Monitor je volledige installatie met de handige mySolarEdge applicatie.


Krijg volledig inzicht op de technische en financiële prestaties van uw PV-systeem, inclusief interactieve grafieken en lay-out van de site. In de mySolarEdge-app kan je je PV-productie, gebouwverbruik en eigen energieverbruik op de voet volgen.

Download voor iPhoneDownload voor Android
Green House Solutions iPhone XR isometric Standup Mockup vol1 copy

Real-time monitoring voor elk paneel afzonderlijk.


Het SolarEdge monitoring portaal is op meerdere toestellen te gebruiken, waaronder een computer, smartphone en tablet. Zo heb je de systeemprestaties van je zonnepanelen altijd bij de hand. Extra bedrading is hierbij niet nodig, want de communicatie tussen de zonnepanelen en de monitoring verloopt via de bestaande bekabeling. Kortom: de SolarEdge Monitoring Portal zorgt voor een ideale systeemcontrole en maximale opbrengstzekerheid.

Elk paneel afzonderlijk

Door de mogelijkheid om elk paneel afzonderlijk te monitoren kunnen defecten gemakkelijk opgespoord worden. Ook het herstellen van mogelijke problemen is een pak handiger aangezien wij telkens een gedetailleerd legplan voorzien, zowel jij als wij weten daardoor exact op welke locatie het defect plaatsvond.

Volledig gratis monitoring

Het monitor-portaal van SolarEdge is volledig gratis en bovendien het beste op de markt. Het geeft 24 uur per dag volledig inzicht in de elektriciteitsproductie van je zonnepanelen. Handig toch?

Verhoogt het rendement

Als je weet hoeveel energie je opwekt via je zonnepanelen, in huis verbruikt, opneemt uit het elektriciteitsnet of exporteert, dan kan je je consumptiepatronen begrijpen, je energieonafhankelijkheid verhogen en je elektriciteitsrekening verlagen.

Real-time verbruiksinzicht

De energiemeter van SolarEdge geeft 24 uur per dag volledig inzicht in de elektriciteitsproductie van je zonnepanelen en het energieverbruik van je woning. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven in het monitoring platform van SolarEdge op je computer, tablet of smartphone.

Green House Solutions smart energy 1
Slimme stopcontacten
Intelligente boilers
Smart EV-charger
Dual EV-charger
Green House Solutions visual 0002
Modbus energiemeter

Wees voorbereid op de toekomst en ga slim om met je energiebeheer in huis.


De Modbus energiemeter van SolarEdge maakt het mogelijk om nu of in de toekomst extra energiebesparende producten aan je systeem toe te voegen. Om het eigen verbruik van zonne-energie te maximaliseren, kan je een thuisaccu voor opslag, een oplader voor je elektrische wagen of smart energy producten van SolarEdge toevoegen. Dit zijn producten die automatisch overtollige zonne-energie gebruiken voor je warmwatervoorziening of andere elektrische apparaten in je woning.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
Slimme stopcontacten

Beheer jouw energieverbruik in een handomdraai met de smart energy contactdoos van SolarEdge.


Voor het schakelen van zwembadpompen, ventilatoren, verlichting en andere huishoudelijke apparaten. Geïntegreerde verbruiksmeter, geeft energiemetingen tot 3 kW. Kan op afstand worden geschakeld volgens een vooraf geprogrammeerd schema of dynamisch door de omvormer voor maximaal eigen energieverbruik.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
Socket v2 0
Hot Water 8
Intelligente boilers

Altijd warm water dankzij de smart energy warm water regelaar.


De regelaar past het vermogen aan op basis van het beschikbare PV-vermogen (tot 3 kW). Het is volledig te integreren met alle SolarEdge omvormers. Draadloze communicatie is mogelijk via een ZigBee-verbinding. Ter afwerking is een eenvoudige wandmontage mogelijk.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
Dual EV-charger

Laad je wagen op met stroom die je zonnepanelen opwekken dankzij de SolarEdge 2-in-1 EV-oplader & PV-omvormer.


Rechtstreeks je elektrische wagen opladen via je zonnepanelen? Dankzij de innovatieve solar boost-functie die netvermogen en PV-vermogen combineert, kunnen gebruikers met de omvormer van max. 6 kW hun wagen 2,5 keer sneller opladen. De laadtijd wordt hiermee beperkt tot 1,5 uur. Ook is de EV-charger volledig geïntegreerd met het SolarEdge monitoring platform.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
EV Charger 1000x798 3
Green House Solutions Smart EV Charger transparent cable 1000x600 1
Smart EV-charger

Altijd een volle batterij dankzij de Standalone EV-Charger van SolarEdge.


