Monitor je volledige installatie met de handige mySolarEdge applicatie.


Krijg volledig inzicht op de technische en financiële prestaties van uw PV-systeem, inclusief interactieve grafieken en lay-out van de site. In de mySolarEdge-app kan je je PV-productie, gebouwverbruik en eigen energieverbruik op de voet volgen.

Download voor iPhoneDownload voor Android
Green House Solutions iPhone XR isometric Standup Mockup vol1 copy

Real-time monitoring voor elk paneel afzonderlijk.


Het SolarEdge monitoring portaal is op meerdere toestellen te gebruiken, waaronder een computer, smartphone en tablet. Zo heb je de systeemprestaties van je zonnepanelen altijd bij de hand. Extra bedrading is hierbij niet nodig, want de communicatie tussen de zonnepanelen en de monitoring verloopt via de bestaande bekabeling. Kortom: de SolarEdge Monitoring Portal zorgt voor een ideale systeemcontrole en maximale opbrengstzekerheid.

Elk paneel afzonderlijk

Door de mogelijkheid om elk paneel afzonderlijk te monitoren kunnen defecten gemakkelijk opgespoord worden. Ook het herstellen van mogelijke problemen is een pak handiger aangezien wij telkens een gedetailleerd legplan voorzien, zowel jij als wij weten daardoor exact op welke locatie het defect plaatsvond.

Volledig gratis monitoring

Het monitor-portaal van SolarEdge is volledig gratis en bovendien het beste op de markt. Het geeft 24 uur per dag volledig inzicht in de elektriciteitsproductie van je zonnepanelen. Handig toch?

Verhoogt het rendement

Als je weet hoeveel energie je opwekt via je zonnepanelen, in huis verbruikt, opneemt uit het elektriciteitsnet of exporteert, dan kan je je consumptiepatronen begrijpen, je energieonafhankelijkheid verhogen en je elektriciteitsrekening verlagen.

Real-time verbruiksinzicht

De energiemeter van SolarEdge geeft 24 uur per dag volledig inzicht in de elektriciteitsproductie van je zonnepanelen en het energieverbruik van je woning. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven in het monitoring platform van SolarEdge op je computer, tablet of smartphone.

Green House Solutions smart energy 1
Slimme stopcontacten
Intelligente boilers
Smart EV-charger
Dual EV-charger
Green House Solutions visual 0002
Modbus energiemeter

Wees voorbereid op de toekomst en ga slim om met je energiebeheer in huis.


De Modbus energiemeter van SolarEdge maakt het mogelijk om nu of in de toekomst extra energiebesparende producten aan je systeem toe te voegen. Om het eigen verbruik van zonne-energie te maximaliseren, kan je een thuisaccu voor opslag, een oplader voor je elektrische wagen of smart energy producten van SolarEdge toevoegen. Dit zijn producten die automatisch overtollige zonne-energie gebruiken voor je warmwatervoorziening of andere elektrische apparaten in je woning.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
Slimme stopcontacten

Beheer jouw energieverbruik in een handomdraai met de smart energy contactdoos van SolarEdge.


Voor het schakelen van zwembadpompen, ventilatoren, verlichting en andere huishoudelijke apparaten. Geïntegreerde verbruiksmeter, geeft energiemetingen tot 3 kW. Kan op afstand worden geschakeld volgens een vooraf geprogrammeerd schema of dynamisch door de omvormer voor maximaal eigen energieverbruik.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
Socket v2 0
Hot Water 8
Intelligente boilers

Altijd warm water dankzij de smart energy warm water regelaar.


De regelaar past het vermogen aan op basis van het beschikbare PV-vermogen (tot 3 kW). Het is volledig te integreren met alle SolarEdge omvormers. Draadloze communicatie is mogelijk via een ZigBee-verbinding. Ter afwerking is een eenvoudige wandmontage mogelijk.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
Dual EV-charger

Laad je wagen op met stroom die je zonnepanelen opwekken dankzij de SolarEdge 2-in-1 EV-oplader & PV-omvormer.


Rechtstreeks je elektrische wagen opladen via je zonnepanelen? Dankzij de innovatieve solar boost-functie die netvermogen en PV-vermogen combineert, kunnen gebruikers met de omvormer van max. 6 kW hun wagen 2,5 keer sneller opladen. De laadtijd wordt hiermee beperkt tot 1,5 uur. Ook is de EV-charger volledig geïntegreerd met het SolarEdge monitoring platform.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
EV Charger 1000x798 3
Green House Solutions Smart EV Charger transparent cable 1000x600 1
Smart EV-charger

Altijd een volle batterij dankzij de Standalone EV-Charger van SolarEdge.


Na het debuut van de 2-in-1-toepassing lanceert SolarEdge nu ook een stand-alone laadstation dat zich perfect integreert in het monitoring platform. Hier is geen boost-functie beschikbaar, maar het is wel mogelijk om de laadschema’s in te stellen en de laadbeurten tot in detail op te volgen en eventueel door te rekenen.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
Smart energy relais

Schakel moeiteloos apparaten met een hoog vermogen d.m.v. een externe besturings-interface.


Dit is een draadloze potentiaalvrije ZigBee-schakelaar voor het aansturen van grote apparaten met behulp van een externe besturingsinterface, bijvoorbeeld warmtepompen die ondersteund worden voor smart grid.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
Smart energy switch v2 0

Als onafhankelijke speler op de solarmarkt gaan wij zelf opzoek naar de beste producten. Wij zijn niet merkgebonden. 


Hieronder vind je een niet-limitatieve opsomming van de merken waarvan wij zonnepanelen en omvormers aanbieden. Wij werken als onafhankelijke speler op de markt maar omdat kwaliteit bij ons primeert installeren wij bij voorkeur enkel herkende tier 1 merken.

Blog

Lees onze blog, je vindt er actuele informatie gebaseerd op officiële bronnen.


4,9

Nog niet overtuigd?
Lees hier wat onze klanten over ons schrijven.


 • Dans ce monde d’aujourd’hui, un service impeccable et chaleureux, … Meer lezen une vraie écoute humaine vous pouvez encore les trouver auprès de Grenhouse!
  Estelle Marion ★★★★★ een week geleden
 • Zeer goede weerknemer vlot in zijn werk en zeer aangenàm … Meer lezen met de mensen het betreft Maxim
  Francine Janssens ★★★★★ 4 weken geleden
 • Nous sommes très contents que notre fils nous a conseillé … Meer lezen votre société car le service était top! Très professionnel du début jusqu'a la fin. Le travail est propre et très bien fait. Je conseille Green House Solutions à tout le monde! Merci!
  Encarni Fernandez ★★★★★ 2 maanden geleden
 • zeer tevreden over onze keuze om met greenhouse solutions … Meer lezen in zee te gaan. Van de verkoper die voor een eerste gesprek bij ons langs is gekomen tot en met de plaatsing van onze panelen is alles uiterst vriendelijk, vlot en netjes verlopen. Deze mensen kennen hun vak een echte aanrader!
  Sabrina Debast ★★★★★ 2 maanden geleden
 • madeleine vrancx ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Makkelijk bereikbaar bij vragen, vlotte installatie door … Meer lezen bekwame vakmensen en goede prijs-kwaliteitsverhouding! Jana van planning was ook heel vriendelijk en behulpzaam! Tevreden klant hier :)
  Katia Van Wesemael ★★★★ 2 maanden geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.

Bekijk al onze reviews

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk om een plaatsbezoek in te plannen.


  Waarmee kunnen we jou helpen?