l 'aventure.Installatie van zonnepanelen. Ik raad dit bedrijf aan. Transactie en installatie zonder problemen. Ik beveel dit bedrijf aan aan degenen die het avontuur willen aangaan.
  roland geeurickx ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Een pluim voor het meedenken met de klant, correcte service … Meer lezen & afspraak = afspraak.
  Lucas Smits ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Steeds te bereiken en vlotte communicatie, eerlijk over levertermijn, … Meer lezen installatie geplaatst met hoog vakmanschap! Zeer tevreden dat ik voor deze firma heb gekozen!
  Kevin Derkinderen ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Wij zijn zéér tevreden van de samenwerking met Green House … Meer lezen Solutions (keuze gemaakt voor zonnepanelen en thuisbatterij). Zoals veelvuldig omschreven in hun reviews en naar onze ervaring terecht, een bijzonder gedreven team dat de tijd neemt om een deskundige uitleg te geven vóór en tijdens plaatsing. Waren we al onder de indruk tijdens het eerste contact met verkoop (met Elias), ook de plaatsers waren bijzonder vriendelijk en vlogen er van bij het begin in. Alles werd netjes geïnstalleerd, zelfs enkele puntjes ter verbetering werden uitgeklaard. Afspraak voor keuring (& positief relaas) volgde al snel nadien. Een bijzonder hartelijke dankjewel!
  Ivan ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Zeer professionele mensen die hun afspraken correct nakomen. … Meer lezen
  De techniekers hebben zeer mooi werk afgeleverd , zeer proper en verzorgde afwerking.
  Aanrader .
  kurt maurien ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Een hele dikke pluim aan green house solutions . Aan nic … Meer lezen en zijn mannen .Wij zijn heel tevreden van de werken en plaatsing Vd zonnepanelen die vlekkeloos is verlopen en zelfs nog vroeger dan verwacht. De eletriciens en de dakwerker top mannen een voor een harde werkers zeer beleefd en niks is teveel , altijd een beleefd antwoord op al onze vragen en zéér proper gewerkt een dikke dank u wel aan het team een aanrader voor de twijfelaars . Laat de zon maar komen !
  Annie Potoms ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Na een dozijn leveranciers te hebben gescreend en filmpjes … Meer lezen op YouTube kan je toch het kaf van het koren onderscheiden. Green House Solutions heeft een "op maat" oplossing geplaatst volgens onze wensen: een SolarEdge systeem (omvormer + batterij) met Belinus panelen, monofase. Bovendien hebben zij zich volledig aan hun belofte gehouden. Het project verliep in fasen:1) een "voorkeuring": om na te kijken of het ontwerp kon uitgevoerd worden (meting aarding, verliesstroomschakelaar, afmetingen dak,....). Dit nam enkele uren in beslag en werd gedaan ongeveer een week na de bestelling.2) Plaatsing van de omvormer, batterij en bekabeling. Telkens werd besproken of alles naar wens was (batterij een beetje naar links, omvormer wat hoger e.d.). De plaatsing was perfect!3) Plaatsing van de zonnepanelen en aansluiting op netwerk. De plaatsers, een andere ploeg, hadden geen last van de vrieskou en hebben eveneens perfect werk geleverd.4) Activeren van systeem en registratie bij SolarEdge. Omdat we optimizers erbij genomen hebben kan Green House Solutions het systeem monitoren en onmiddellijk ingrijpen moest er zich een probleem voordoen. Bovendien heeft schaduw (schouw of boom bijvoorbeeld) dan slechts een minimale invloed op de prestaties.5) Planning van eindkeuring. Die zal zondag (ja zondag) 25 december plaatsvinden zodat we op tijd zijn om nog van de subsidies te genieten.Samengevat ben ik zeer tevreden van Greenhouse Solutions!
  Johnny Reusens ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Beste medewerkersWij zijn zeer tevreden over het bedrijf … Meer lezen Green House Solutions!Een modern goed draaiend en jong bedrijf waar men nog hard kan en wil werken.We gaan zeker voor jullie reclame maken.Vriendelijke groeten Erna en Fons
  Erna Peeters ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Brenda Rents ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Zeer goede betrouwbare installateur die beloftes nakomt en … Meer lezen technische problemen niet uit de weg gaat. Aan te raden!