Na het debuut van de 2-in-1-toepassing lanceert SolarEdge nu ook een stand-alone laadstation dat zich perfect integreert in het monitoring platform. Hier is geen boost-functie beschikbaar, maar het is wel mogelijk om de laadschema’s in te stellen en de laadbeurten tot in detail op te volgen en eventueel door te rekenen.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
Smart energy relais

Schakel moeiteloos apparaten met een hoog vermogen d.m.v. een externe besturings-interface.


Dit is een draadloze potentiaalvrije ZigBee-schakelaar voor het aansturen van grote apparaten met behulp van een externe besturingsinterface, bijvoorbeeld warmtepompen die ondersteund worden voor smart grid.

Download de brochureVraag je gratis offerte aan
Smart energy switch v2 0

Als onafhankelijke speler op de solarmarkt gaan wij zelf opzoek naar de beste producten. Wij zijn niet merkgebonden. 


Hieronder vind je een niet-limitatieve opsomming van de merken waarvan wij zonnepanelen en omvormers aanbieden. Wij werken als onafhankelijke speler op de markt maar omdat kwaliteit bij ons primeert installeren wij bij voorkeur enkel herkende tier 1 merken.

Blog

Lees onze blog, je vindt er actuele informatie gebaseerd op officiële bronnen.


4,9

Nog niet overtuigd?Lees hier wat onze klanten over ons schrijven.


 • Ik kan deze firma ten zeerste aanbevelen!
  Niet alleen komen
  … Meer lezen ze stipt hun beloftes na, maar staat ook de naverkoop zeer hoog in hun vaandel.
  Ze werken met zeer degelijke materialen en werken alles tot in de puntjes af.
  Ook prijs/kwaliteit zeker een aanrader!
  Philip Baeten ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Na een eerste positief telefonisch contact te hebben gehad … Meer lezen met de jonge en dynamische zaakvoerder Nick had ik al direct een supergevoel!
  Een paar dagen daarna heb ik bij mij thuis een begrijpbare uitleg gekregen van wat zonnepanelen doen, hoe ze werken enz..., ik ben namelijk geen techneut :-))
  Nick nam hier ruimschoots zijn tijd voor en bracht zijn product op een gedreven manier naar voor! (geen verkoop praatjes!!!)
  Mijn keuze was vrij vlug gemaakt dat Green House Solutions onze panelen zou en mocht komen leggen!
  Ook dit is op een zeer professionele manier gedaan! Hier werd ook naar onze wensen geluisterd zodat het esthetisch allemaal piekfijn in orde zou zijn!!
  Kortom, voor mensen die in de toekomst er zouden over denken om zonnepanelen te willen leggen neem dan zeker contact met DE NICK!!
  Nick ik wens je nog veel succes met je prachtige zaak en ik heb alleen maar bewondering voor zo'n jonge gasten als jij die op een gedreven, beleefde en positieve manier aan zaken doen!!
  Grtz Yves
  Yves Eeraerts ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Ik ben een zeer tevreden klant. Gans het projecttraject voor … Meer lezen het plaatsen van zonnepanelen verliep vlot . De info, keuze van de configuratie, de prijs en de installatie. Sinds plaatsing geen elektriciteitsverbruik meer van het net. Degelijk bedrijf!!
  Joris Franckx ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Snelle en betrouwbare uitvoering van de gemaakte offerte. … Meer lezen Rendement van onze installatie klopt precies met wat ons werd voorgestelddoor Green House Solutions. Tevreden over gans de lijn!
  Richard VAN LOOCK ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Zeer heldere en duidelijke communicatie, afspraken en timing.Greenhouse … Meer lezen solutions levert echt de mooiste en meest unieke manier van plaatsing van zonnepanelen.Super kwaliteit van zowel panelen als omvormers en ook nog eens volledig futureproof!+ dit alles met een goede prijsstelling !Top werk afgeleverd door echte vakmannen die hun stiel door en door beheersen.
  Koen ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Zeer duidelijke uitleg over de werking van de zonnepanelen! … Meer lezen Vlotte communicatie, Nick is altijd bereikbaar. We voelden ons niet de zoveelste klant... er werd echt tijd genomen om alles te bekijken, bespreken, ... . Snelle plaatsing. Ook een dikke pluim voor de elektricien die ‘s avonds nog een aanpassing kwam doen! Topteam! Wij zijn zéér tevreden!
  Sofie Cornu ★★★★★ 2 jaar geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.

Bekijk al onze reviews

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk om een plaatsbezoek in te plannen.


  Waarmee kunnen we jou helpen?