0
dagen

Terugdraaiende energieteller

Volgend jaar is het te laat!

Op 01 januari 2021 gaat er een nieuwe wetgeving van kracht.  Het is jouw laatste kans om nog zonnepanelen te plaatsen met een terugdraaiende teller. Geniet van dit enorme voordeel om nog 15 jaar lang (!) de energie die je in de zomer opwekt ook te gebruiken in de winter. Allemaal zonder de grote investering die een batterij met zich meebrengt.

Vraag uw gratis offerte aan

Maak snel je afspraak voor een gedetailleerde uitwerking van onze KMO-formule

Speciaal voor energieprojecten zoals het uwe hebben wij een formule uitgewerkt die ons de mogelijkheid biedt om maar liefst 33.000 WP aan te sluiten volgens de < 10 kVA Wetgeving.

Hierdoor is het mogelijk om al uw teveel opgewekte zonne-energie terug te leveren aan het net en te gebruiken op momenten dat er geen zonne-energie beschikbaar is.

Waarom zonnepanelen bij Green House Solutions?

Van de zonnepanelen, omvormers en montagematerialen tot de bekabeling en connectoren. Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen, goedgekeurd en geplaatst door specialisten.

Wij staan in voor het volledige project, van het eerste kennismakend gesprek tot de afhandeling van de administratie bij de netbeheerder. Kiezen voor Green House Solutions betekend een totale ontzorging van je installatie!

Wij hebben reeds jaren ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en zorgen dan ook voor een volledig afgewerkte installatie binnen 2 werkdagen. Voor grote installaties kan de installatietijd uiteraard afwijken.

Wij staan in voor het onderhoud van je zonnepanelen, al onze installaties worden van op afstand gemonitord. Dit zorgt ervoor dat wij zeer snel kunnen ingrijpen bij storingen of defecten. Ook voor het reinigen kan je bij ons terecht!

KMO-formule

Contacteer ons met uw vragen.Wij staan altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op