Zonnepanelen

Residentiële installaties van zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen blijft in 2020 de beste manier om duurzame energie te produceren, zelfs nu zonder subsidies. Wilt u ook zonnepanelen plaatsen? Overweegt u een zonnepaneel installatie op uw woning, kantoor, garage, schuur of in uw tuin?

Hier kan u rekenen op een deskundig advies en een professionele installatie van uw zonnepanelen. Alleen met een correcte plaatsing en keuze van producten verzekert u zich van een optimale werking en rendement van uw zonne-energie systeem.


Vraag je gratis offerte aan
Zonnepanelen

Commerciële installaties van zonnepanelen

Ook voor commeriele installaties blijft dezelfde regel gelden! Investeer in zonnepanelen en zie Uw investering terugverdiend tussen de 5-8 jaar nadien is elke kWh opgewekte stroom pure winst en kan je de winsten herinvesteren in jouw zaak!

Wij hebben ervaring met alle type's van bedrijven, gaande van de krantenwinkel op de hoek tot grote industriële installaties! Neem gerust contact met ons op voor een kennismakend gesprek!


Vraag je gratis offerte aan
c1
Zonnepanelen

Onderhoud en reiniging zonnepanelen

Elke door ons geplaatste installatie zal gemonitord worden.

Dit houdt in dat wij jouw installatie nauwlettend in de gaten houden en in geval van problemen wij jou als klant per direct op de hoogte stellen van een eventueel voorkomend probleem.

Wij garanderen hier ook een snelle service bij defecten. Gelukkig door het gebruik van kwalitatieve producten hebben wij zelden problemen met onze geïnstalleerde installaties.

NIEUW: Osmosereiniging voor jouw zonnepanelen! Wij bieden een super scherpe prijs voor het reinigen van jouw installatie, voor meer info stuur ons gerust een mailtje!


Vraag uw reiniging of controle aan
Algemene werken

Algemene dak- en electriciteitswerken

Ben je op zoek naar een professionele dakwerker of heb je een elektricien uit de omgeving van Antwerpen & Oost-Vlaanderen nodig? Wij leggen moeiteloos nieuwe elektriciteit aan, sluiten vakkundig een meterkast op uw netwerk aan en we renoveren uw elektrische installatie.


Stuur uw aanvraag door
Airtight roofing 1200x0 c default