Als administratief medewerker bij Green House Solutions zorg je ervoor dat de dienstverlening naar onze klanten toe geoptimaliseerd wordt. Je zal een deel van ons bedrijf worden en je volledig mogen inwerken in onze dynamische sector. 

Je takenpakket zal erg gevarieerd zijn en omvat onder andere;

  • Inplannen van afspraken met -potentiële- klanten
  • Plannen van orders bij onze leveranciers
  • Het opvolgen van offertes en facturen in ons overzichtelijk CRM-systeem Teamleader
  • Het behandelen van e-mails en telefoontjes

Hoe ziet een werkdag eruit?

In ons kantoor te Willebroek behandel je vragen van klanten met de glimlach, zowel telefonisch als via e-mail. Je behandelt eventuele klachten en problemen en zoekt actief mee naar oplossingen. Je houdt netjes alle informatie bij in ons overzichtelijk CRM systeem en waar nodig volg je deze verder op. Je rapporteert aandachtspunten aan de bedrijfsleider en hebt een actieve rol in de bereikbaarheid van ons bedrijf.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Een gedreven persoon met eventueel enkele jaren administratieve werkervaring. Je staat graag in contact met de klant en je denkt oplossingsgericht. Je hebt een vlekkeloze beheersing van de Nederlandse taal en weet ook de -dt fouten te vinden die wij over het hoofd hebben gezien. Heb je al ervaring met het CRM-systeem Teamleader? Dan is dat zeker een pluspunt.

Wat levert dat op?

Wij bieden jou een mooi loonpakket dat naast een aantrekkelijk loon, aangevuld wordt met maaltijdcheques. Heb je nog geen ervaring binnen de energiesector? Dan geniet je ook een gerichte opleiding zodat je meteen van start kan gaan.

Wanneer start je?

Het liefst was je gisteren begonnen, maar uiteraard gaan we ook akkoord met een zo snel mogelijke start. Na jouw sollicitatie gaat aan onze kant een vlotte sollicitatieprocedure van start. Zo weet je heel snel waar je aan toe bent.

Krijg jij energie van administratie? Solliciteer dan nu voor deze functie.


Ben jij de administratieve duizendpoot die we zoeken?

Vul dan snel onderstaand formulier in. We verwerken jouw sollicitatie vertrouwelijk en komen zo snel mogelijk bij je terug!

    Laad jouw CV hier op