  Livinus Pelgrims ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Alles perfect gelopen, top service!
  Dirk Gysbrechts ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Wij hebben met dit bedrijf zonnepanelen en een batterij laten … Meer lezen plaatsen en zijn zeer tevreden over de service. Het was het enige bedrijf dat een verkoper stuurde die een goede uitleg gaf. De offerte was correct en misschien niet meteen de goedkoopste maar hun service en correcte afhandeling maakte het meer dan goed. Via deze weg (mochten ze het lezen) nogmaals bedankt aan de professionele en uiterst vriendelijke plaatsers. TOPBEDRIJF
  Werner Keppens ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Zeer tevreden, correcte plaatsing, vriendelijk en stipt personeel.Topzaakvoe … Meer lezenrder, wij zijn heel tevreden! Bedankt! We zeggen het voort, gr. Danny en Maggy
  Daniel Claessens ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Zowel het commerciële advies als de uitvoering van het project … Meer lezen zijn uitstekend, evenals de service achteraf. Mooie en degelijke installatie.
  Willy Cools ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Vlotte en correcte plaatsing van zonnepanelen en batterij. … Meer lezen Goede servis na plaatsing. 👍
  Mark Van Deyck ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Toffe samenwerking met kwalitatief resultaatDank aan Yannick, … Meer lezen Michael en Kenneth
  Kurt GOEYVAERTS ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Kennis van zaken, klantgericht, flexibel, duidelijk. Zowel … Meer lezen voor de installatie als erna. En de installatie zelf is gebeurd door een team dat snel en goed te werk gaat, met goede communicatie naar mezelf als klant.Ik kan GreenHouseSolutions alleen maar warm aanbevelen. Prijs-kwaliteit is zeer goed.
  Wim Braeckmans ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Zuiver vakmanschap, efficiënt en betrouwbaar. Ik vond het … Meer lezen super aangenaam samenwerken! Dank je wel voor alles.
  Pat Lauwers ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Offertes voor plaatsing zonnepanelen op zinken dak (VM Zinc … Meer lezen staande naad) gevraagd bij 3 verschillende installateurs en deze van Green House Solutions gekozen omwille van duidelijke en correcte uitleg bij eerste bezoek, heldere offerte (steeds online raadpleegbaar), daarna steeds bereikbaar bij vragen.Plaatsing professioneel en ordelijk.Solar Edge App zorgt voor een duidelijke opvolging van zonnepanelen en batterij.
  Jef Cerneels ★★★★★ 6 maanden geleden
 • We hebben 16 panelen en een thuisbatterij aangekocht. We … Meer lezen zijn heel tevreden over Greenhouse Solutions: duidelijke uitleg, goede prijs en levertermijn, het materiaal is van goede kwaliteit, plaatsing is vlot verlopen. De keuring was kort na de plaatsing. Er was een klein foutje bij de aansluiting, dat ze achteraf dan recht gezet hebben. Bedankt voor het goede verloop.
  Joost Van Nuffelen ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Zeer mooi werk geleverd. Panelen liggen heel netjes, batterijen … Meer lezen proper aangesloten. Alles werkt prima, goede uitleg bij de installatie van de app gekregen. Zeker aan te bevelen!
  Natalie ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Afspraak gemaakt met de verkoper Yannickvolledig en uitgebreid … Meer lezen en professioneel uitleg gekregen hoe en waar zonnepanelen gaan liggen belooft tussen 12-18 weken te plaatsen is ook allemaal netjes gebeurd elke email elke telefoon wordt beantwoordOp de dag van de installatie nog is uitleg gekregen van Ken en Mats die mannen weten met wat dat ze bezig zijn allees was geïnstalleerd en proper achtergelaten met andere woorden echt 5 sterren werknemers en bedrijf
  Dilsjat Baratov ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Werken met Greenhouse was vanaf het eerste contact een aangename … Meer lezen ervaring. Goede en complete offerte. De beloofde leveringstermijn is nageleefd. Vlotte en keurige uitvoering van de werken en keigoede inzet van het volledige team.
  Lu VDW ★★★★ 7 maanden geleden
 • Zeer goede service! Had de offerte voor eender welke andere … Meer lezen die ik had aangevraagd en was uiteindelijk ook een van de goedkoopste en de meest betrouwbare. Nog geen 3 maanden na ondertekening waren mijn zonnepanelen geînstalleerd en dat op minder dan een dag tijd.
  senne peeters ★★★★★ 7 maanden geleden
 • wij zijn heel tevreden over ons panelen snelle en korekte … Meer lezen levering en heel vriendelijke mensen ik raad ze iedereen aan fotoos volgen nog mvg rudy
  rudy stevens ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Voor onze nieuwbouw zochten we nog leverancier voor zonnepanelen … Meer lezen / thuisbatterij / laadpaal / ... Ik ken Nick nog van vroeger in het uitgaansleven en kon hen uiteraard niet weerhouden om ook voor ons een prijsopgave op te stellen.We kozen niet voor de goedkoopste oplossing, meer voor de meest complete oplossing. Uitleg en toewijding van Nick en zijn collega's verdienen een dikke pluim.Voor de zonnepanelen bleek dat ons garagedak NIPT te klein was om de originele 14 panelen te leggen. GHS heeft hier hun best gedaan om ons tegemoet te komen en toch 14 panelen erop te krijgen in de mate van nieuwe, compacte panelen. Zonder in te moeten boeten aan capaciteit. Gregory heeft de installatie op zich genomen en top werk afgeleverd.Ook voor de thuisbatterij hebben we voor GHS gekozen en stellen we het echt op prijs dat deze nog dit jaar geïnstalleerd geraakt is!Bedankt Nick, Gregory, Nils en andere collega's van GHS!
  Bertrand Callens ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Prima service, informatie en communicatie vanaf het eerste … Meer lezen contact. De werken werden professioneel uitgevoerd door een eigen plaatsingsteam. Een absolute aanrader!
  Olivier Willems ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Toporganisatie met meer dan bekwame mensen. Zeer tevreden … Meer lezen van hun producten (en diensten).
  Matthias Verschueren ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Na enkele offertes zonder twijfel gekozen voor green house;leuke … Meer lezen verassing onverwachts telefoontje mogen we morgen komen😊Professionele, vlugge,nette, sympathieke werkers...Dankjewel green house ploeg;in de toekomst nog plannen voor batterij wil jullie zeker terug zien!!Vele dankbare groeten Claudine Dilbeek
  Claudine Verschuere ★★★★★ 7 maanden geleden
 • We zijn uitermate tevreden over de service van Green House … Meer lezen Solutions voor de installatie van onze zonnepanelen en thuisbatterij!
  Afspraken worden stipt nageleefd en de communicatie is top!
  We kregen eerst Elias over de vloer die ons een glasheldere uitleg gaf en zijn tijd nam om te antwoorden op onze vele vragen.
  Nadien een correcte offerte gekregen.
  De plaatsing was zelfs iets vroeger dan afgesproken (waar we natuurlijk blij mee waren).
  Dit verliep ook vlekkeloos.
  We zijn zéér onder de indruk van jullie mensen!
  Michaël (elektricien) is een topper!
  Hij werkt snel en efficiënt.
  Werkt alles tot in het kleinste detail af!
  Nadien merkten we zelfs niet dat hij op onze zolder gewerkt had, alles werd proper opgekuist.
  We kunnen Green House Solutions aan iedereen aanraden en gaan zeker reclame maken voor hen!
  Wat we trouwens al gedaan hebben 🙂
  Bedankt voor de goede service en laat de zon nu maar schijnen!
  Familie Willems uit Opwijk.
  Liesbet De Coninck ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Vanaf het eerste gesprek over de installatie tot het indienen … Meer lezen van het dossier bij de overheid: niets dan lof over deze firma. In elke schakel heel professioneel en to the point en het eindresultaat mag gezien worden. Niet twijfelen!
  Jens Cant ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Top-mannen die zorgden voor een top-installatie ! 👍
  jeroen de jonghe ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Een firma met gespecialiseerde vakmensen, vlotte en correcte … Meer lezen dienstverlening en klantvriendelijke service. Een aanrader!
  Katrien Vanderstappen ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Kwaliteitsvolle correcte eerlijke service. Ook niet te lang … Meer lezen moeten wachten tussen offerte en plaatsing. Zeker een aanrader.De Boey Kristof
  Lissa Kenis ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Zeer tevreden duidelijk uitgelegd en je kan altijd bij ze … Meer lezen terecht voor vragen die meteen beantwoord worden. En de installateurs zeer professioneel te werken gegaan 👍
  Abbas Hoteit ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Heb in mei 2022 bezoek gehad van een verkoper zonnepanelen. … Meer lezen Zou een offerte opmaken, maar heb niets meer gehoord.
  Jozef Dalemans ★★☆☆☆ 8 maanden geleden
 • Professioneel en transparant, van begin tot einde.
  Kristof ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Zeer tevreden over de plaatsing door techniekers Maxim en … Meer lezen zijn collega, evenals de duidelijke uitleg van verkoper Elias. Altijd correcte communicatie en alles vlot verlopen. Wij raden deze firma zeker aan.
  Robby Vets ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Heel tevreden over Green House Solutions! Het plaatsen van … Meer lezen de zonnepanelen en omvormer werd op een uiterst vakkundige manier uitgevoerd. Het voordeel is ook dat je steeds rechtstreeks de zaakvoerder terecht kunt met al je vragen. Ik raad deze firma dan ook zeker aan.!
  Werner ELSEN ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Van contact tot plaatsing verliep alles van een leie dakje!Voor … Meer lezen hernieuwbare energie moet u bij Green House Solutions zijn! 👍
  Stieven Dhaene ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Na het vergelijken van verschillende offertes toch gekozen … Meer lezen voor Green House Solutions. En hier hebben we geen moment spijt van gehad! Zeer correcte prijs voor kwaliteitsvolle materialen.
  We hebben via hen zowel onze zonnepanelen laten plaatsen en onze elektriciteitsaansluiting laten verzwaren.
  Van het eerste contact tot de nazorg zeer tevreden met steeds goede communicatie. En ze komen hun beloftes steeds na.
  In tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere installateurs weten zij wél hoe ze proper moeten werken en en hoe mee te denken met de klant. Ik kan maar 1 partij meer aanraden, en dat is Green House Solutions.
  Yannick Buelens ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Alle 136 voorgaande reviews bevestigen alleen maar mijn persoonlijke … Meer lezen ervaring met Green House Solutions!
  Snelle respons, goede uitleg, duidelijke en snelle offerte, geen opdringerige verkoper,...wij hebben na ons contact met verkoper Yannick (en op basis van de goede reviews) geen moment getwijfeld en onze zonnepanelen/thuisbatterij en warmtepomp bij Green House besteld! Gezien de ongeziene drukte op de "zonnepanelenmarkt" hebben we wat langer dan voorzien moeten wachten op de installatie (omvormer niet tijdig leverbaar). De installateurs werken FANTASTISCH! Alles proper achtergelaten, en het zijn mannen die er meteen invliegen! Een klein probleempje werd zeer snel verholpen! Ik kan alleen maar iedereen uit de regio die op zoek is naar hernieuwbare energie aanbevelen om op zijn minst Green House te contacteren! De goede reviews zullen blijven volgen indien ze dezelfde hoge standaard kunnen blijven aanbieden aan hun klanten in de toekomst!
  Jan Westhof ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Zeer vlotte en duidelijke communicatie, zowel tijdens de … Meer lezen offerte, tijdens de installatie en nadien.Heel vriendelijke en bekwame installateurs. Proper en snel gewerkt. Niks op aan te merken! Top, zeker aan te bevelen!
  Melissa Missonnier ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Zeer tevreden over deze firma!Vriendelijk en beleefd personeel, … Meer lezen alles netjes afgewerkt!Top Team! Echt een aanrader!de familie Verlinden
  Gilberte Sempels ★★★★★ 9 maanden geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.

Blog

Lees onze blog, je vindt er actuele informatie gebaseerd op officiële bronnen.


Als onafhankelijke speler op de solarmarkt gaan wij zelf opzoek naar de beste producten. Wij zijn niet merkgebonden. 


Hieronder vind je een niet-limitatieve opsomming van de merken waarvan wij zonnepanelen en omvormers aanbieden. Wij werken als onafhankelijke speler op de markt maar omdat kwaliteit bij ons primeert installeren wij bij voorkeur enkel herkende tier 1 merken.

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk om een plaatsbezoek in te plannen.


  Waarmee kunnen we jou helpen?